:: 
 Articole - Life style
Wesley Snipes, in Bucuresti
O noua productie Columbia Pictures urmeaza a se filma in Romania. Filmul, regiza ...
Fotomodelele celebre care au pus copiii mai presus decat propria cariera
Autor: DANA ARAMA Multe modele bine cotate si-au lasat cariera deoparte pentru ...
Quentin Tarantino va regiza inca doua serii «Kill Bill»
Regizorul Quentin Tarantino, autorul unor capodopere ale cinematografiei precum ...
Dana Rogoz, emisiune live
Dupa o pauza destul de mare, Dana Rogoz revine din nou „pe sticla“, ...
Pamela divorteaza
Actrita canadiana Pamela Anderson si cantaretul Kid Rock au divortat dupa un mar ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . WAR DANCE
2 . FREAK OUT
3 . Iberia
4 . THE DEVIL'S MINER
5 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
6 . RAILS & TIES
7 . ANTHONY ZIMMER
8 . A LITTLE GAME
9 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
10 . THE GRAND

Mihaela vrea un sac de bani de la Patriciu
 Categoria Life style 438 afisari
Mihaela vrea un sac de bani de la Patriciu, Life style,Stiri VIP,Noutati Vedete

Autor: CRISTINA R. IORDAN
Vedeta postului Antena 1 Mihaela Radulescu este hotarata sa castige razboiul pornit impotriva publicatiei care a relatat cu lux de amanunte o cearta dintre ea si Andreea Marin, care, spun cele doua vedete, nu a existat. Pentru asta divele au facut front comun si au decis sa doneze banii pe care ii vor primi despagubire de la patronatul publicatiei.

"Mi-am asumat rolul de tinta vie, odata ce am devenit persoana publica", a declarat Mihaela in emisiunea matinala a postului radio Guerrilla. "Am fost facuta in toate felurile. Au scris despre mine si de bine, si de rau si pe buna dreptate, dar pana acum nu am mai citit o poveste inventata in cele mai mici detalii, cap coada. Cum am intrat in sediul unei firme in bluza galbena si Andreea in bluza rosie si cum ne-am batut cu cafea si maioneza. In primul rand nici eu si nici Andreea Marin nu am calcat vreodata in sediul firmei in care s-a spus ca ne-am certat. Si firma cu pricina a dat un drept la replica si face parte din procesul pe care l-am intentat intregului corp redactional si, bineinteles, lui Dinu Patriciu".

JUSTITA VA TRIUMFA
Mihaela Radulescu a marturisit ca s-a sfatuit cu avocatii contractati si a decis sa plateasca o taxa de timbru foarte mare pentru a face posibila primirea unei sume foarte mari drept despagubire.
La orice proces taxa de timbru se stabileste in baza unor baremuri ce variaza in functie de categorie (civil, penal etc). Suma este fixata de judecator sau de catre avocatul apararii si, la aceea, se adauga 3% din diferenta dintre suma fixa si despagubirea ceruta. "Il voi parafraza pe domnul Patriciu care spunea la sfarsitul unor emisiuni "sper ca justitia va triumfa" si sper ca el va plati un sac de bani", a mai spus Mihaela Radulescu.

ECHIPA RIVALELOR
Vedeta Antenei 1 a mai povestit despre pactul pe care ea si Andreea Marin l-au facut importiva celor care le-au calomniat in egala masura: "Am stat de vorba cu Andreea si am decis sa facem echipa. Ne-am intepat pe ici pe colo, dar de fiecare data politicos. Nici una dintre noi nu poate sa ajunga pana la acele injurii inventate", a completat vedeta. Contactata telefonic, Mihaela Radulescu ne-a declarat: "Va pot spune cu certitudine ca va fi o suma foarte mare si orice leu castigat de pe urma acestui proces va fi donat organizatiei Crucea Rosie, al carei voluntar sunt".
Sursa:www.ziarulcn.com


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-12-06 11:10:46
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
 Alte articole din categoria Life style