:: 
 Articole - Interviuri
Penelope Cruz se intoarce in Volver Penelope Cruz se intoarce in Volver
Actrita se intoarce in cea mai buna forma din cariera eiPenelope Cruz si faimosu ...
Bill Nighy vorbeste despre Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest! Bill Nighy vorbeste despre Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest!
Aarrgh! Transformarea in Davey Jones pentru a doua si a treia continuare din ser ...
INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate
Actrita vorbeste despre realizarea filmului, interpretarea rolului lui Vivian si ...
Posterul final al filmului Superman Returms! Posterul final al filmului Superman Returms!
Warner Bros. a oferit site-ului MovieHouse ultimul poster al filmului regizorulu ...
Columbus Short, Chris Brown si Ne-Yo danseaza in Stomp the Yard Columbus Short, Chris Brown si Ne-Yo danseaza in Stomp the Yard
Cei trei vorbesc despre munca pe care au depus-o pentru a dobandii abilitatile p ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . POSTER BOY
2 . A LITTLE GAME
3 . MONSTERS VS ALIENS
4 . TAXI FROM THE DARKSIDE (Limited)
5 . STARSHIP DAVE
6 . THE PRINCESS AND THE FROG
7 . SHINE A LIGHT
8 . THE GENIUS CLUB
9 . BROKEN SKY
10 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI

Leonardo DiCaprio si-a fixat ceasul pentru 11 ore
 Categoria Interviuri 840 afisari
Leonardo DiCaprio si-a fixat ceasul pentru 11 ore, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete
Leonardo DiCaprio vorbeste despre ambientul foarte verde al documentarului sau.


Pornind de la documentarul lui Al Gore "An Inconvenient Truth" Leonardo DiCaprio tocmai si-a terminat propiul documentar intitulat "The 11th Hour". El este producator, scriitor si rarator al acestiu proiect. Sa pastreze mediul este foarte important pentru tanarul actor, iar iltimul sau film explica de ce noi trebuie sa ne unim si sa ne facem fiecare partea noastra.

The 11th Hour ( 11 ore) este un ultim moment in care se mai pot face schimbari. Filmul coordonat de Leila Conners Petersen si Nadia Conners, exploreaza cum am ajuns noi sa ne aflam exact in acest moment special de timp. Cum traim noi, ce impact avem asupra ecosistemulu pamantului si ce putem face pentru a schimba aceasta directie in care merg lucrurile.

Filmul se bazeaza pe dialogurile interminabile ale expertilor din toata lumea, incluzandui pe Primul Ministriu Sovietic Mikhail Gorbachev, celebrul savant Stephen Hawking, seful CIA R. James Woolsey si importanti experti de proiecte William McDonough si Bruce Mau, si in plus peste 50 de conducatori savanti, ganditori si conducatori care discuta despre cele mai importante probleme cu care se confrunta oamenii si planeta noastra.

Iata un interviu la care a participat Leonardo DiCaprio:


Ce te-a facut pe tine sa iti doresti sa faci acest film? De ce a fost atat de important pentru tine?


Leonardo DiCaprio: Inital Leila Conners Petersen si Nadia Conners au lucrat impreuna la doua scurte filme. A fost efectiv un film facut in casa din mai mute puncte de vedere. Totul a venit din mai multe discutii pe care le-am avut despre metiu si media, am vrut si am avut nevoie sa auzim parerea unor experti in ceea ce priveste esecul in intretinerea mediului din zilele noastre, sa fie capabili sa vorbeasca intr-un forum deschis fara sa fie intrerupti de subiectele problemelor pentru care si-au dedicat viata. acesta a fost principalul motiv pentru care am vrut sa facem acest film. Am dorit sa auzim parerea unor ganditori mareti pe parcursul acestor investigari. a trebuit sa mergem in locuri precum conferinte de unde Kenny, a adus nenumarate pareri de la persoane diferite. Cred ca a procesul de ediate a durat aproximativ un an si jumatate. Am condensat cateva din gandurile si ideile lor profunde intr-un format de ora si jumatate, lucru care a fost foarte provocator.

Exista ceva in film care putem spune ca ne ajuta marca putin? Care este cel mai important lucru pentru noi pe care trebuie sa ni-l amintim?

Nadia Conners: Acesta este un lucru despre care am discutat foarte mult. iti voi raspunde direct la intrebare. Dar cred ca este un moment in istorie in care noi chiar trebuie sa ne pregatim si sa convingem lumea sa faca lucruri pe care nici macar nu putem sa incepem sa le anticipam. Daca stam sa ne gandim de la cel mai simplu lucru pe care in facem in fiecare zi, de la mancare , ne vom izbi de agricultura, industrializarea agriculturii care are un efect vizibil asupra planetei. Totul duce la consecinte.

Kenny Ausubel: Unu, vreau sa subliniez ce a spue ea despre consecinte. Exista un nivel de educatie si corectitudine care este intr-adevar critic. Cerd ca totusi ceva s-a schimbat anul trecut in 2006. David Orr numeste asta un iluminism global ecologic. Eu cred ca asta poate sa fie foarte bine un dedesupt al problemei. Filmul subliniaza foarte subtire inovatiile despre care ar putea fi vorba. La sfarsitul zilei, nu este chiar o problema tehnologica. Noi stim deja ce trebuie sa facem pentru multe lucruri. In acest moment este vorba despre o problema politica. Aceasta miscare are nevoie sa devina in mod foarte clar politica. Marii rinoceri din camera sunt puterea corporativa.

Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-08-15 14:35:04
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Omul din interior
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri