:: 
 Articole - Preview
O colega de «breasla» acuza: «Victoria este un cosmar!»
Iubita fotbalistului englez Sol Campbell, Fiona Barratt, a declarat despre Victo ...
Parker si McConaughey nu reusesc sa faca legatura - intre ei si audienta Parker si McConaughey nu reusesc sa faca legatura - intre ei si audienta
Ultimul film al lui Robert Towne este unul romantic, de moda veche, dar cladit f ...
Preview-urile MovieHouse din Primavara\Vara 2006 Preview-urile MovieHouse din Primavara\Vara 2006
Preview-urile MovieHouse din Primavara\Vara 2006A trecut doar o saptamana, dar v ...
Preview-urile Sony Pictures pentru 2007 Preview-urile Sony Pictures pentru 2007
    Sony Pictures a publicat lista filmelor realizate de ei ce u ...
Preview-urile Sony Pictures Preview-urile Sony Pictures
Sony Pictures a facut un preview al filmelor realizate de ei care apar in 2007 ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE GENIUS CLUB
2 . BROKEN SKY
3 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI
4 . THE HAUNTING IN CONNECTICUT
5 . The Longshots (2008)
6 . BONNEVILLE
7 . SNITCH
8 . ADRIFT
9 . TRAITOR
10 . SAW V

Preview-ul filmelor produse de Universal Pictures
 Categoria Preview 1584 afisari
Preview-ul filmelor produse de Universal Pictures, Preview,Stiri VIP,Noutati Vedete

Universal Pictures a dezvaluit scurte imagini ale filmelor realizate de ei, care apar pe piata in 2007, incluzandu-l pe Adam Sandler in “Now Pronunce You Chuck and Larry”, Steve Carell si Morgan Freeman in “Evan Almighty”, Matt Damon in “The Bourne Ultimatum” si “Bean II” cu Rowan Atkinson.

 

 

 

 

 

O mama bagareata (Keaton) incearca sa isi cupleze fiica (Moore) cu barbatul perfect astfel asiguranduse ca propriul copil nu ii va calca pe urme.Daphne Wilder este o mama a carei dragoste nu cunoaste limite. Pentru o mama singura, ea a crescut trei fete fantastice: Milly (MANDY MOORE, A Walk to Remember, Saved! si License to Wed); psiholoaga - Maggie si Mae ce-a ireventioasa si sexy. Ea devine mama pe care ar vrea sa o aiba toata lumea. Problema este ca ele au fost aproape sa o stranga de gat.

 

 

BECAUSE I SAID SO 2 Februarie 2007

 

Bazat pe "The Eleventh Hour" realizat de Adam Mazer si Bill Rotko si inspirat din evenimente adevarate, "Breach" este un thriller dramatic a carui actiune se desfasoara in interiorul FBI-ului -- poarta catre cele mai precise si volatile secrete ale natiunii. Cand tanarul Eric O'Neill (Phillippe) este promovat de la un job de supraveghetor la un nivel mult mai inalt in sediul cantral al Biroului Federal de Investigatii (FBI), visul sau de a deveni cel mai bun agent este pe cale sa devina realitate.

 

 

BREACH 16 Februarie 2007

 

De la echipa care este responsabila de internationalul "Saw"- scriitor/actorul Leigh Whannell, scriitor/regizor James Wan si producatorii Gregg Hoffman, Mark Burg si Oren Koules - vine supranaturalul thriller "Dead Silence".

 

 

 

 

DEAD SILENCE 23 Martie 2007

 

Agentul Special Ronald Fleury tocmai a primit ordinul sa formeze o echipa de elita (interpretata de Jennifer Garner, Chris Cooper si Jason Bateman) ca sa vaneze si sa captureze pe liderul terorist care este responsabil de atacul mortal asupra Americanilor care se aflau in misiune in Arabia Saudita. Federalii au la dispozitie doar o saptamana.

