:: 
 Articole - Life style
Alcoolica si celebra
Lindsay Lohan s-a inscris intr-un grup de ajutor de tipul "Alcoolicii anoni ...
Catherine Zeta-Jones, chemata la tribunal
Actrita americana Catherine Zeta-Jones a fost citata ca martor in procesul inten ...
Maria Dinulescu, din "Pacatele Evei" in "Vocea inimii"
Valeriu Lazarov a definitivat distributia noii telenovele care va fi difuzata di ...
Criminalul canibal pe pelicula
Rosa von Praunheim, un controversat regizor german, pregateste un film despre ca ...
Nicole Kidman, detronata de Audrey Tatou
Australianca Nicole Kidman nu va mai fi imaginea parfumului Chanel No.5, bosii m ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . DEAD COUNTRY
2 . Fast and Furious
3 . THE GRAND
4 . PUNISHER: WAR ZONE
5 . WHITEOUT
6 . FORGIVING THE FRANKLINS
7 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
8 . YELLA
9 . OUR BRAND IS CRISIS
10 . FLICK

Mihaela Radulescu se razboieste cu jumatate din trustul Intact
 Categoria Life style 307 afisari
Mihaela Radulescu se razboieste cu jumatate din trustul Intact, Life style,Stiri VIP,Noutati Vedete
Pentru reactiile sale catalogate drept “necolegiale”, prin care s-a aratat neincrezator in campania antifumat a Mihaelei Radulescu si a tinut sa precizeze ca intre ei nu exista nici un raport de camaraderie, Mircea Badea a fost aspru taxat de prezentatoarea Antenei 1. Mihaela s-a declarat indignata de pozitia lui Badea si regreta lipsa de scrupule si de caracter a celui pe care-l considera prieten.

Opinia lui Mircea Badea a deranjat-o pe Mihaela Radulescu, care s-a simtit, astfel, fara sprijinul celor care ar fi trebuit sa-i fie alaturi, avand in vedere ca activeaza in acelasi trust, Intact. “De cand ma stiu am avut spirit de echipa - am invatat asta de la anii de sport de performanta, multi, pe care i-am facut. Pe urma, asa am fost educata si asa inteleg eu lucrul intr-un trust: nu-mi barfesc colegii, nu-i atac, nu le comentez nici o actiune, decat daca ii pot sprijini cu ceva. Mircea a inteles prost libertatea de exprimare, nu mai are nici o limita, nici o decenta si nici un criteriu. Ba chiar, in cazul campaniei antifumat, n-a avut nici bagajul minim necesar – cel al unei bune documentari, era mereu pe langa subiect. Mi-e cu atat mai greu sa-l inteleg, cu cat atacul lui nefondat se referea la o campanie sociala, pe care ma asteptam sa o sprijine, nu s-o desfiinteze. Eu nu am un scandal cu Mircea, ci doar un gust amar si o mirare profunda ca s-a schimbat asa de mult. Sper sa-si revina si sa-si aminteasca de inceputurile noastre in televiziune si de parcursul muncit ca sa ajungem unde suntem astazi. Chiar nu-l inteleg si regret enorm ca nu mai are scrupule, nici caracter”, a declarat Mihaela pentru „Gardianul“.

«Nu eu sunt coleg cu tine, tu esti colega cu mine!»

Inca de la demararea campaniei antifumat, Mircea Badea s-a declarat neincrezator in abilitatea Mihaelei de a convinge oamenii sa renunte la tigari si nu a considerat obligatoriu sa o sustina daca nu ii impartaseste convingerile. “Daca eu credeam ca oamenii se vor lasa de fumat in urma campaniei domniei sale, spuneam ca se vor lasa de fumat, dar daca nu cred... Mi se pare ca doamna Radulescu este usor sensibila. Orice comentariu care nu inseamna proslavirea augustei persoane si prosternare in fata performantei profesionale este taxat drept un afront. Probabil ar fi trebuit sa fac trei plecaciuni si sa-mi curga o lacrima in coltul ochiului, ca Andreei Marin. Eu nu am atacat campania, ba chiar am contribuit la propagarea ei in emisiunea mea. Din cate vad, orice atitudine care nu este vecina cu idolatrizarea persoanei domniei sale, automat este o dezamagire”, a spus Badea. “Faptul ca lucram in acelasi trust nu inseamna ca suntem colegi. Eu ma simt coleg cu cei care trudesc zi de zi, se trezesc dimineata si se culca la ore infernale. N-am cutezat vreodata sa cred ca pot fi coleg cu cei care fac o emisiune pe saptamana, cu un decor imens, o echipa imensa. Ma simt coleg cu cei care pot face ceea ce fac eu, pe sistemul«Eu pot sa fac ce faci tu. Tu poti sa faci ce fac eu?». Prin urmare, daca as fi arogant, i-as spune: nu eu sunt coleg cu tine, tu esti colega cu mine!”, a mai adaugat Mircea, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Vedeta Antenei 1 asteapta reactia CNA-ului

In ceea ce priveste situatia celor de la Antena 2 care i-au prejudiciat grav imaginea, prezentand pe post un mesaj obscen ca venind din partea sa, Mihaela asteapta o reactie din partea Consiliului National al Audiovizualului. “Si-au cerut o mie de scuze, dar nu ma incalzeste treaba asta cu nimic. Aceasta intamplare stupida nu a afectat doar o vedeta. Aici este vorba de o mama, o femeie care are un copil si sper ca se vor aplica sanctiuni in acest sens”, a precizat Mihaela. “Daca totul venea din partea unei persoane care ma uraste si imi vrea raul, poate apelam la avocati si totul se rezolva in instanta. Intamplarea nu poarta vina unei singure persoane si este regretabil ca un post, din pacate din aceeasi familie, a dus mai departe frustrarile unui blogger”, s-a revoltat Radulescu. Va reamintim ca scandalul dintre angajatii trustului Intact a izbucnit in ziua de 9 septembrie, cand in cadrul emisiunii “Scoala vietii”, moderata de Andrei Vulpescu si Amy Thera si produsa de Andrada Moga, la Antena 2, a fost difuzata o fotografie folosita in campania antifumat a carei imagine este Mihaela Radulescu, fotografie preluata insa de pe site-ul unui blogger si trucata cu un mesaj obscen: “Numele meu este Mihaela Radulescu si promit sa ti-o sug daca te lasi de tigari”. Conducerea Antenei 2 inca discuta posibilitatea suspendarii emisiunii, pana acum nici cei doi moderatori si nici producatoarea Andrada Moga nefiind concediati.
Gabriela Dumba/ Corina Stoica
Sursa:www.gardianul.ro

Scrisa de Echipa MovieHouse
2008-09-16 10:39:36
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
 Alte articole din categoria Life style