:: 
 Articole - Review
Review - The Descent Review - The Descent
“Un film care petrece mult timp construind suspansul, inainte sa dezlantui ...
Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST
“Seria Piratii din Caraibe a casei Disney isi face repede renumele de cel ...
Review - Review - "Nacho Libre"
“M-a facut Nacho sa rad in timp ce am fost la cinema? Cu siguranta. Si pen ...
Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN
“Acest film ti-ar putea schimba parerea despre lumea comediei.”Unii ...
Review - Review - "Cars"
“Un extraordinat film imaginar, umplut cu cantitatea exacta de nostalgie s ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . PUNISHER: WAR ZONE
2 . WHITEOUT
3 . FORGIVING THE FRANKLINS
4 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
5 . YELLA
6 . OUR BRAND IS CRISIS
7 . FLICK
8 . AFTER.LIFE
9 . ALICE`S HOUSE
10 . MOONDANCE ALEXANDER

Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST
 Categoria Review 756 afisari
Review - PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST, Review,Stiri VIP,Noutati Vedete“Seria Piratii din Caraibe a casei Disney isi face repede renumele de cel mai bun film de actiune aventura. Salutati Indiana Jones a unei noi generatii.”

Stoarcem, furam, ciordim si concediem
Ne inghitim inimile, yo ho!
Jefuim delapidam si chiar pradam
Ne inghitim inimile, yo ho!
Yo ho, yo ho, o viata de pirat pentru mine!


Cu o poveste mai adanca decat cea a lui Davy Jones, Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort este o comoara cinematica plina cu o gasca de baieti rai, pirati si izolati si binenteles, leganatul elegant al Capitanului Jack Sparrow.

Mitologia din interiorul partii Dead Man’s Chest este epica – vicleanul Davy Jones, jucat formidabil de Bill Nighy, este unul dintre cei mai buni raufacatori de la Darth Vader. Ca si Capitan al The Flying Dutchman, Jones a iesit sa colecteze o datorie neprogramata tinuta de nimeni altul decat neingrijitul Capitanul Jack.

Introducerea noilor personaje ca seducatoarea voodoo Tia Dalma (Naomie Harris, 28 Days Later), Cutler Beckett si Boostrap Bill Turner (excelentul Stellan Skarsgård) ofera universului piratului Verbenski o crestere larga, in timp ce intoarcerea vechilor personaje ca Gibbs, Pentil si Ragetti ne aminteste de ce iubim aceasta serie atat de mult.

Cu un timp de rulare de 150 de minute, Cufarul Omului Mort este gata de lansare pentru a se incheia cu laudaroasa aventura – se pare ca si-a intrecut predecesorii la aproape toate nivelele. Locatiile sunt extravagante si amagitoare ochiului, in timp ce dezvoltarea personajelor ca Will Turner (Orlando Bloom) si Elizabeth Swann (Keira Knightly) ne lasa sa ne agatam de idealul romantic al sperantei. Exista o explorare mai adanca a printului pirat Depp. Jack Sparrow, in timp ce este evident erotic (nu vei auzi nici o femeie fan al acestui film sa se planga), isi arata partea curajoasa in Dead Man's Chest – o privire reala asupra acestui barbat, probabil.

Efectele speciale sunt incredibile – de la speciile de arici de mare care formeaza echipa lui Davy Jones la tentacolele colosale din Kracken, vei crede cu adevarat ca esti afundat intr-o lume plina de creaturi mitologice ale marii si pirati blestemati – o viata care este cu siguranta pentru mine.

Fimul se termina cu cel mai mare suspans de la filmul The Empire Strikes Back din 1980 incoace, facand tarancile si marinarii sa astepte a treia parte cu sufletul la gura.

Seria Piratii din Caraibe a casei Disney isi face repede renumele de cel mai bun film de actiune aventura. Salutati Indiana Jones a unei noi generatii.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-07-17 17:47:22
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Review