:: 
 Articole - Interviuri
Warner Planuieste continuarile filmelor Batman Begins si Superman Returns Warner Planuieste continuarile filmelor Batman Begins si Superman Returns
Variety reporteaza ca Warner Bros. Pictures planuieste deja urmatoarele parti al ...
Matthew Fox vorbeste despre We Are Marshall Matthew Fox vorbeste despre We Are Marshall
Povestea adevarata a prabusirii avionului Marshall din 1970Este o poveste pe car ...
INTERVIU: Ray Liotta vorbeste despre rolul sau din Wild Hogs INTERVIU: Ray Liotta vorbeste despre rolul sau din Wild Hogs
Interpretand-ul pe “tipul cel rau” in noua comedie In noul film , ...
Echipa filmului Echipa filmului "A Guide To Recognizing Your Saints" vorbeste
Robert Downey Jr., Channing Tatum, si Chazz Palminteri in povestea despre viata ...
Joanna 'JoJo' Levesque vorbeste despre RV Joanna 'JoJo' Levesque vorbeste despre RV
Tanara fata pop star isi continua incursiunea in lumea actiuniiTanara pop star J ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . A LITTLE GAME
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
4 . DEAD COUNTRY
5 . Fast and Furious
6 . THE GRAND
7 . PUNISHER: WAR ZONE
8 . WHITEOUT
9 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
10 . FORGIVING THE FRANKLINS

Samaire Armstrong incearca sa “Ramana in viata” in noul ei film – “Stay Alive”
 Categoria Interviuri 1110 afisari
Samaire Armstrong incearca sa “Ramana in viata” in noul ei film – “Stay Alive”, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita de la O. C. joaca cel mai inspaimantator joc pe calculator, si traieste sa povesteasca despre el!

Samaine Armstrong a fost implicata in viata celor de la Cohens si Coopers in The O.C. pentru doi ani. Dar acum se indeparteaza de latura filmului! Ea va alege un controlor de jocuri video in "Stay Alive", un film horror unde joci pentru viata ta – intocmai.


Cand un grup de prieteni afla ca unul dintre ei a murit intr-un mod misterios, ii descopera datoria pe care o avea din implicarea acestuia intr-un joc video bantuit controlat de The Blood Countess.


Avem un interviu exclusiv cu Samaire despre rolul ei in acest film si ce simte ea despre filmele se de groaza in general. Iata ce are ea sa ne spuna:

 
Cum te-ai implicat in acest film ?


Samaire Armstrong:
Ei bine, McG au produs filmul The O.C., deci m-a avut in minte cand a produs acest film. El ma ales impreuna cu Matt (Peterman) si Brent (Bell), deci ei erau familiarizati cu mine, si au fost foarte entuziasmati sa ma aiba pe mine in acest film. Asa m-am implicat, iar in momentul in care au inceput sa vorbeasca despre asta, si cat de entuziasmati erau de proiect, acesti oameni cu car evoi lucra m-au facut sa fiu si eu la fel de emtionata.


Cum este sa faci filme cu oanemi de aceeasi varsta cu tine?


Samaire Armstrong: Da, nu prea am avut oportunitatea sa lucrez cu personae de varsta mea; Peter Gallagher si parintii din “The O.C.” sunt singurii adulti. Este multa distractie, deoarece atunci cand esti copil si te joci in curte, faci lucruri, cam aceleasi lucruri facem si noi, numai ca noi avem cu 12 ani mai mult. 

 
Poti san e explicit personajul tau Abigail?


Samaire Armstrong: Este un fel de non-expresiva, nu arata pre amulta emotie. Este puternica, dar s-ar putea sa ascunda anumite lucruri; asa apare ea intr-o zi, dar poate fi foarte diferita.


Joci jocuri pe calculator?


Samaire Armstrong: Nu, nu joc jocuri pe calculator. Sin u trebuie sa rac prea multe cercetari pentru aceasta parte pentru ca Abigail nu se joaca deasemenea pe calculator; este o nou-venita in aceasta lume. Cand intra in aceasta prietenie cu acest oameni, copii, care sunt jucatori in stil mare, este intr-o lume cu totul noua. Nu era necesar pentru acest rol sa fac cautari, eu doar trebuia sa apar sis a spun “Priveste, acesta este un joc”.

