:: 
 Articole - Interviuri
Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D
Producatorul vorbeste despre filmele zombie, utilizand 3D, si despre noul film p ...
Lili Taylor vorbeste despre Lili Taylor vorbeste despre
Actrita vorbeste despre rolul ei principal alaturi de Gretchen Mol in "The ...
INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul
 Mark Wahlberg ne ofera in acest thriller actiune non-stop! Shooter = Lunet ...
Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny
Perechea sunt buni prieteni si in viata reala si au facut din film o aventura de ...
Echipa filmului Echipa filmului "A Guide To Recognizing Your Saints" vorbeste
Robert Downey Jr., Channing Tatum, si Chazz Palminteri in povestea despre viata ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . A LITTLE GAME
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
4 . DEAD COUNTRY
5 . Fast and Furious
6 . THE GRAND
7 . PUNISHER: WAR ZONE
8 . WHITEOUT
9 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
10 . FORGIVING THE FRANKLINS

Mia Farrow vorbeste despre The Omen
 Categoria Interviuri 718 afisari
Mia Farrow vorbeste despre The Omen, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita se intoarce pe ecran dupa un hiat de zece ani, in filmul The Omen

Mia Farrow se reintoarce pe ecranul de argint dupa zece ani. Are rolul “Doamnei Blaylock”, dadaca care il protejeaza pe Damian. Pozitia ei fata de personaj este extrem de diferita comparativ cu filmul original. Ea este un pericol linistit in timp ce Billie Whitelaw a fost un adevarat diavol. Ea cauta un rol distractiv dupa hiatul ei. Si-a petrecut timpul crescand copii cu handicap si aceasta a fost prima oportunitate de a pleca de acasa pentru o perioada de timp extinsa.


De ce ai facut acest film dupa zece ani de absenta de pe marele ecran ?

Mia Farrow:
John Moore (directorul) m-a intrebat si am acceptat. Faceam o piesa pentru Julia [Stiles] in luna iulie si telefonul a sunat de al John. El este un tip tanar si pasionat si un producator de film brilliant. Billie Whitelaw, pentru oricine din generatia mea, a fost una din icoane. Ea a interpretat toate piesele lui Beckett si a fost uimitoare in acel film. John a spus “Ea a fost grozava, dar vreau sa fie jucat intr-un mod diferit. Nu cred ca audienta, sau acel cuplu, ar fi angajat o dadaca atat de infricosatoare.” Iar slujba mea cand am fost angajata de acel cuplu, a fost sa ii conving ca voi fi cea mai afectuoasa si responsabila persoana care poate avea grija de copilul lor.


Munca alaturi de Julia Stiles a fost din nou o cheie a vanzarilor ?

Mia Farrow:
Acesta a fost un adevarat plus. Nu am putut sa cred in averea mea, pentru ca o ador pe ea cu adevarat. John s-a aruncat in numele lui Liev (Schreiber). Cred ca este Oliver al actorilor nostri tineri.  Dar stiam ca asta va fi foarte distractiv. M-am intors in lumea filmelor pentru ca am crescut un grup de copii, multi cu handicapuri profunde. Ce noroc sa fii intrebat sa faci ceva real, in loc sa faci ceva care am stiut ca va fi foarte de folos.


Esti fan al filmelor de groaza ?

Mia Farrow:
Nu, nu sunt. Ma sperii prea repede. Nici macar in siguranta casei mele nu m-as uita la aceste filme. Fug cand le vad la televizor. Nu, nu vreau sa le vad.


Cum te pregatesti sa joci rolul unei personae care sufera de o psihoza, Satana – dadaca adorata ? 

Mia Farrow:
Sincer in acelasi fel cum te pregatesti pentru toate celelate parti. Iti definesti acele elemente care sunt aceleasi. Ea a avut credinta ei si eu pe a mea, este doar prisma amplificarii si tot ce ai face ca sa se potriveasca obiectivelor ei. Dar de fapt componentele nu sunt neasemanatoate pentru unii pe care tu sau eu s-ar putea sa le avem. Asa ca stii, oamenii spun “Cum te simti sa ai rolul unei persoane diavolice?” Nu o poti privi in acest mod, nu vei ajunge prea departe.


Crezi in idea de Anticrist ?

Mia Farrow:
A fost foarte interesant pentru mine pentru ca am fost crescuta ca o Catolica, si prima mea carte de catehism, 13 ani de educatie Catolica, avea imagini cu un diavol mic care iti spunea lucruri la ureche, ispitindu-te, conducandu-te pe un drum gresit. Apoi aveai un inger care te calauzea pe drumul cel bun. Si asta cred ca este lumea de astazi, care este mult mai apropiata, care ar trebui sa fie credinta unui copil. Cunoastem dualitatea naturii umane. Suntem capabili de altruism si multa bunatate, dar nu trebuie sa privesti mai departe de regiunea intunecata a Sudan-ului sa vezi ca esti capabil de distrugeri teribile. Cred in educatie genocida. Am sapte fii si din pacate, barbatii sunt cei care victimizeaza femeile in jurul lumii. Barbatii ne conduc la lupta. Asa ca unul din principiile mele cu copiii este sa gasesc o rezolvare pasnica a conflictelor. Trebuie sa acceptam faptul ca inamicii suntem chiar noi. Nu este diavolul pe care l-am vazut in cartea mea de catechism; ci componentele noastre umane.


Ce parere ai despre remake-uri? Iti faci griji ca se vor intoarce si vor incerca sa faca "Rosemary's Baby" din nou ?

Mia Farrow:
S-ar putea, dar stii ca sunt cateva lucruri de care sper sa nu se atinga. Nu imi imaginez un remake pentru Gone with the Wind sa fie la fel de bun, "Lawrence of Arabia" cateva din filmele lui Hitchcock. Cred ca "Rosemary's Baby" este unul din acele filme in care ai un producator de film foarte bun si este filmat la perfectiune. Altcineva poate spune povestea, dar o vor spune intr-un mod la fel de expert?


Ai o scena de bataie grozava cu Liev. Ce a fost dificil de filmat ?

Mia Farrow:
Da, dar aceea a fost prima zi. Am folosit masini de vant. A fost o masina de inghetat si masini de ploaie. Nu am putut sa aud nimic si sunt in aceasta masina cu un ciocan de mana, un cican imens de croquet, pe care mi l-a dat John Moore. Acum il am in sufrageria mea in cazul in care am un intrus, ai grija. Da, nu am stiut pe nimeni, ceva de genu ce mai faci, am sarit intr-o masina si am inceput sa bat cu ciocanul, si dupa asta a fost un spargator de gheata real.


Ii vei lasa pe copii tai sa se uite la acest film ?

Mia Farrow:
Cel mai tanar are acum doisprezece ani si jumatate, dar restul au toti saisprezece sau saptisprezece care mai stau acasa. Nu cred ca cei mici ar trebui sa se uite la acest film, dar abia asteapta il sa vada film.


The Omen ruleaza in salile de cinema.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-06-12 15:23:46
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri