:: 
 Articole - Review
Review - The Descent Review - The Descent
“Un film care petrece mult timp construind suspansul, inainte sa dezlantui ...
REVIEW: Seraphin Falls REVIEW: Seraphin Falls
Pierce Brosnan inerpreteza un personaj diferit fata de ceea ce publicul era obis ...
Review - THE DEPARTED Review - THE DEPARTED
“Un film briliant, brutal si contemporan cu un sentiment clasic in care in ...
Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN Review - BORAT CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN
“Acest film ti-ar putea schimba parerea despre lumea comediei.”Unii ...
Review - Review - "Cars"
“Un extraordinat film imaginar, umplut cu cantitatea exacta de nostalgie s ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . PUNISHER: WAR ZONE
2 . WHITEOUT
3 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
4 . FORGIVING THE FRANKLINS
5 . YELLA
6 . OUR BRAND IS CRISIS
7 . FLICK
8 . AFTER.LIFE
9 . MOONDANCE ALEXANDER
10 . ALICE`S HOUSE

Review - Miami Vice
 Categoria Review 874 afisari
Review - Miami Vice, Review,Stiri VIP,Noutati Vedete

"Miami Vice a fost show-ul meu preferat. Pana acum anul acesta, este filmul meu preferat.”

Cand aveam paisprezece ani, Miami Vice a fost show-ul meu preferat. Am avut tot ce a iubit un baiat la varsta aceea: fete, masini rapide, barci, arme, haine cool si o multime de impresii de baiat rau. Acum cu multi ani mai tarziu, am gasit aceleasi elemente in versiunea lui Michael Mann din Show-ul meu preferat.

Labirintul meu cara imprevizibilul tipic al lui Mann. Mann cladeste cu maiestrie o plasa de incrucisari, intelegeri separate si cheme secrete care te vor prinde inca de la inceput. La un punct, un spectator se va intreba daca totul va avea un inteles. Va avea.

Performantele au fost mai bune decat se astepta. Chiar am apreciat subtilitatea lui Colin Farrell (Sonny Crocket), si Jamie Foxx (Ricardo Tubbs). Fiecare din acesti ofiteri de politie are un rol, ceea ce inseamna ca actorii joaca doua roluri. Politistiul si criminalul.

Um professor scriitor mi-a spus o data ca tipii de treaba deseneaza cei mai buni talhari. Daca este adevarat, atunci Michael Mann trebuie sa fie Mos Craciun. Baietii rai din acest film au fost doar atat – baieti rai. Jose Yero, jucat de John Ortiz este cu adevarat infiorator. El este liderul politiei secrete Columbiene, si cunoscut ca fiind capabil sa ii faca pe oameni sa spuna secrete pe care intentioneaza sa le pastreze. Seful lui Yero, Arcangel de Jesus Montoya este jucat de Luis Tosar cu atata amenintare, pare ca in orice moment s-ar putea intinde prin ecran sa te loveasca.

Intr-o decizie interesanta de distributie Gong Li are rolul Isabellei, frumoasa si periculoasa supraveghetoare a lui Yero si armatei lui Arcangel. Li joaca rolul cu o incredere pe care o astepti de la o femeie care are de-aface cu astfel de criminali.

Actorul Irlandez Ciaran Hinds nu prea a fost folosit in opinia mea. Agentul lui FBI Fujima se pare ca a fost foarte ajustat de catre politia locala. Nu mi se pare ca un agent FBI se va gasi la sfarsit intr-o intelegere cu PD locala. Cred ca daca va exista o continuare, il vom vedea mai mult pe Agent Fujima.

Switek si Zito nu au avut foarte mult de facut in acest film. Mentionez asta pentru ca au fost personajele mele favorite din seria televizata. Inca o data, poate vom vedea mai multe cu ei intr-o continuare.

Daca ai fost fan al show-ului, nu este nici un motiv pentru care sa nu iti placa si versiunea filmului. Toata actiunea, intriga si romantismul din serie exista in film. Mann nu isi iroseste timpul cu o poveste din origini, si asta este bine. Nu trebuie sa stam nemiscati si sa ne intrebam cum de Crockett si Tubbs au devenit parteneri. Daca ar fi existat toata acea tensiune dintre cele doua conduceri atunci ar fi existat prea multa tensiune pentru audienta prin care sa isi croiasca un drum. Avem senzatia ca in intregul film Crockett si Tubbs, Trudy si Gina, Switek si Zito si Lt. Castillo sunt o familie. Miami Vice a fost show-ul meu preferat. Pana acum anul asta, este fulmul meu preferat.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-08-11 14:12:36
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Review