 
Ai de asemenea propria ta linie de imbracaminte; care a fost motivul pentru care ai facut schimbul intre moda si film?


Samaire Armstrong: Ei bine, cred ca merg pe aceeasi cale; sunt ambele arte vizuale.  In primul caz trebuie sa apari, in cel de-al doilea iti arati actiunile si corpul. Mama mea intotdeauna m-a sfatuit san u port pantaloni inchisi, sa port culori deschise. Este o extensie a unui sentiment, asa ca, in momentul in care pictez, ma intristez. Ai mai mult control cand vopsesti haine sau le faci; si cand joc in film, trebuie sa intru in actiune.


Din moment ce acesta este un film de groaza, stai in acel namol in timp ce filmezi, sau spargi tensiunea si te distrezi?


Samaire Armstrong: Nu, cred ca daca as face inca un film de groaza, pe care nu cred ca il voi face pentru ca nu imi plac filmele de groaza, nu sunt distractive; am fost in stare sa ma opresc inainte ca ei sa spuna stop. Dar, acesta a avut loc in New Orleans, si a fost evident ca in momentul in care am inceput sa filmam, am atins un subiect care a fost foarte spiritual, si inclus intr-o latura neagra. A fost greu sa amesteci trairile, in timp ce esti intr-un mediu cam inspaimantator cu multa intunecime.

 
Cum este sa il ai pe Frankie Muniz in platou? A fost ciudat s ail vezi in asemenea rol?


Samaire Armstrong:
Ei bine, Brent si Matt a facut foarte bine inteles faptul ca suntem o extensie a lor; ei ne-au spus “Nu va fortati”. Aceasta este fantezia lucrurilor pe care ei si-au dorit sa le faca. Frankie nu este asemenea personajului sau, si cred ca trebuie sa jucam parti pe care le-am mai facut inainte, dar trebuie sa fim mai mult ca noi insine. Sophia (Bush) este productive dar fara control. Crhiar trebuie sa spui “Nu, acesta nu esti tu; asteapta, acesta esti tu.” Frankie este in totalitate asa: chiar isi joaca bine personajul. Personajul meu se ascunde foarte mult si Johnny (James Haven) a fost foarte confuz, asemenea baietilor tineri.

 
Cand ai citit scenariul, au fost scene pe care erai foarte nerabdatoare sa le excuti ?

Samaire Armstrong:
Este o scena in care trebuie sa stau agata cu capul in jos cateva ore. Si asta a fost foarte distractive sa fiu legata cu lanturi de picioare, a fost cool. Imi plac aventura si conflictele, partile fizice ale lor pe care trebuie sa le fac.

 
Ai fost intrebata sa te intorci pentru Entourage?


Samaire Armstrong: Nu, nu ma voi intoarce pentru acea perioada; nu am auzit nimic despre asta pana acum. Doar de “The O.C.” ma voi intearce pentru mult mai mult, incepen filmarile la sfarsitul lunii acesteia.


Mai lucrezi la vreun film?


Samaire Armstrong: Tocmai am terminat “It's a Boy Girl Thing”; am faut patru filme anul trecutcare vor aparea anul acesta. Filme, nu am altceva dupa asta, dar mi-as dori sa fac un film de actiune; imi plac luptele.

 
Ce vrei ca gamerii din intreaga lume si fanii filmelor horror sa stie in legatura cu filmul “Stay Alive”?


Samaire Armstrong: Este foarte, foarte inspaimantator. A trebuit sa imi intorc privirea cand m-am uitat la el. In timpul unei scene, a trebuit sa ies afara vreo 15 minute. U trebuie sa ai prea multa credinta, il poti vedea pur si simplu, mancand pop corn, si sunetul te ma speria. Daca vrei acest lucru sa se intample, va fi foarte distractive, dar daca nu, va fi foarte inspaimantator.

 

Stay Alive
va aparea la cinema pe 24 Martie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-03-18 13:19:12
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
CARTITA
Pret 49.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri