:: 
 Articole - Evenimente
Producatorii de la Hollywood au intrat in greva
Productia de film este aproape intrerupta, dupa ce asociatia producatorilor de f ...
Timp de 11 zile, Sibiul respira teatru
Festivalul International de Teatru Sibiu reuseste, in fiecare an, sa adune laola ...
224 de milioane $ pentru Codul lui Da Vinci
Filmul "Codul lui Da Vinci" realizat dupa cartea cu acelasi nume publi ...
“Waltz With Bashir”, favorit la Cannes
“Waltz With Bashir”, in regia israelianului Ari Folman, transpune, p ...
Decernarea premilor Globul de Aur 2007
Specialistii spun ca anul 2006 a fost unul extraordinar in ceea ce priveste prod ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . MONSTERS VS ALIENS
2 . ANTHONY ZIMMER
3 . THE PRINCESS AND THE FROG
4 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
5 . DEAD COUNTRY
6 . Fast and Furious
7 . THE GRAND
8 . A LITTLE GAME
9 . PUNISHER: WAR ZONE
10 . WHITEOUT

Underworld: Evolution aduce incasari uriase
 Categoria Evenimente 1466 afisari
Underworld: Evolution aduce incasari uriase, Evenimente,Stiri VIP,Noutati Vedete

Conform The Hollywood Reporter, noul film de groaza Underworld: Evolutin s-a asezat pe primul loc in top in week-end-ul de debut, departe de restul campurilor de incasari, infingandu-si dintii in aproximativ 27.6 milioane $.Deschiderea pentru acest film, care i-a adus impreuna pe Kate Beckinsale si pe directorul Len Wiseman pentru a doua oara, a depasit cei 21.8 milioane $ din debutul filmului original Underworld. Evolution, co-produs cu Lakeshore Entertainment, a depasit cu mult asteptarile; majoritatea observatorilor preconizand o deschidere intre 20 si 25 milioane $.Dupa o cursa stransa intre Vista Pictures' cu filmul "Glory Road" si Weinstein Co.'s cu "Hoodwinked" in timpul celor 4 zile de vacanta ale lui Martin Luther King Jr. -- cele 2 filme au schimbat pozitiile, iar rezultatul final a venit in ultima saptamana, cu "Glory" pe primul loc, si o diferenta de 48,000 $ intre cele 2 filme – nu a fost o diferanta mare week-end-ul asta.

In lipsa altor proiecte, Buena Vista International cu filmul Cronicile din Nardia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul si-a pastrat timp, de cinci saptamani, pozitia de lider in top, castigand aproximativ 13.3 milioane $ la 7,067 ecranizari, si strangand cumulativ din incasari 342.6 milioane $.

Week-end-ul a fost de apreciat pentru casa de productie Sony Picture Releasing International’s cu filmele Fun With Dick & Jane si Memoirs of a Geisha. Cel de-al doilea film a ocupat locul doi la incasari in acest week-end cu 10.3 milioane $ dintr-un total de 34 milioane $, in timp ce Dick & Jane s-a asezat pe locul trei, cu incasari de 8.6 milioane $ in 31 teritorii cu 2,165 ecranizari. Totalul incasarilor la acest film sunt de 28.7 milioane. Geisha, care este manevrat de diferiti distribuitori internationali, a terminat pe locul 1 pe urmatoarele piete : Spania cu un venit saptamanal de 2.5 milioane $ la 208 ecranizari, Singapore, cu 550,000 $ la 36 ecranizari si Malaysia cu 255,000 $ la 33 ecranizari. Cu venirea in aceata saptamana a sarbatorii de anul nou in China, asteptarile pentru "Geisha" sunt mari pe piata din Asia. BVI afirma ca incasarile pentru Geisha pe piata japoneza s-au ridicat la 12 milioane $.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-02-20 21:37:37
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Masini
Pret 49.90 RON
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Evenimente