:: 
 Articole - Exclusiv
Dave Meyers isi face debutul directoral in The Hitcher Dave Meyers isi face debutul directoral in The Hitcher
De la producatorul Michael Bay vine The Hitcher, o inbunatatire a filmului din 1 ...
Noua Imagine a Transformatorilor Noua Imagine a Transformatorilor
Paramount Pictures ne-a furnizat trei noi imagini din filmul Transformers care ...
Noi postere cu Will turner - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST Noi postere cu Will turner - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST
MovieHouse are in exclusivitate pentru dumneavoastra primele postere ale persona ...
Urmariti primele imagini din Saw IV!!! Urmariti primele imagini din Saw IV!!!
Primul trailer oficial al filmului Saw IV a fost lansat !!! A patra parte din fr ...
Primele poze ale lui Joker din The Dark Knight Primele poze ale lui Joker din The Dark Knight
A trecut mult timp de cand Heath a fost anuntat ca Joker al Comic Con. de anul t ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . MONSTERS VS ALIENS
2 . ANTHONY ZIMMER
3 . THE PRINCESS AND THE FROG
4 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
5 . DEAD COUNTRY
6 . Fast and Furious
7 . THE GRAND
8 . A LITTLE GAME
9 . PUNISHER: WAR ZONE
10 . WHITEOUT

The Dark Is Rising
 Categoria Exclusiv 4403 afisari
The Dark Is Rising, Exclusiv,Stiri VIP,Noutati Vedete

Bucuresti, Romania. 15 Mai 2007 Media Pro Studio

Pilonii importani ai negrului Styrofoam sunt ingramaditi in partea de sus a patru povesti ce se afla la limita superioara. Fiecare piesa a fost taiata in bucati de caramizi individuale dupa marimea dreptunghiului. Apoi li s-a aplicat o vopsea pulverizata pentru a parea veche, medievala. Impreuna o sa fie asamblate intr-un pilon masiv. Exista o seama de astfel de turnuri fiecare simuland punctul de sprijin a unui alcov subteran. Locul este intretinut de propiul sau sistem de apa.

Pardoseala a fost acoperita cu foi de granit, semuit si acoperit cu un strat gros de mizerie. Exista colidoare facute din piatra slefuita la mana si o serie de trepte care duc la sarcofaguri. Mai presus de toate este o imensa rama de geam facura din piatra, Celtica. Parti concrete de vechime au fost daltuite in exterior permitand unor surse luminoase sa straluceasca prin ele.

Un reflector imens a fost montat in fata treptelor, blocand orice privire a actorilor care repeta linistiti acolo. Foaia alba este gata si asteapta sa fie scrisa si introdusa in scenariu. Scena o sa fie incatusata la o prezenta naturala care nu tine seama de zidurile si focurile CGI`ului.

Acesta este Great Hall. Un scenariu creat si construit de departamentul de arta al filmului The Dark is Rising. Se va vedea curand secventa cu batalia climaterica care sfarseste filmul. Echipa de membri se framanta sa creeze o munca energica care va radia cu eficienta. Ei vor introduce curand niste cai.

Patru cai asteapta pe din afara studioului, mancand fan. Ei sunt albi puri. Simboluri celtice o sa fie scrise cu cerneala neagra si vor atarna spre gat ca un fel de brand. Calul principal apartine lui Rider (The Rider), care va fi interpretat de Christopher Eccleston. El nu este in mod permanent in scenariu, dar noi il vom intalni la Sheraton in jur de ora 6:00 PM.

Bazat pe celebra serie de carti a lui Susan Cooper, The Dark is Rising este o adaptare de ecran a celui de-al doi-lea roman. Exista si elemente ale altor patru romane amestecate aici. Povestea se roteste in jurul lui Will Stanton in varsta de treisprezece ani, interpretat de nou-venitul Alexander Ludwig. Baiatul descopera ca el este ultimul razbounic dintr-un grup de luptatori care au jurat sa protejeze lumea de fortele intunericului. In timp ce calatoreste prin trecut si prin viitor, Will trebuie sa stranga diferite semne esentiale care ii vor permite in cele din urma sa infranga aceasta putere inimaginabila. Soarta lunii sta in mainile adolescentului nostu inocent.

Scriitorul filmului Jhon Hodge, a relatat toate acestea intr-un scurt rezumat, facand un contur al filmului.

Filmul este filmat in Romania in studiourile Media Pro. Faptul ca acest film a fost filmat in Romania nu i-a convenit deloc actorului Ian McShane, care nu a incetat sa se palanga de acest lucru: "Am fost cazat la Hilton. Arata ca oricare alt Hilton din intreaga lume. Lucrul trist, a fost ca acolo nu este chiar cel mai inspirat loc pe unde sa te plimbi. Lumea este foarte draguta, si poti sa faci o plimbare, dar nu este tocmai captivant... Stiti voi, in fine..." a declarat Ian McShane intr-un interviu.

THE DARK IS RISING apare pe 5 Octombrie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-06-01 14:38:17
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
 Alte articole din categoria Exclusiv