:: 
 Articole - Interviuri
Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj
Actorul vorbeste despre acest nou film al lui, si despre celelalte proiecte la c ...
Logoditi de doua ori intr-o singura zi
Autor: MARTA MARINActorii Adela Popescu si Dan Bordeianu si-au spus juramintele ...
Penelope Cruz se intoarce in Volver Penelope Cruz se intoarce in Volver
Actrita se intoarce in cea mai buna forma din cariera eiPenelope Cruz si faimosu ...
Broken Lizard in filmul Beerfest Broken Lizard in filmul Beerfest
Nu vei mai privi broastele in acelasi mod dupa acest filmSunt un fan imens al &q ...
INTERVIU: Diane Keaton in noul sau film Because I Said So INTERVIU: Diane Keaton in noul sau film Because I Said So
Actrita vorbeste despre familia sa si despre cariera Diane Keaton este o actrit ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . ANTHONY ZIMMER
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . DEAD COUNTRY
4 . Fast and Furious
5 . THE GRAND
6 . PUNISHER: WAR ZONE
7 . WHITEOUT
8 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
9 . FORGIVING THE FRANKLINS
10 . YELLA

Will Smith in filmul The Pursuit of Happyness
 Categoria Interviuri 1298 afisari
Will Smith in filmul The Pursuit of Happyness, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete
Actorul vorbeste despre personaj, despre munca alaturi de fiul lui, si de ce crede el ca acest film este cea mai buna opere a lui


A spune ca Will Smith este un actor versatil este ca si cum ai spune ca Bill Gates este bun la programare. De la performanta exloziva din filmul Six Degrees of Separation, la roluri de actiune in filme ca Independence Day, si performante contemplative ca Ali, in filmul lui Michael Mann, acest rapper devenit actor este unul din cei mai mari actori ai nostri. In noul lui film, The Pursuit of Happyness se intinde chiar mai departe.

In aceasta drama emotionanta The Pursuit of Happyness, Chris Gardner (Will Smith) este un angajat marginal la vanzari si un tata singur, incercand cu mama (Thandie Newton) copilului lui de cinci ani (Jaden Smith). Cand sunt evacuati din apartamentul lor, Gardner se trezeste singur cu baiatul lui in San Francisco si nu are unde sa se duca. Chiar si cand Gardner prinde un post intern la o firma prestigioasa de brokeraj, nu este platit bine. Fortat sa traiasca in adaposturi, indurand numeroase dificultati pe masura ce trec prim programul lor, Chris refuza sa lase asta sa ii demoralizeze spiritele in drumul lui pentru visul lui de securitate pentru el si fiul lui.


Vorbeste-ne despre personajul pe care il ai in acest film ?

Will Smith:
Am avut numeroase roluri eroice. Sunt obsesiv asa ca studiez lucruri si le studez pana la dezgust, Heroes Journey... pentru a intelege despre ce este vorba in aceasta calatorie. pentru a fi in stare sa am aceste roluri mai mari ca viata. Si cu toate acestea nu am avut niciodata un rol mai eroic ca cel al lui Chris Gardner.


Ne poti vorbi despre care au fost temele in acest film ?

Will Smith:
Puterea experientei si puterea invingerii si Visul American, toate aceste trasaturi legate si visul actual al umanitatii pe care toata lumea incearca sa il atinga... Nu am fost implicat niciodata intr-un proiect mai inspirat ca acesta.


Oferi fanilor ceva mai diferit cu acest film ...

Will Smith:
Aceasta este prima data in cariera mea cand ma uit printre aceste linii tematice, in munca pe care am ales-o. Cand imi place ceva si vreau sa fac parte din asta ... ideea ca sunt legat de linia din munca mea este ca o abilitate ta de a-ti crea destinul.


Ce te-a determinat sa faci The Pursuit of Happyness ?

Will Smith:
Intotdeauna mi-au placut personajele cu obstacole de netrecut, pentru ca instinctiv, desi neclar, intotdeauna am crezut ca visele si dorintele mele pot comanda si intind timpul si spatiul petru a fi lucrurile pe care vreau eu sa fie. La un nivel natural si uman, Chris Gardner arata aceeasi abilitate.


A existat un proces de transformare pentru a deveni acest personaj ?

Will Smith:
Ajungi la un punc cu personajol cand incepi sa spui “al lui” si “el”. Exista un punct stabil in care esti in totalitate protejat si atunci e prima data cand dormi si spui “eu”. O data ce dormi si spui “eu” nu vrei sa te intorci la cealalta cale. Nu a fost ceva intentionat ce am vrut sa fac cu personajul, acolo am vrut sa imi tin mintea.


Cum a fost sa lucrezi cu fiul tau Jaden ?

Will Smith: A fost o experienta grozava, pentru mine, 10-12 ore pe zi sa il ai pe fiul tau aici sa te priveasca la ce te pricepi cel mai bine. Lucrul la care ma pricep cel mai bine pe carel-am facut cel mai mult in viata mea, si el vrea sa faca asta.


Ce le-ai spune oamenilor care probabil asteapta un film diferit de le tine, si care ar putea fi reticenti cand vor vedea acest film ?

Will Smith:
Trebuie sa vezi acest film pentru ca este o poveste puternica si frumoasa despre un tata si un fiu si necesitatea de a fi legati unul de celalalt indiferent ce s-ar intampla. Cred ca este frumos, minunat de sarmatori, o poveste Americana grozava si cred ca este cea mai buna lucrare pe care am facut-o.

The Pursuit of Happyness apare in cinema pretutindeni pe 15 Decembrie.

Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-12-08 14:14:07
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
CARTITA
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri