:: 
 Articole - Interviuri
Broken Lizard in filmul Beerfest Broken Lizard in filmul Beerfest
Nu vei mai privi broastele in acelasi mod dupa acest filmSunt un fan imens al &q ...
INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia
 Shia LaBeouf este arestat la domiciliu, iar langa el in casa vecina se afl ...
Kim Basinger, târata prin tribunale de fostul ei sot
Actorul Alec Baldwin i-a intentat proces fostei sale sotii , Kim Basinger, pentr ...
Logoditi de doua ori intr-o singura zi
Autor: MARTA MARINActorii Adela Popescu si Dan Bordeianu si-au spus juramintele ...
Lili Taylor vorbeste despre Lili Taylor vorbeste despre
Actrita vorbeste despre rolul ei principal alaturi de Gretchen Mol in "The ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE GENIUS CLUB
2 . BROKEN SKY
3 . THE HAUNTING IN CONNECTICUT
4 . The Longshots (2008)
5 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI
6 . BONNEVILLE
7 . ADRIFT
8 . SKULDUGGERY PLEASANT
9 . TRAITOR
10 . WAR DANCE

Renee Zellweger fermecatoarea Miss Potter
 Categoria Interviuri 698 afisari
Renee Zellweger fermecatoarea Miss Potter, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Renee Zellweger este distribuita in filmul regizorului Christopher Noonan in cea mai imaginativa ecranizare povestii Miss Potter. Zellweger interpreteaza rolul luiBeatrix Potter, cea mai cunoscuta scritoare  de povesti clasice  pentru copii cum ar fi "The Tale of Peter Rabbit" and "Three Old Mice",filmul este o poveste fantastica, usor amoroasa, cu multe animatii.

In copilarie ai citit povestile lui . Beatrix Potter?

Renee Zellweger: stiu cateva povesti. Imi amintesc fragmente ninik mai mult. Imi amintesc de

'Peter Rabbit. Mama ne citea fratelui meu si mie din aceste povesti. Au exista alte cariti mai proeminente in adolescenta noastra.

Si de ce ai acceptat sa o interpretezi acum?

Renee Zellweger: Ii iubesc escentrismul. Cred ca este foarte complexa si complicata in sensul bun al cuvantului. Mi-ar placea sa o inteleg. Nu cred ca este o ciudata. Nu cred ca este ciudat de loc sa vorbesti  cu creatiile tale, ea traieste intr-o lume imaginara. Mie nu mi se pare ciudat de loc. Cred ca este sclipitoare.

Cum a fost sa lucrezi din nou cu Ewan McGregor?

Renee Zellweger: Afost extraordinar. A lucrat diferit fata de “Down with love’. Nu au nici un punct comun,nu nulu de care sa amintesc. Scena unde Beatrix si  Norman raman singuri pentru prima data in camera ei  nu are cuvinte,  totul este bazat pe mici gesturi de mimica.  Eram sigura ca Ewan va intelege natura vulnerabila si delicata a cestui rol. El are un talent sincer pentru aceste lucruri. Asa a fost gandit momentu si asa a fost si el.

Esti producatoarea acestui film. Intotdeauna l-ai vazut atat de animat?

Renee Zellweger: Mam gandit ca producand acest film va fi o oportunitate interesanta de a invata sa colaborez  si sa ma dezvolt la un nivel creativ foarte avansat. Am discutat cu Criss( Nooan, regizorul) toate detaliile intr-un hotel din Santa Monica, California. Eram curioasa cum va fi. Citisem scenariul  si nu intelegeam cum trebuie transpus. Am crezut ca sunt putin prostuta. Voiam sa-mi spuna Cris ce gandeste.

Am discuta zile intregi despre scenariu, uneori pana la rasaritul soarelui. Totul se petrecea in hotelurile din UK. A fost fantastic. Chiar  mi-a placut

Ce fel de cari iti plac?

Renee Zellweger: Din punctul de vedere al copilului sau a adultului?

Acum in acest moment.

Renee Zellweger: Imi plac scriitori Afro-americani si Sudici. Contin elemente despre culturi foarte bogate. La Langston Hughes exista o muzicalitate in scriere. El lasa spatiu liber in josul pagini ca sa te faca sa ai nevoie de stilou. Este atata emotie in scrierile lui. Sunt in genul scrierilor latine. Gasesti  multa pasiune pentru toate elementele vietii. Am gasit aceasta pasiune si la scriitori Afro Americani, dar eu o au doar pentru lucruri.

Este un film fantastic-amoros , crezi ca cinicilor le va placea?

Renee Zellweger: Nu cred ca exista cinici. Suntem cinici doar in privinta manuirii lucrurilor nesincere.Nu sintem cinici cand este vorba despre simplitate. Cred ca daca lucrurile sunt cinstite, atunci trebuie relatate.Unul din lucrurile pe care le-am discutat la inceputul filmarilor a fost daca exista  o  povata foarte buna acolo. Nu este vorba de o femeie peste masura de sentimentala. Cand am discutat eu am exclamat: Oh, sper ca nu arat prea invechita?” Cred ca oameni se vor regasi in acest film,  este bazat pe sinceritate.

Tu nu ai numi acest film un “ fleac”

Renee Zellweger:  nu cred ca este in fleac. Acest film este mai complex decat atat. Nu trebuie vazut ca o distractie pentru femei. Este o poveste frumoasa si importanta. Nu cred ca exista vreun barbat care sa fi vizionat acest film si sa nu se fi conectat cu el sau sa nu fi plans. Este o pofeste atat de reala, te face sa te intorci din drum, sa recunosti ca este ceva diferit , sa te intrebi unele lucruri, sa inveti ceva si sa te faca sa vezi viata altfel. Nu cred ca este un fleac . Cred ca este subestimat intr-un mod teribil.

Ce film urmeaza?

Renee Zellweger: Voi juca in Case 39, este un film de familie. ( rade sarcastic)

Miss Potter  apare in cinematografe pe 12 Ianuarie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-10 17:16:21
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri