:: 
 Articole - Exclusiv
FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER
20th Century Fox ne-a furnizat trailer-ul si poster-ul pentru filmul FANTASTIC ...
Live Free or Die Hard apare in 2007 ! Live Free or Die Hard apare in 2007 !
Dupa doisprezece ani de la lansarea filmului Die Hard: With a Vengeance, 20th Ce ...
Aliens Vs. Predator Requiem primul trailer oficial. Aliens Vs. Predator Requiem primul trailer oficial.
IGN a lansat primul trailer al filmului Aliens Vs. Predator Requiem. ...
Tyler Perry`s Meet the Browns Tyler Perry`s Meet the Browns
Tyler Perry`s Meet the Browns apare in cinematografe pe 21 Martie.Pentru a vedea ...
12 Noi Imagini din Pirates of the Caribbean: at World's End! 12 Noi Imagini din Pirates of the Caribbean: at World's End!
Movie House a facut rost pentru tine de 12 noi fotografii din filmul Pirates of ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
2 . SPRING BREAKDOWN
3 . POSTER BOY
4 . THIEVES
5 . TAXI FROM THE DARKSIDE (Limited)
6 . MONSTERS VS ALIENS
7 . STARSHIP DAVE
8 . THE PRINCESS AND THE FROG
9 . SHINE A LIGHT
10 . BROKEN SKY

Transformarea Ghost Rider
 Categoria Exclusiv 2951 afisari
Transformarea Ghost Rider, Exclusiv,Stiri VIP,Noutati Vedete
La un eveniment recent tinut in Columbia, la Hollywood Forever Cemetery, pentru mult anticipatul film Ghost Rider, am avut privilegiul de a filma cateva pasaje din film.

Pentru a-si salva tatal pe moarte, tanarul acrobat ciclist Johnny Blaze (Nicolas Cage) isi vinde sufletul lui Mephistopheles si partile triste pentru Roxanne Simpson, dragostea vietii lui. Ceva ani mai tarziu, drumul lui Johnny se intersecteaza din nou cu Roxanne (Eva Mendes), acum un reporter ambitios, si deasemenea cu Mephistopheles, care ii ofera lui Johnny posibilitatea de a-i elibera sufletul daca devine legenda inflacarata Ghost Rider, un agent supranatural al razbunarii si dreptatii. Mephistopheles (Peter Fonda) ii da sarcina lui Johnny de a-l invinge pe condamnabilul Blackheart, fiul si totodata inamicul lui Mephistopheles, care planuieste sa il inlocuiasca pe tatal lui si sa creeze un nou iad chiar mai teribil decat cel vechi.

Evenimentele au inceput cu regizorul Mark Steven Johnson, care a aparut si a explicat ca ceea ce vom vedea este doar un gust din ceea ce va contine filmul. El a mai spus ca inca lucreaza la unele parti din film si ca vor face asta pana la sfarsitul lunii Ianuarie.


Clip 1

Primul clip pe care l-am vazut a fost cu Johnny Blaze pe motocicleta. Pe masura ce conducea, flacarile au inceput sa iasa din roti si din motocicleta. Si cum trecea Johnny Blaze de multe masini si magazine, vehicululele par sa explodeze din cauza virtutii locatiei lor. Geamurile magazinelor sunt spulberate si este vizibil ca Blaze este capabil de distrugere in masa cand se afla pe motor. Un ofiter pe motocicleta incearca sa il monitorizeze pe radar, dar Johnny zbarnaie pe langa el si ofiterul sare in aer deasemenea.

Intr-un sfarsit Blaze se opreste la un mazin unde sare de pe motocicleta. Deodata, incepe sa se miste deoarece corpul lui este acoperit cu flacari si se transforma in Ghost Rider. Motocicleta lui este inghitita de flacari si se transforma intr-o motocilceta cu totul diferita. Imaginea scheletonului de pe jacheta din piele este foarte bine creata in film. Momentele lui, in principat nuantele mici, toate au fost capturate de echipa CGI.


Clip 2


In cel de-al doilea clip, Johnny Blaze pare sa incerce sa inteleaga si sa isi controleze puterea nou dobandita. In mijlocul incercarii lui de a manpula focul care ii iese din mana, el este vizitat de Roxanne care cere niste explicatii. Lucrurile incep sa devina fierbinti si grele intre cele doua personaje si acesta este momentul in care Johnny spune ca si-a vandut sufletul diavolului si din ce motiv. El ii spune despre foc, ce i se intampla, de ce se intampla doar noaptea, iar ea nu crede nici o vorbin din asta. Am vazut o filmare in care Roxanne pleaca, il lasa pe Johnny in mijlocul strazii, pentru ca ea crede ca ar dori sa faca mai mult pevesti fantastice decat sa stea cu ea.


Clip 3


Pe fundalul muzicii formatiei Metallica, fortele de politie, echipa SWAT, si elicopterele il urmaesc pe Ghost Rider in timp ce se lupta cu Blackheart si niste oameni de-ai lui. Ghost Rider incepe sa mearga cu motocicleta pe marginea unei cladiri enorme de sticla, lasand cioburi de sticla in urma lui. Im momentul in care Roxanne il vede cum merge pe cladire, chiar si hoinarul reporter, realizeaza ca trebuie sa prinda scena.

Ghost Rider
isi face loc pana in varful cladirii unde se infrunta cu un eclicopter. Folosind un lant drept lasou, Ghost Rider reuseste sa opreasca elicopterul si sa il avertizeze sa plece de acolo. Conducatorul elicoperului este deacord si Ghost Rider incepe sa se lupte cu oamenii lui Blackheart. Dupa cateva replici adresate lui Ghost Rider, “Nu poti prinde vantul”, el reuseste sa il prinda in lasou, si incepe sa invarta antul, desconpunandu-l pe Blackheart inapoi in iad.

Apoi Ghost Rider coboara de pe cadire si se tranteste in fata tuturor, Coboara de pe motor in fata Roxannei, care se afla in fata multimii, dandu-si seama dintr-o data ca Johnny Blaze nu a mintit deloc. Politia si fortele SWAT incep sa deschida focul asupra lui Ghost Rider, ciuruindu-l cu gloante care nu par sa aiba vre-un efect. Ghost Rider creaza apoi o flacara care ii impinge pe toti inapoi, si in momentul urmator, sare pe motor si dispare.

Mergand in timpul noptii pana dimineata, Ghost Rider se opreste in sfarsit cand ajunge la un cimitir. Incepe sa se tulbure profund pe masura ce soarele apare si se transforma inapoi in Johnny Blaze. Coboara apoi de pe motor si se opreste la piatra de mormant a lui Barton Blaze, tatal lui. In acest moment, el este salutat de Caretaker (Sam Elliot) care ii spune simplu, “Salut, prostanacule!”


Clip 4


Apoi, ultima imagine pe care am vazut-o este aceea a lui Ghost Rider in flacari calatorind prin desert cu un barbat calare pe un cal care este si el deasemenea in flacari. Pe masura ce se misca, ard animale si tot ce le mai iese in cale. In timp ce nu este in mod explicit stabilit, se pare ca Caretaker este omul calare care merge alaturi de Ghost Rider. Cu flacarile care ard si miscarile lente folosite, intreaga vibratie a acestei scene da impresia unei western apocaliptic. Mixtura muzicii si a imaginilor ofera clipurilor un sentiment plin.

Ghost Rider
apare pe 16 Februarie, 2007.

Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-12-04 14:59:43
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
 Alte articole din categoria Exclusiv