:: 
 Articole - Interviuri
Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny
Perechea sunt buni prieteni si in viata reala si au facut din film o aventura de ...
Broken Lizard in filmul Beerfest Broken Lizard in filmul Beerfest
Nu vei mai privi broastele in acelasi mod dupa acest filmSunt un fan imens al &q ...
Warner Planuieste continuarile filmelor Batman Begins si Superman Returns Warner Planuieste continuarile filmelor Batman Begins si Superman Returns
Variety reporteaza ca Warner Bros. Pictures planuieste deja urmatoarele parti al ...
Regizorul Andy Davis inoata spre tarm pentru filmul The Guardian Regizorul Andy Davis inoata spre tarm pentru filmul The Guardian
Regizorul vorbeste despre starurile lui Ashton Kutcher si Kevin Costner in filmu ...
Sir Antony Hopkins si Roger Donaldson s-au reunit pentru The World's Fastest Indian Sir Antony Hopkins si Roger Donaldson s-au reunit pentru The World's Fastest Indian
Anatomia unei vrajbe : Actorul si directorul vorbesc despre un nou proiect impre ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . BONNEVILLE
2 . SNITCH
3 . ADRIFT
4 . TRAITOR
5 . SAW V
6 . WAR DANCE
7 . FREAK OUT
8 . WITCH MOUNTAIN
9 . Iberia
10 . THE DEVIL'S MINER

Vin Diesel vorbeste despre continuare seriei Riddick
 Categoria Interviuri 4453 afisari
Vin Diesel vorbeste despre continuare seriei Riddick, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete
La ziua presei pentru noul film al lui Vin Diesel, “Find Me Guilty”, acesta a imprastiat vestea despre continuarea seriei Chronicles of Riddick. Cand a fost intrebat daca va face un nou film, el chiar a ezitat si nu a raspuns nimic.


Dar dupa putina incurajare, el a vorbit despre personajul lui preferat. Iata ce a avut sa spuna despre gandul de a reveni in aceasta serie:


”Nu am … imediat dupa ce am facut filmul “Riddick”, m-am uitat in oglinda si am vazut doi ochi albastri uitandu-se la mine; Nu am vazut asta de ceva vreme. Dar o sa urmeze. Mi-a luat cinci ani sa fac The Chronicles of Riddick, si sunt foarte précis in aceasta privinta, a trecut prin mainile multor, multor scriitori. Sper, sa nu dureze cinci ani sa il termin si pe acesta, dar in procesul de creare al acestei mitologii Chronicles of Riddick, ideaa a fost sa creez o trilogie care sa inceapa la sfarsitul filmului  “Pitch Black” in acelasi fel in care Lord of the Rings este o trilogie care incepe la sfarsitul lui “The Hobbit”. Si mi-am dorit ca Pitch Black sa fie Hobbit-ul filmului “The Chronicles of Riddick”; Am scris o poveste care sa acopere trei poze, asa incat in momentul in care Riddick porneste in urmatoarele doua poze ele sa fie deja pictate. Nu este un scenariu bine definit, dar totul este developat, si totul va aparea la suprafata cand te vei astepta mai putin.”
Cand Vin a fost intrebat despre rascumpararea drepturilor de franciza de la Universal, si duse in alt studiou, el a ras si a glumit spunand “Cine v-a spus asta? O sa il omor, unde este?” El a continuat cu “Hmmm, foarte interesant! Sa spunem ca suna ca o idée foarte interesanta. O sa ii dau crezare.”


Il poti vedea pe Vin intr-o alta ipostaza in filmul “Find Me Guilty”, adevarata poveste a lui Mobster Jackie DiNorscio, cand va aparea la cinema pe 17 Martie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-03-08 19:54:33
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
CARTITA
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri