:: 
 Articole - Interviuri
Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj
Actorul vorbeste despre acest nou film al lui, si despre celelalte proiecte la c ...
Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D
Producatorul vorbeste despre filmele zombie, utilizand 3D, si despre noul film p ...
Un intreviu cu actorii principali din Breaking and Entering Un intreviu cu actorii principali din Breaking and Entering
Anthony Minghella, Juliette Binoche, Robin Wright Penn si Vera Farmiga vorbesc d ...
Columbus Short, Chris Brown si Ne-Yo danseaza in Stomp the Yard Columbus Short, Chris Brown si Ne-Yo danseaza in Stomp the Yard
Cei trei vorbesc despre munca pe care au depus-o pentru a dobandii abilitatile p ...
Sandra Bullock a avut o “Premonitie” (“Premonition”) Sandra Bullock a avut o “Premonitie” (“Premonition”)
 Sandra Bullock retraieste, in acest thriller, la nesfarsit un eveniment or ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . PUNISHER: WAR ZONE
2 . WHITEOUT
3 . FORGIVING THE FRANKLINS
4 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
5 . YELLA
6 . OUR BRAND IS CRISIS
7 . FLICK
8 . AFTER.LIFE
9 . ALICE`S HOUSE
10 . MOONDANCE ALEXANDER

Un intreviu cu actorii principali din Breaking and Entering
 Categoria Interviuri 894 afisari
Un intreviu cu actorii principali din Breaking and Entering, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Anthony Minghella, Juliette Binoche, Robin Wright Penn si Vera Farmiga vorbesc despre Breaking and Entering

Regizorul Anthony Minghella a luat o pauza de la perioada filmelor eroice si a  realizat Breaking and Entering. Asezat in peisajul Londerei filmul ne descrie povestea unui tanar arhitect de succes (Jude Law) care trebuie sa-si infrunte prejudecatile si temerile cand biroul sau este jefuit de un hot musulman, si arhitectul ajunge sa aiba o noua perspectiva asupra vietii.

Ce parere aveti despre personajul vostru?

Juliette Binoche: Primul meu instinct a fost sa merg in Sarajevo si sa ma intalnesc cu femeia, sa inteleg ce au facut in timpul razboiului, inainte de razboi si dupa razbpi. Pot sa spun ca sa ma intalnesc cu mamele a fost foarte traumatizant. Cand au sosit in oras, oricare ar fi Paris sau Londra, este in continuare un razboi. Este ceva de genul srificarii vietilor lor pentru copii. Ca si actor este mereo o calatorie de transformare pentru ca prima data tre sa mergi faras a sti nimic si trebuie sa te debarasezi de tot ca sa poti vedea. A trebuit sa inteleg diferentele si sa incep de acolo, trebuia sa capat un accent  si s-a intamplat pentru ca am fost mereu in contact cu o femeie din Bosnia, aici in Londra. Mi-a facut viata mult mai usoara. Cam asa mi-am facut calatoria, a fost dificil, dar a meritat.


Robin Wright Penn: L-am intrebat pe Anthony Minghella, regizorul,  de la inceput: “Sigur cunosti o femeie scandinava”,sau”de unde ai luar caracterul asta?” El aspus, “Sti ce , mergi in Stockolm.” Deci am spus, “Ok” si am mers pentru 48 de ore. Asta e principalul din ce am primit. O sa intervievez cativa oameni si ei o sa imi zica : “Pai majoritatea dintre noi sunt sinucigasi, “ deci in principiu cam de asta aveam nevoie. Ei nu au parte de prea mult soare pe parcursul anului. Si ce fac ei este sa devina alcoolici. Nimeni nu vorbeste despre asta. Nu am vrut sa investighe in plus. M-am gandit ca esta este un mod de viata al lor .

Vera Farmiga: Provin dintr-o lunga linie de imigranti slavi care s-a chinuit sa constuiasca o viata mai buna pentru ei. Acesta era roman, eu sunt ucrainianca, dar cred ca acesta tari am avut policici similare si au fost cumva asemanatoare. Pentru mine prostituata, ar fi putut fi la fel de bine casiera. In mintea mea ea era mai mult un om rational. Deci nu am simtit nevoia de trucuri ca sa inteleg asta. Motivul pentru care am fost indecisa in legatura cu acest personaj, a fost ca era opusul meu. Cred ca ea a dobandit un caracter taios si o sinceritate pe care o admir.

A stiut copilul care a interpretat rolul fiului lui Juliette sa faca tot ce avea de facut? A parut ceva natural?

Anthony Minghella: Am cerezut ca o as fie mai interesant daca baiatul ar fi si gimbasta si asa este felul prin care el poate inta si iesi din interiorul cladirilor. Am vazut cam o suta de baieti care s puteau misca, ace ilputeau interpreta pe fiul Juliettei. A fost complicat, s-a intmplat ca acest baiat sa ne trimita o caseta video cu el facand miscarile si astfel a sfarsit prin a fi actor. Deci el face toate lucrurile alea.
Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-26 12:01:36
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Masini
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri