:: 
 Articole - Interviuri
Owen Wilson este Dupree in “You, Me and Dupree” Owen Wilson este Dupree in “You, Me and Dupree”
Alt an, alta vara de comedie pentru actorEste unul dintre cei mai recunoscuti ac ...
Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising
The Seeker: The Dark is Rising este primul film adaptat dupa aclamata carte cu a ...
Bill Nighy vorbeste despre Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest! Bill Nighy vorbeste despre Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest!
Aarrgh! Transformarea in Davey Jones pentru a doua si a treia continuare din ser ...
Amanda Bynes stie ca “She's The Man” Amanda Bynes stie ca “She's The Man”
Distributia si echipa noului fim cu adolescenti vorbesc despre schimbarea Amande ...
Echipa filmului Echipa filmului "A Guide To Recognizing Your Saints" vorbeste
Robert Downey Jr., Channing Tatum, si Chazz Palminteri in povestea despre viata ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . WAR DANCE
2 . FREAK OUT
3 . Iberia
4 . THE DEVIL'S MINER
5 . MONSTERS VS ALIENS
6 . RAILS & TIES
7 . THE PRINCESS AND THE FROG
8 . ANTHONY ZIMMER
9 . A LITTLE GAME
10 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA

Natalie Portman vorbeste despre controversatul film V for Vendetta
 Categoria Interviuri 1187 afisari
Natalie Portman vorbeste despre controversatul film V for Vendetta, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita vorbeste despre rolul ei în filmul controversat care se apropie.

 Natalie Portman, o legatura de inteligenþa cu parul ei þatos blond, a fost foarte indrazneata  si lucida in timpul interviurilor pentru V For Vendetta. Filmul ataca niste rezultate bune si este sigur ca va starni controversa cu tema de terorism. V For Vendetta marcheaza prima data cand Natalie va cara un buget mare. Ea cu îndemânare a reusit sa devieze întrebarea si sa ademeneasca  popularitatea graficã a romanului si implicarea fratilor Wachowski. Optiunile ei pentru Star Wars au continuat sa-i intereseze pe cei de la Milos Forman film, Mr. Magorium's Wonder Emporium, anul urmator.


A fost traumatic sa te razi in cap?

Natalie Portman: M-am chinuit sa ma concentrez, sa fiu in pielea personajului; pentru ca am avut doar o singura incercare. Nu am amintiri personale cu aceasta experienta.


Iti place sa ai parul scurt acum ?

Natalie Portman: L-am lasat sa creasca la loc, dar dureaza foarte mult.


Acum ca ai capul ras te recunoaste lumea?

Natalie Portman: Da, de fapt acum ma recunosc mai repede. Cand aveam par ma puteam ascunde de oameni, dar ca o femeie cu parul ras oamenii tind sa se uite insistent la tine. Dar singurul loc unde sunt recunoscuta in fiecare zi este Los Angeles. In alte parti doar o data pe zi. Ma simt ca o anonima.

Aceasta este primul tau rol solo in carera ta de treizeci de ani? Ai emotii stiind ca trebuie sa porti pe umeri un film?

Natalie Portman: Nu cred ca este un solo de loc. Are un roman graphic cu o continuare uimitoare. “V” este evident centrul, deci acela este starul si numele personajului, care este jucat de un actor incredibil [Hugo Weaving]. James [McTeague, regizorul] si cei de la Wachowski [prducatorii], au o continuare incredibila de la “The Matrix”. In mod sigur nu cred ca eu car acest film. Sunt o parte dintr-o echipa uimitoare. Am vrut sa fac acest film pentru scenariul lui, pentru a fi o parte din acest film reprezentativ. Are de asemenea cateva idei. Am fost inspaimantata de acel prospect.


Ce parere ai tu despre acest personaj?

Natalie Portman: Este dificil, pentru ca poti face usor un mare film de actiune la Hollywood cu un erou de care audienta sa se indragosteasca. Acest film are un erou care este adesea rau si face lucruri care nu iti plac. Personajul pleaca intr-o calatorie care ar fi putut sa fie un lucru simplu pentru ea. Procesul prin care se shimba este foarte complicat. Exista acel nivel al ei in care isi gaseste speranta, poate ca ea este manipulata. Sunt nivele de complicatii. Doar pentru ca oamenii sunt asupritori nu inseamca ca se pot justifica in felul lor. Subiectul este discutabil, cred.


In calitate de Israelian, cum te-ai simtit jucand rolul unui terrorist?

Natalie Portman: Fiind din Israel a fost un motiv pentru care am vrut sa fac asta pentru ca terorismul si violenta sunt un subiect zilnic de conversatie de cand am fost mica. Nu este un lucru nou. Una din cartile pe care le-am citit pentru a ma ajuta pentru acest rol a fost cartea lui Menachem Began despre experienta lui intr-o inchisoare Siberiana. El a fost numit terrorist de multi oameni. Nu este un lucru particular anti-Israelian. Si cei din Israel au fost numiti teroristi deasemenea. Este important pentru noi sa raspundem la intrebarea, daca violenta este justificata. Unul din lucrurile frumoase despre acest film este ca este discutabil. Nu face afirmatii clare bune sau rele. Respecta audienta destul si nu ii ia dreptul la opinie.
 
Filmai in timpul cand statia de metrou de la Londra a fost bombardata. Ti-ai facut griji despre modul cum va fi privit filmul dupa asta?
 
Natalie Portman: Orice act de violenta, oriunde, cu pierderi omenesti este inspaimantator. Aceste cazuri zilnice le vedem acum la televizor. Sunt destul de optimista sa cred ca acesta nu este viitorul, dar in mod clar exista multe elemente in acest film care au rezonanta in aceste evenimente curente.


Este acest film anti-Bush? Sau anti-fundalismullui lui Christian?
 
Natalie Portman: Se intampla intr-un viitor imaginar, asa ca are multe interpretari. Sunt cu siguranta oameni care nu vor crede asta. Sunt personae pe care le stiu si care au spus ca acest film este unul anti-fascist. Acesta este un lucru frumos in legatura filmul. Una din scenele mele favorite din film este show-ul de televiziune al lui Gordon. Arata cat de usor este propagandarea pentru extremsti, lideri si teroristii, luptatori pentru independenta.

Ce urmeaza dupa asta?

Natalie Portman: Iau o pauza. Am terminat filmul “Goya's Ghost”, filmul lui Milos Forman care va aparea in toamna acestui an. Sunt pe cale sa incep un film pentru copii numit "Mr. Magorium's Wonder Emporium".

Cu Dustin Hoffman?
 
Natalie Portman: Exact.

Cum iti alegi rorurile? Sunt cu siguranta foarte variate.

Natalie Portman: Incerc sa fac lucruri diferite. Daca ma mentin interesanta atunci cu siguranta si audienta va fi intesata deasemenea.


Exista legaturi intre Star Wars si V For Vendetta?
 
Natalie Portman: Este greu sa pui o eticheta pentru filmul V for Vendett. Probabil ca se potriveste cu un film de actiune, dar este mult mai provocativ. Las la aprecierea celor care vor scrie esee despre aceste lucruri si vor face ei legaturi intre The Matrix, V si Star Wars.


V For Vendetta va aparea in cinema Vineri, 17 Martie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-03-15 22:32:34
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri