:: 
 Articole - Life style
Sophia Loren, sexy la 71 de ani, in calendarul Pirelli 2007
Pentru prima data in Romania, s-a lansat celebrul calendar Pirelli 2007. Staruri ...
Mihaela Radulescu, amanta lui Doru Octavian Dumitru
Autor: SORIN DUTOIU Mihaela Radulescu joaca in filmul "Magia dragostei" rolul a ...
Corina Danila isi cauta barbat
Vedeta postului Euforia tv, Corina Danila, isi cauta barbat sexy si carismatic. ...
Jolie, hartuita de Stallone
Jackie Stallone, mama actorului Silvester Stallone, are de gand sa sponsorizeze ...
Jennifer Aniston se dezbraca pentru apa
Autor: (D.I.)O fotografie in care actrita Jennifer Aniston apare goala a facut i ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . PUNISHER: WAR ZONE
2 . WHITEOUT
3 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
4 . FORGIVING THE FRANKLINS
5 . YELLA
6 . OUR BRAND IS CRISIS
7 . FLICK
8 . AFTER.LIFE
9 . MOONDANCE ALEXANDER
10 . ALICE`S HOUSE

Telenovela "Oana" la Romantica
 Categoria Life style 290 afisari
Telenovela

Lazarov i-a facut telenovela Oanei Zavoranu. Productia va purta chiar numele vedetei, iar scenariul este puternic inspirat din viata tumultuoasa a actritei. In luna martie, vor incepe filmarile si din aprilie, cel mai probabil, telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca la Romantica Tv, postul condus de Teo Trandafir, telenovela intitulata "Oana".

Saptamana viitoare, se va organiza castingul pentru alegerea celorlalti actori din distributia telenovelei, inclusiv pentru personajul Pepe, care nu va putea sa-si interpreteze propriul rol, din cauza contractului de exclusivitate pe care l-a semnat cu Antena 1.

COLOANA SONORA CU PEPE?
Cu ceva timp in urma, Oana Zavoranu ne declara intr-un interviu ca in cazul in care s-ar face o telenovela sau un film despre viata ei nu si-ar vedea sotul jucat de altcineva. Insa, in conditiile de fata, nu prea are de ales. Nu este exclus totusi ca sotul Oanei sa-si puna intr-un fel amprenta pe acest proiect. Este vorba despre interpretarea coloanei sonore a serialului, lucru care nu s-a stabilit inca. O alta varinata pentru coloana sonora ar putea fi Marius Moga, un artist simpatizat in mod deosebit de Teo Trandafir, de pe vremea cand lucra la PRO Tv.

SI BUNA, SI REA
Datorita complexitatii scenariului, la scrierea caruia au colaborat mai multe persoane, si distributia va fi destul de bogata. Cat despre tipul de rol pe care il va juca Oana Zavoranu, acesta nu va fi exclusiv pozitiv sau negativ, ci va oscila in functie de situatiile in care va fi pus personajul. Ocazie numai buna pentru a o vedea pe sotia lui Pepe si intr-o altfel de ipostaza decat aceea de fata rea, asa cum ne obisnuisem.

ONORARIU DE INVIDIAT
Protagonista telenovelei ne-a declarat ca este incantata de proiectul propus de cei de la Romantica si de Valeriu Lazarov, mai ales ca acestia au considerat ca viata ei este atat de interesanta, incat merita sa se realizeze un proiect care sa-i poarte numele: "E flatant pentru ca eu nu am vreo 70 de ani", ne-a spus Oana, actrita despre care Silviu Prigoana declara luni seara la OTV ca se numara printre cele mai bine platite vedete tv din Romania, onorariul ei situandu-se, din ce se zvoneste, undeva in jurul sumei de 30.000 sau 40.000 de euro. In plus, Valeriu Lazarov ii pregateste Oanei si o emisiune care va rula tot la Romantica. Nu se stie exact cum va arata formatul, insa mogulul emisiunilor de divertisment a asigurat-o pe Zavoranu ca are in maneca exact tipul de show care se potriveste perfect personaliatii ei vulcanice.

O ADMIRA PE ANDREEA MARIN
In alta ordine de idei, Oana Zavoranu a declarat, apropo de recentul anunt facut de Andreea Marin, cum ca la sfarsitul acestui an va inceta sa mai prezinte "Surprize, Surprize", ca nu vede o alta persoana capabila sa o inlocuiasca pe Zana tvr-ista. "Nu as putea sa fac ceea ce face ea acolo. Si dea aceea o admir. E mai pisicoasa de felul ei, iar eu cu tatuajele mele si cu temperamentul vulcanic, probabil ca as face vreo boacana. Probabil m-as impiedica in fusta sau ceva de genul asta. Sunt o fire miloasa, impresionabila, dar nu ma pot exprima la fel cum o face ea", a marturisit Oana.

AMENINTATA CU MOARTEA
Actoria i-a rezervat si surprize neplacute Oanei Zavoranu. Pe cand juca rolul Andreei Damaschin in telenovela "Numai iubirea" de la Acasa tv, pe adresa televiziunii din Pache Protopopescu s-a primit o scrisoare care i-a ingrozit pe angajatii trustului, condus de Adrian Sarbu. Un puscarias ii scria Oanei cum a ajuns la inchisoare. Isi omorase iubita. O femeie ce semana izbitor cu Oana si avea un comportament leit cu al personajului pe care actrita il interpreta in "Numai iubirea". Detinutul i-a promis ca primul lucru pe care il va face dupa ce va fi eliberat va fi sa o gaseasca si sa-i faca de petrecanie, asa cum s-a intamplat cu femeia pe care o iubise.
Sursa:www.ziarulcn.com


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-02-14 10:43:46
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Life style