:: 
 Articole - Exclusiv
In decembrie apare filmul The Perfect Holiday In decembrie apare filmul The Perfect Holiday
 The Perfect Holiday apare in cinematografe pe 12 Decembie, dar pana atunci ...
Primul poster al filmului The Heart of the Game! Primul poster al filmului The Heart of the Game!
Miramax Films a pus la dispozitia MovieHouse prima imagine exclusiva a posterulu ...
Nadia Bjorlin incinge cauciucurile in Redline Nadia Bjorlin incinge cauciucurile in Redline
 Nadia vorbeste despre realizarea filmului, despre cum conduce ea si despre ...
Resident Evil: Extinction … Apare in curand Resident Evil: Extinction … Apare in curand
In urma alegerilor prezidentiale Mexicane, va voi anunta ca nu am avut nimic de- ...
Primul poster al filmului Saw III Primul poster al filmului Saw III
Lionsgate a lansat primul poster pentru filmul Saw III, care va aparea pe 27 Oct ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE GENIUS CLUB
2 . BROKEN SKY
3 . THE HAUNTING IN CONNECTICUT
4 . The Longshots (2008)
5 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI
6 . BONNEVILLE
7 . ADRIFT
8 . SKULDUGGERY PLEASANT
9 . TRAITOR
10 . WAR DANCE

The Dark Is Rising
 Categoria Exclusiv 4504 afisari
The Dark Is Rising, Exclusiv,Stiri VIP,Noutati Vedete

Bucuresti, Romania. 15 Mai 2007 Media Pro Studio

Pilonii importani ai negrului Styrofoam sunt ingramaditi in partea de sus a patru povesti ce se afla la limita superioara. Fiecare piesa a fost taiata in bucati de caramizi individuale dupa marimea dreptunghiului. Apoi li s-a aplicat o vopsea pulverizata pentru a parea veche, medievala. Impreuna o sa fie asamblate intr-un pilon masiv. Exista o seama de astfel de turnuri fiecare simuland punctul de sprijin a unui alcov subteran. Locul este intretinut de propiul sau sistem de apa.

Pardoseala a fost acoperita cu foi de granit, semuit si acoperit cu un strat gros de mizerie. Exista colidoare facute din piatra slefuita la mana si o serie de trepte care duc la sarcofaguri. Mai presus de toate este o imensa rama de geam facura din piatra, Celtica. Parti concrete de vechime au fost daltuite in exterior permitand unor surse luminoase sa straluceasca prin ele.

Un reflector imens a fost montat in fata treptelor, blocand orice privire a actorilor care repeta linistiti acolo. Foaia alba este gata si asteapta sa fie scrisa si introdusa in scenariu. Scena o sa fie incatusata la o prezenta naturala care nu tine seama de zidurile si focurile CGI`ului.

Acesta este Great Hall. Un scenariu creat si construit de departamentul de arta al filmului The Dark is Rising. Se va vedea curand secventa cu batalia climaterica care sfarseste filmul. Echipa de membri se framanta sa creeze o munca energica care va radia cu eficienta. Ei vor introduce curand niste cai.

Patru cai asteapta pe din afara studioului, mancand fan. Ei sunt albi puri. Simboluri celtice o sa fie scrise cu cerneala neagra si vor atarna spre gat ca un fel de brand. Calul principal apartine lui Rider (The Rider), care va fi interpretat de Christopher Eccleston. El nu este in mod permanent in scenariu, dar noi il vom intalni la Sheraton in jur de ora 6:00 PM.

Bazat pe celebra serie de carti a lui Susan Cooper, The Dark is Rising este o adaptare de ecran a celui de-al doi-lea roman. Exista si elemente ale altor patru romane amestecate aici. Povestea se roteste in jurul lui Will Stanton in varsta de treisprezece ani, interpretat de nou-venitul Alexander Ludwig. Baiatul descopera ca el este ultimul razbounic dintr-un grup de luptatori care au jurat sa protejeze lumea de fortele intunericului. In timp ce calatoreste prin trecut si prin viitor, Will trebuie sa stranga diferite semne esentiale care ii vor permite in cele din urma sa infranga aceasta putere inimaginabila. Soarta lunii sta in mainile adolescentului nostu inocent.

Scriitorul filmului Jhon Hodge, a relatat toate acestea intr-un scurt rezumat, facand un contur al filmului.

Filmul este filmat in Romania in studiourile Media Pro. Faptul ca acest film a fost filmat in Romania nu i-a convenit deloc actorului Ian McShane, care nu a incetat sa se palanga de acest lucru: "Am fost cazat la Hilton. Arata ca oricare alt Hilton din intreaga lume. Lucrul trist, a fost ca acolo nu este chiar cel mai inspirat loc pe unde sa te plimbi. Lumea este foarte draguta, si poti sa faci o plimbare, dar nu este tocmai captivant... Stiti voi, in fine..." a declarat Ian McShane intr-un interviu.

THE DARK IS RISING apare pe 5 Octombrie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-06-01 14:38:17
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Exclusiv