:: 
 Articole - Interviuri
Amanda Bynes stie ca “She's The Man” Amanda Bynes stie ca “She's The Man”
Distributia si echipa noului fim cu adolescenti vorbesc despre schimbarea Amande ...
INTERVIU: John Travolta vorbeste despre Wild Hogs INTERVIU: John Travolta vorbeste despre Wild Hogs
 “Am mers pe bicicleta de cand aveam 18 ani si a fost primul mijloc d ...
Johnny Depp este Captanul Jack Sparrow in filmul Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest Johnny Depp este Captanul Jack Sparrow in filmul Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest
Favoritul fiecaruia, laudarosul, vorbeste despre intoarcerea sa la cel mai dorit ...
Interviu Exclusiv cu: Sean Astin care va juca in The Final Season Interviu Exclusiv cu: Sean Astin care va juca in The Final Season
Sean Astin il aduce pe antrenorul de baseball din Iowa Kent Stok in viata reala. ...
INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate
Actrita vorbeste despre realizarea filmului, interpretarea rolului lui Vivian si ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . OUR BRAND IS CRISIS
2 . FLICK
3 . AFTER.LIFE
4 . ALICE`S HOUSE
5 . MOONDANCE ALEXANDER
6 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
7 . SPRING BREAKDOWN
8 . MONSTERS VS ALIENS
9 . POSTER BOY
10 . THIEVES

Rinko Kikuchi vorbeste despre filmul Babel
 Categoria Interviuri 615 afisari
Rinko Kikuchi vorbeste despre filmul Babel, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita vorbeste despre nominalizarea ei la Globul de Aur, munca alaturi de Alejandro Gonzales Inarritu si despre viitoarele sale proiecte.

Adesea performante importante din timpul anului trec neobservate. Sunt atat de multe filme si atat de multe premi care se acorda. Aceasta este ceea ce o face pe Rinko Kikuchi recenta nominalizata la Globurile de Aur pentru cea mai buna actrita in filmul Babel atat de impresionant. Se pare ca a aparut de nicaieri, aceasta actrita in varsa de 26 de ani a obtinut multe consemnari pentru descrierea lui Chieko in film. Interpretand o persoana care este surda, Kikuchi are o expresie a fetei cu adevarat dura pentu a face trecere la diferite stari emotionale ale personajului pe care il interpreteaza.

Urmatorul interviu a fost realizat cu ajutorul tranzaltorul ei japonez Hyoe Yamamoto.

Cum e sa fi nominalizat pentru Globul de Aur?

Rinko Kikuchi: Sunt foarte foarte emotionata in legatura cu tot. Abea daca auzisem de Globul de Aur inainte de asta.... Stiu ce este dar nu am stiut cat de popular este sau cat de important este totul nou pentru mine. Evident, nu ma simt chiar in largul meu dar sunt foarte emotionata de asemenea.

Ce te-a atras la personajul lui Chieko ca sa joci in acest film?

Rinko Kikuchi: Unul dinte directori a fost Alejandro Gonzales Inarritu pe care il admir si il respect. Am vrut intradevar sa joc in acest film. De asemenea, din motive evidente, sa interpretez rolul unei fete in varsta de 16 ani care se lupta cu frica de a traii viata, in totalitare suferinta si manie, acesta este genul de personaj care este intradevar fascinant. Chiar a fost totul fascinant pentru mine desi am vrut intradevar sa joc in acest film.

Cum a fost ea lucrezi cu Alejandro Gonzales Inarritu?

Rinko Kikuchi: este un om foarte pasionat. Este de fapt orientat spre detalile emotionale ale personajelor. A stiut cel ami mic amanunt despre personajul pe care l-am interpretat; fiecare emotie. A stiut ce prinde cel mai bine la public. Fundamental, stiind ca are incredere in mine transpune asta intr-o experienta incredibila. A fost extraordinar sa lucrez cu el.

De ce crezi ca Babel a avut o asa mare audienta ?

Rinko Kikuchi: Cred ca este simplu pentru ca sunt foarte multe in acest film pe care audienta si critici le pot transpune la nivel personal. Cred ca asta face acest film atat de minunat.

Care este cea mai recenta amintire pe care o pastrezi despre acest film?

Rinko Kikuchi: am fost implicata in acet film pentru mult timp. Auditiile au durat un an. Apoi in cea mai mare parte am facut promovarea filmului pentru aproape un an. A fost un proces foarte, foarte lung. Simt ca inc anu s-a terminat, din motive evidente. A fost ca si cand traiam viata din Babel in acea perioada. A fost un lung proces si a devenit intradevar o parte din viata mea.

Care crezi ca este subiectul principal al segmentului tau din Babel?

Rinko Kikuchi: S-ar putea sa nu simt ca subiectul in sine este atat de important... ce este important este ce simte publicul. Ocupatia mea este sa marg pana la capat si sa dau tot ce este mai bun. Nu cred ca eu trebuie sa spun asta, pentru ca filmul apartine intradevar audientei.

La ce lucrezi pentru viitor?

Rinko Kikuchi: Calatoria nu s-a terminat inca si probabil va mai dura un timp. Dupa Globul de Aur o sa ma intorc in Japonia unde o sa filmez pentru o comedie si un film romatic. Mai sunt cateva lucruri care ma asteapta dar inca caut proiecte in acest moment si lucrez la Babel.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-16 13:23:55
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
CARTITA
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri