:: 
 Articole - Review
Pan's Labyrinth - REVIEW Pan's Labyrinth - REVIEW
"In Pan's Labyrinth, Guillermo del Toro acorda la fel de multa atentie oame ...
Review - Review - "Nacho Libre"
“M-a facut Nacho sa rad in timp ce am fost la cinema? Cu siguranta. Si pen ...
Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST
“Seria Piratii din Caraibe a casei Disney isi face repede renumele de cel ...
Review: The Dead Girl Review: The Dead Girl
“ In ciuda putinei experiente ne uimeste, Moncrieff ramane un scriitor mai ...
Review - Superman Returns Review - Superman Returns
“Renasterea cinematica a lui Superman nu se putea pune in maini mai capabi ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . A LITTLE GAME
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
4 . DEAD COUNTRY
5 . Fast and Furious
6 . THE GRAND
7 . PUNISHER: WAR ZONE
8 . WHITEOUT
9 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
10 . FORGIVING THE FRANKLINS

Review - The Prestige
 Categoria Review 1298 afisari
Review - The Prestige, Review,Stiri VIP,Noutati Vedete
”Este asa de bun incat vei vrea sa il mai vezi o data, pentru a prinde toate cheitele pe care poate le-ai ratat prima data si pentru a te bucura de splendoarea generala a filmului insusi”

”Fiecare numar de magie grozav contine trei acte. Primul act se numeste ‘The Pledge’: Magicianul iti arata ceva obsnuit, dar de sigur, probabil nu este. Cel de-al doilea act se numeste 'The Turn': Magicianul face ca lucrul lui obisnuit sa faca ceva extraordinar. Acum desi urmaresti secretul, nu il vei gasi, de aceea exista al treilea act numit ‘The Prestige’: Aceasta este partea cu multe cotituri, unde vietile atarna in balanta, si vezi ceva socant pe care nu ai mai vazut vreodata.”

Aceste cuvinte au fost rostite de personajul lui Michael Caine, Cutter in filmul “The Prestige,” definind caracteristica unor trucuri grozave de magie, potrivit temei generale a acestui film puternic.

"The Prestige" este povestea unor magicieni rivali de la sfarsitul secolului, a carui parteneriat formal se transforma in curand intr-o rivalitate cruda, care devine ea insasi fatala, in mai multe feluri.

Hugh Jackman are rolul Americanului Rupert Angier, un magician inteligent si dedicat care isi poarta inima in maneca si isi ascunde trucurile nu departe de ea. Pe Angier nu il va opri nimic pentru a deveni cel mai mare magician din Londra, chiar daca este nevoie sa apeleze la o serie de practici nemorale si revolutionare pentru a ajunge acolo. Comportamentul lui Jackman este corect, si se potriveste exact cu geniul lui Michael Caine si cu inspiratorul Christian Bale.

Bale are rolul lui Alfred Borden, perechea Britanica a lui Angier si rivalui lui de-o viata. Dorinta lui Borden pentru succes si putere merge in paralel cu cea a adversarilor lui, si refuza sa fie uimit de trucurile stralucite ale lui Angier. Bale impresioneaza intotdeauna, si numerele lui traiesc la un nivel inalt pe care fanii il asteapta.

Ecipa de distributie este ingrosata de Caine si uluitorul Scarlet Johansson, care este de obicei la nimereala, dar aici este surprinzator de minunat. Cu un stil superb si o poveste excelenta adaptata de la originalul roman al lui Christopher Priest, "The Prestige" te va orbi cu magia lui si te va face sa iti zbrobesti creierii pentru a incerca sa iti dai seama de secrete. Rivalitatea dintre Angier si Borden te va face sa te chinui sa afli care dintre acesti incantatori maestri ai mintii va termina pe primul loc.

In timp ce "The Prestige" este plin cu multe intorsaturi si surprize pentru a tine in suspans chiar si cel mai mare iubitor al filmului de actiune, cu umorul lui subanteles, reprezentari rigide si intrigi secundare emotionale va satisface pe oricine altcineva. Este asa de bun incat vei vrea sa il mai vezi o data, pentru a prinde toate cheitele pe care poate le-ai ratat prima data si pentru a te bucura de splendoarea generala a filmului insusi.

Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-11-03 16:23:04
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Review