:: 
 Articole - Interviuri
Regizorul Andy Davis inoata spre tarm pentru filmul The Guardian Regizorul Andy Davis inoata spre tarm pentru filmul The Guardian
Regizorul vorbeste despre starurile lui Ashton Kutcher si Kevin Costner in filmu ...
INTERVIU: Ray Liotta vorbeste despre rolul sau din Wild Hogs INTERVIU: Ray Liotta vorbeste despre rolul sau din Wild Hogs
Interpretand-ul pe “tipul cel rau” in noua comedie In noul film , ...
Hilary si Haylie Duff sunt Material Girls Hilary si Haylie Duff sunt Material Girls
Super dragutele surori vorbesc despre Los Angeles, despre viitor si prietenii po ...
Sir Antony Hopkins si Roger Donaldson s-au reunit pentru The World's Fastest Indian Sir Antony Hopkins si Roger Donaldson s-au reunit pentru The World's Fastest Indian
Anatomia unei vrajbe : Actorul si directorul vorbesc despre un nou proiect impre ...
Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj Kal Penn te face sa razi in National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj
Actorul vorbeste despre acest nou film al lui, si despre celelalte proiecte la c ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . ANTHONY ZIMMER
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . DEAD COUNTRY
4 . Fast and Furious
5 . THE GRAND
6 . PUNISHER: WAR ZONE
7 . WHITEOUT
8 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
9 . FORGIVING THE FRANKLINS
10 . YELLA

Priviti sub masca lui Jingsaw cu Tobin Bell din Saw III
 Categoria Interviuri 730 afisari
Priviti sub masca lui Jingsaw cu Tobin Bell din Saw III, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete
Vorbind despre Jigsaw, intins pe pat toata ziua, si World Series!

Daca nu poti astepta macelul, ai noroc! Jingsaw se intoarce in Saw III! Si de data aceasta, primeste ajutor de al Amanda (Shawnee Smith).

Omul din spatele mastii de clown s-a asezat cu noi pentru a vorbi despre intoarcerea in cea de-a treia parte din seria de groaza. Pentru Tobin, totul este despre statul in pat nemiscat; din cauza sanatatii lui in declin, este fortat sa stea in pat. Dar nu va faceti griji, Jigsaw joaca multe exercitii de minte.

Am vorbit cu omul din spatele mastii pentru a ne apropia putin mai personal de intoarcerea lui pentru a-l juca pe nelinistitul John Kramer in Saw III.


Daca Jigsaw ar deveni un personaj al jocurilor video ce ai vrea sa fie ?


Tobin Bell:
Nu am jucat nici un joc video in viata mea, asa ca nu pot raspunde al aceasta intrebare; Nu am nici o idee – Sper sa fie inteligent, distractiv si intr-un fel amuzant.


Cand esti pe platoul de filmare, ce iti trece prin minte cand esti intins pe pat tot timpul ?

Tobin Bell:
Ce este chiar in fata mea; nu ma gandesc la ziua de maine, nu ma gandesc la ziua de ieri. Ma gandesc la cursa pe care o voi avea in urmatoarele 40 de secunde, sau despre ce este vorba in piesa. Cum imi voi servi camera care este aici in Bahar; ei deja mi-au filmat partea aici in Bahar. Nu imi voi muta capul prea mult, ei vor doar o parte din capul meu, nu tot capul. Te gandesti la toate acele lucruri tehnice care nu sunt tocmai pline de viata si emetionante, dar nu sunt foarte dinamice. Dar cu toate astea, filmul ar fi distrus fara ei, asa ca ma gandesc cum pot face cea mai buna treaba in urmatoarele 40 de secunde si nimic in afara de asta. Si, m-am verificat pentru a fi sigur ca nu m-am relaxat prea tare, si sa ma asigur ca am cuvintele in minte. Pentru ca uneori te relaxezi prea tare si cuvintele iti scapa intr-un fel; asta este cam ceea ce fac eu – ma concentrez pentru urmatorul minut.


Ce cuvinte ai scris in jurnalul tau din aceasta experienta ?

Tobin Bell:
Ei bine, in general, nu scriu nimic pe platou, dar ma intorc in camera de proba si privesc unele notite pe care le-am facut pentru urmatorul lucru pe care il voi face ca sa imi improspatez memoria despre ceea ce urmeaza. Daca ceva mi se intampla de care nu sunt prea sigur – ca de exemplu, care este timpul care trece de cand Amanda paraseste camera pana cand aceasta se intoarce inapoi. Sa fie 5 minute, 20 de minute; cat transpir in acel timp de 20 de minute. La ce ma gandeam, ce se intampla ? Daca in scenele trecute, ea mi-a adus o ceasca cu ceai, a fost asta munca; ar fi trebuit sa imi intinda ceasca mie sau sa o intinda pe masa, si de ce? Pentru ca mi-a dat-o mie in ultima scena, si ma simteam distras de ceea ce faceam. Cautam notite egate de acest lucru; daca ar fi fost ceva care mi s-ar fi intamplat, si nu imi aminteam, as fi cautat intr-un caiet pentru a gasi ceea ce vreau – “Ce vreau in aceasta scena? Ce urmeaza dupa asta ? Si trecam usor prin scene “in felul asta”; iata cateva varante. Bazandu-ne pe ceea ce tocmai am facut, iata una aici; am incerat sa schitez tema pentru acasa. Fac asta pentru a o avea si pentru a-mi fi disponibila. Cel mai mare truc este sa o gasesc; la ce pagina este.”


In final, pe cine alegi in Campionat – Cardinals or Tigers ?

Tobin Bell:
Tigers – fara indoiala, American League; sunt un tip al Ligii Americane.

Care este echipa ta ?

Tobin Bell:
Yankees! Tin cu Yankees;

Dar nu va faceti griji, Jingsaw nu este prietenor in Saw III, priviti acea nimicire cand va aparea pe 27 Octombrie. Filmul este interzis minorilor sub 16 ani.

Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-10-24 18:13:45
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri