:: 
 Articole - Interviuri
Extraordinarul star de muzica pop Justin Timberlake vorbeste despre Alpha Dog Extraordinarul star de muzica pop Justin Timberlake vorbeste despre Alpha Dog
Alpha Dog este adevarata poveste a lui Jesse James Hollywood, un mic dealer de d ...
INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia
 Shia LaBeouf este arestat la domiciliu, iar langa el in casa vecina se afl ...
Posterul final al filmului Superman Returms! Posterul final al filmului Superman Returms!
Warner Bros. a oferit site-ului MovieHouse ultimul poster al filmului regizorulu ...
Brian O'Halloran si Jeff Anderson vorbesc despre Clerks II Brian O'Halloran si Jeff Anderson vorbesc despre Clerks II
Dante si Randall s-au intors in continuarea filmului hit a lui Kevin Smith din 1 ...
Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive
Actorul vorbeste despre colaborarea cu Sophia Bush si Frankie Muniz in noul film ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . DEAD COUNTRY
2 . Fast and Furious
3 . THE GRAND
4 . PUNISHER: WAR ZONE
5 . WHITEOUT
6 . FORGIVING THE FRANKLINS
7 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
8 . YELLA
9 . OUR BRAND IS CRISIS
10 . FLICK

Mia Farrow vorbeste despre The Omen
 Categoria Interviuri 526 afisari
Mia Farrow vorbeste despre The Omen, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita se intoarce pe ecran dupa un hiat de zece ani, in filmul The Omen

Mia Farrow se reintoarce pe ecranul de argint dupa zece ani. Are rolul “Doamnei Blaylock”, dadaca care il protejeaza pe Damian. Pozitia ei fata de personaj este extrem de diferita comparativ cu filmul original. Ea este un pericol linistit in timp ce Billie Whitelaw a fost un adevarat diavol. Ea cauta un rol distractiv dupa hiatul ei. Si-a petrecut timpul crescand copii cu handicap si aceasta a fost prima oportunitate de a pleca de acasa pentru o perioada de timp extinsa.


De ce ai facut acest film dupa zece ani de absenta de pe marele ecran ?

Mia Farrow:
John Moore (directorul) m-a intrebat si am acceptat. Faceam o piesa pentru Julia [Stiles] in luna iulie si telefonul a sunat de al John. El este un tip tanar si pasionat si un producator de film brilliant. Billie Whitelaw, pentru oricine din generatia mea, a fost una din icoane. Ea a interpretat toate piesele lui Beckett si a fost uimitoare in acel film. John a spus “Ea a fost grozava, dar vreau sa fie jucat intr-un mod diferit. Nu cred ca audienta, sau acel cuplu, ar fi angajat o dadaca atat de infricosatoare.” Iar slujba mea cand am fost angajata de acel cuplu, a fost sa ii conving ca voi fi cea mai afectuoasa si responsabila persoana care poate avea grija de copilul lor.


Munca alaturi de Julia Stiles a fost din nou o cheie a vanzarilor ?

Mia Farrow:
Acesta a fost un adevarat plus. Nu am putut sa cred in averea mea, pentru ca o ador pe ea cu adevarat. John s-a aruncat in numele lui Liev (Schreiber). Cred ca este Oliver al actorilor nostri tineri.  Dar stiam ca asta va fi foarte distractiv. M-am intors in lumea filmelor pentru ca am crescut un grup de copii, multi cu handicapuri profunde. Ce noroc sa fii intrebat sa faci ceva real, in loc sa faci ceva care am stiut ca va fi foarte de folos.


Esti fan al filmelor de groaza ?

Mia Farrow:
Nu, nu sunt. Ma sperii prea repede. Nici macar in siguranta casei mele nu m-as uita la aceste filme. Fug cand le vad la televizor. Nu, nu vreau sa le vad.


Cum te pregatesti sa joci rolul unei personae care sufera de o psihoza, Satana – dadaca adorata ? 

Mia Farrow:
Sincer in acelasi fel cum te pregatesti pentru toate celelate parti. Iti definesti acele elemente care sunt aceleasi. Ea a avut credinta ei si eu pe a mea, este doar prisma amplificarii si tot ce ai face ca sa se potriveasca obiectivelor ei. Dar de fapt componentele nu sunt neasemanatoate pentru unii pe care tu sau eu s-ar putea sa le avem. Asa ca stii, oamenii spun “Cum te simti sa ai rolul unei persoane diavolice?” Nu o poti privi in acest mod, nu vei ajunge prea departe.


Crezi in idea de Anticrist ?

Mia Farrow:
A fost foarte interesant pentru mine pentru ca am fost crescuta ca o Catolica, si prima mea carte de catehism, 13 ani de educatie Catolica, avea imagini cu un diavol mic care iti spunea lucruri la ureche, ispitindu-te, conducandu-te pe un drum gresit. Apoi aveai un inger care te calauzea pe drumul cel bun. Si asta cred ca este lumea de astazi, care este mult mai apropiata, care ar trebui sa fie credinta unui copil. Cunoastem dualitatea naturii umane. Suntem capabili de altruism si multa bunatate, dar nu trebuie sa privesti mai departe de regiunea intunecata a Sudan-ului sa vezi ca esti capabil de distrugeri teribile. Cred in educatie genocida. Am sapte fii si din pacate, barbatii sunt cei care victimizeaza femeile in jurul lumii. Barbatii ne conduc la lupta. Asa ca unul din principiile mele cu copiii este sa gasesc o rezolvare pasnica a conflictelor. Trebuie sa acceptam faptul ca inamicii suntem chiar noi. Nu este diavolul pe care l-am vazut in cartea mea de catechism; ci componentele noastre umane.


Ce parere ai despre remake-uri? Iti faci griji ca se vor intoarce si vor incerca sa faca "Rosemary's Baby" din nou ?

Mia Farrow:
S-ar putea, dar stii ca sunt cateva lucruri de care sper sa nu se atinga. Nu imi imaginez un remake pentru Gone with the Wind sa fie la fel de bun, "Lawrence of Arabia" cateva din filmele lui Hitchcock. Cred ca "Rosemary's Baby" este unul din acele filme in care ai un producator de film foarte bun si este filmat la perfectiune. Altcineva poate spune povestea, dar o vor spune intr-un mod la fel de expert?


Ai o scena de bataie grozava cu Liev. Ce a fost dificil de filmat ?

Mia Farrow:
Da, dar aceea a fost prima zi. Am folosit masini de vant. A fost o masina de inghetat si masini de ploaie. Nu am putut sa aud nimic si sunt in aceasta masina cu un ciocan de mana, un cican imens de croquet, pe care mi l-a dat John Moore. Acum il am in sufrageria mea in cazul in care am un intrus, ai grija. Da, nu am stiut pe nimeni, ceva de genu ce mai faci, am sarit intr-o masina si am inceput sa bat cu ciocanul, si dupa asta a fost un spargator de gheata real.


Ii vei lasa pe copii tai sa se uite la acest film ?

Mia Farrow:
Cel mai tanar are acum doisprezece ani si jumatate, dar restul au toti saisprezece sau saptisprezece care mai stau acasa. Nu cred ca cei mici ar trebui sa se uite la acest film, dar abia asteapta il sa vada film.


The Omen ruleaza in salile de cinema.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-06-12 15:23:46
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri