:: 
 Articole - Review
Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN
“Acest film ti-ar putea schimba parerea despre lumea comediei.”Unii ...
Review - The Descent Review - The Descent
“Un film care petrece mult timp construind suspansul, inainte sa dezlantui ...
Review - Review - "Cars"
“Un extraordinat film imaginar, umplut cu cantitatea exacta de nostalgie s ...
Review - The Prestige Review - The Prestige
”Este asa de bun incat vei vrea sa il mai vezi o data, pentru a prinde toa ...
Tim Allen este simpatic, dar nu este prea multa distractie sa fii in acest remake de la Disney - The Shaggy Dog Tim Allen este simpatic, dar nu este prea multa distractie sa fii in acest remake de la Disney - The Shaggy Dog
Tim Allen este simpatic, dar nu este prea multa distractie sa fii in acest remak ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . RAILS & TIES
2 . SKULDUGGERY PLEASANT
3 . ANTHONY ZIMMER
4 . INKHEART
5 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
6 . A LITTLE GAME
7 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
8 . Fast and Furious
9 . THE GRAND
10 . DEAD COUNTRY

REVIEW: Seraphin Falls
 Categoria Review 3091 afisari
REVIEW: Seraphin Falls, Review,Stiri VIP,Noutati Vedete

Pierce Brosnan inerpreteza un personaj diferit fata de ceea ce publicul era obismuit sa vada, se asteptau sa joace probabil intr-un film western , in munti, dupa Razboiul Civil (Civil War).

Brosnan are sansa de a se intoarce pe cal, un lucru care ii place , spune el, si pe care nu l-a mai facut de mult timp.

”Sunt obisnuit sa calaresc si deci a fost intotdeauna in preasma cailor. Dar trebuie sa marturisesc ca nu am mai calarit de 10 ani. Se bucura ca s-a intors inapoi pe sa. Cai erau magnifici iar cowboys erau cei mai buni.
Tate animalele au fost bine ingrijite si impresionabile. " o data eram in sa si era confortabil, a fost ca in vechile timpuri si preeria este un loc minunat pentru calarie.”

Filmul incepe cu o scena de impuscaturi. Brosnan este impuscat in umar si pentru o ora si 55 de minute el este un om vanat, cu Liam Neeson pe urmele sale. Neeson il vineaza cu 4 oameni, dar unul cate unul acestia dispar in desert, iar la final raman unul contra unul.

Spectatorii sunt tinuti in suspans, nestiind care este baiatul bun si care este baiatul rau. Si pana la sfarsit ei nu stiu de ce Neeson vrea sa-l omoare pe Brosnan . Razboiul se sfarsise de 3 ani, dar ceva se intamplase atunci si acest lucru il face pe Neeson sa isi consume fiecare picatura de energie sa-l vaneze pe acest om.

Cinematografia este extrarodinara iar povestea impresionata,- chiar daca este sangeroasa si viloenta- pana la sfarsit. Ultimil sfert de ora este intr-un fel deconectat de restul povestii si ii confera un ciudat aspect mistic intrigii.

Scenariul e in orice caz, remarcabil. “Am inceput pe zapada”, a spus Brosnan, “A fost putin cam frig in deschidere , am intrat exact intr-o rafala cand erau sub 37 de grade. A fost destul de intens!”

Liam Neeson a adaugat cu referire la film, “A pretins o cantitate de energie fizica din partea interpretilor si am stiut ca o sa fie o provocare – foarte mult calarit de cai, fuga acestora si foruri de arma. Sunt cateva lucruri fizice dar imi place sa fac asta. Este bine sa iti contracti muschii.”

Iar Brosnan a recunoscut ca aceasta secventa a fost exigenta. “Incerci doar sa faci totul cat mai bine… acolo este meru un whisky bun care te asteapta la sfarsit, sau poate mai mult de un whisky”, a afirmat el.

Pierce Brosnan a terminat alte doua filme- un thriller psihologic: Butterfly on a Wheel produs de compania sa Dream Time Production si o drama: Marriage care vor aparea la sfarsitul acestui an.

SERAPHIM FALLS apare pe 26 Ianuarie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-22 18:01:19
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Review