 

 

 

THE KINGDOM 20 Aprilie 2007

 

Rebela adolescenta Rachel (Lohan)tipa, injura, bea si este intr-o lume incontrolabila. Cu ultimul accident de masina, Rachel a incalcat ultima regula a casei din San Francisco a mamei sale Lily's (Huffman). Ne avand unde sa o mai trimita pe nedisciplinata fata, Lily isi tareste fata intr-un loc de unde este sigura ca nu se ma mai intoarce... la ferma mamei sale.

Matriarch Georgia (Fonda) nu este genul tipic de bunica draguta

 

 

GEORGIA RULE 14 August 2007

 

Allison ester o tanara de 24 de ani pe cale sa devina jurnalista. Lucrurile se complica cand intr-o noapte la betie, alaturi de un pierde vara Ben Stone (Rogen), rezulta o sarcina nedorita. Infruntandu-se cu optiunea de a merge mai departe singura sau de al cunoaste mai bine p etatal copilului, Allison alege sa ofere iubaretului o sansa.

 

 

 

KNOCKED UP  01 Iunie 2007

 

Filmul are tenta religioasa si descrie constuirea preacunoscutei Arca. Viata unui om se schimba complet cand in viata lui apare Dumezeu (Morgan Freeman) si ii porunceste sa constuiasca o arca. Dar familia lui nu poate sa decida daca Evan este binecuvantat sau doar ia parte la ceva cu proportii Biblice.

 

 

 

EVAN ALMIGHTY 22 Iunie 2007

 

Doi luptatori de incredere care se dau drept un cuplu de homosexuali casatoriti. Chuck Ford (Sandler) si Larry Allensworth (James) sunt mandria sectie lor: doi homosexuali mereu unul langa celalalt si capabil sa da orice unul pentu altul. Larry vrea un singur lucru: sa isi protejeze familia. Amicul sau Chuck vrea de asemenea un singur lucru sa se bucure de viata lui singur.

 

 

 

 

I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY 20 Iulie 2007

 

Matt Damon se intoarce ca Jason Bourne un asasin antrenat pentru un ultim show in "The Bourne Ultimatum." Cele anterioare "The Bourne Identity"din 2002 si "The Bourne Supremacy" din 2004 au reusit sa stranga din vanzari peste 500 de milioane de dolari.

Tot ce vrea este sa dispara. In schimb, Jason Bourne este acum vanat de cei care au facut din el ceea ce este.

 

 

THE BOURNE ULTIMATUM 03 August 2007

 

Pregatindu-se sa mearga la razboi ca sa isi apere imperiul, Elizabeth trebuie sa cantareasca datoria regala si o neasteptata vulnerabila dradoste pentru Raleigh. Dar isi aminteste de juramantul pe care l-a facut pentru tara sa. Nefiind capabila sa renunte la dragostea sa, Elizabeth o incurajeaza pe preferata ei dama de companie, Bess (Abbie Cornish), sa fie prietena cu Raleigh pentu al il tine aproape. Dar aceasta strategie o forteaza pe Elizabeth sa observe cresterea intimitatii dintre ei.

 

 

 

 

 

THE GOLDEN AGE 05 Octombrie 2007

 

"American Gangster" il prezinta pe Frank Lucas (Washington), pivotul de directie, care face contrabanda cu heroina cu ajutorul bagajelor in care sunt transportati soldati Statelor Unite ucisi in Vietnam. Brolin in interpreteaza pe detectivul Trupo, un politist NYPD escroc.

 

 

 

AMERICAN GANGSTER 02 Noiembrie 2007

 

Bazat pe cartea lui George Crile despre cea mai mare si cea mai de succes operariune secreta a CIA, inarmarea lui Mujahedeen in Afghanistan. Operatiunule militare secrete sunt conduse de Charlei Wilson (Hanks), un carismatic, dealer, congressman liberal al Texas-ului care face echipa cu un ticalos membru CIA foarte important (Hoffman). Cei doi manipuleaza congresul, CIA si grupul strain guvernamental cu scopul de a ajuta rebelii afgani in lupta lor impotriva sovieticilor in anii 1980.

 

 

CHARLIE WILSON'S WAR 25 Decembrie 2007


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-26 17:10:30
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Masini
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Preview