:: 
 Articole - Interviuri
Missy Peregrym face exercitii de gimnastica in filmul Stick It Missy Peregrym face exercitii de gimnastica in filmul Stick It
Actrita vorbeste despre primul ei rol cu Jeff BridgesLa fiecare patru ani (ei bi ...
Terrence Howard vorbeste despre actiunea din Iron Man Terrence Howard vorbeste despre actiunea din Iron Man
Terrence Howard interpreteaza rolul Masinii de Razboi in acest film care urmeaza ...
De la Cannes, spre Oscarul european
Filmul “Boogie” intră în circuitul cinematografic la 19 septe ...
Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost
Matthew Fox este un om foarte ocupat dupa ce a filmat ultimul sezon din serialul ...
La Pastele cailor - Brenciu viseaza la Al Jazeira
de Simona EcovoiuCandva, Horia Brenciu aducea audiente record posturilor de tele ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . TRAITOR
2 . SAW V
3 . WAR DANCE
4 . FREAK OUT
5 . WITCH MOUNTAIN
6 . Iberia
7 . THE DEVIL'S MINER
8 . RAILS & TIES
9 . SKULDUGGERY PLEASANT
10 . ANTHONY ZIMMER

INTERVIU: Tyler Perry in Daddy`s Little Girls
 Categoria Interviuri 535 afisari
INTERVIU: Tyler Perry in Daddy`s Little Girls, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Tyler Perry este scenaristul si regizorul dramei romantice Daddy`s Little Girls.

S-a trezit stand in spatele camerei pentru un ultim efort, Daddy`s Little Girls. In film o intalnim pe Gabrielle Union ca un avocat de success, care in viata personala nu are la fel de mult succes ca si in cariera. Ea este insotita in scenariu de Idris Elba, cel care se lupta sa isi recupereze fiicele de la fosta lui sotie.


Even Tyler admite ca stilul sau a fost diferit acum. “Te uiti la ‘Family Reunion’ si spui: ‘Oare a regizat cineva filmul acesta?’ Dar in Daddy`s Little Girls, am reusit sa experimentez ceva nou; m-am jucat cu aceasta camera. Chiar am simtit ca este prima oara cand regizez si ca pot obtine ceva ‘superior’ din asta.”

El a spus ca ideea pentru film a venit intr-adevar de la doi buni prieteni. “Unul este cineva cu care noi am lucrat; el o sa fie la telefon tot timpul. Am aflat ca a fost fiica lui (la telefon); are trei fete care simt nevoia sa vorbeasca cu el. El a fost muza mea pentru personajul Monty. Ai apoi mai am o prietena care are foarte mult success, care nu poate sa gaseasca un barbat sa ii salveze viata, cu toti banii pe care ii face. M-am gandit: ce ar fi daca ce-i doi s-ar intalni. Ea are foarte multa calsa, este foarte regala, el este un gangster. Si de aici porneste povestea. Am inceput-o ca pe o relatare, pentru a ii incuraja pe taticii care fac ce trebuie – pentru ca nu este deloc sprijinit acest lucru .

Daddy`s Little Girls este o poveste simpla despre doua personae opuse care ajung sa fie impeuna. “totul s-a intamplat dupa cum vedeti; am avut totul in minte de luni intregi, si cand m-am apucat sa scriu, totul venea de la sine. Chiar cred ca aceste personaje spun o poveste simpla; m-am implicat in asta si mi se pare corect sa ii incurajam pe taticii."

Gabrielle a fost prima alegere pentru acest rol, a spus Tyler. “Este destul de simplu, pentru ca in timp ce scriam, m-am gandit la Gabrielle tot timpul. Micutele fete, China, ce-a mai tanara, este uimitoare. Am privit-o prin monitoare si in timp ce alti actori isi faceau treaba, ea avea o expresie a fetei ca si cand ar intelege ce spun ei. M-a speriat. Are tre surori si un frate; iar fratele ei este copilul care spune ‘Pleaca de langa tatal meu, vagabondule.’ Dar era deja scris, iar legatura dintre Idris si Gabrielle este dementiala, crezi in aceasta legatura si eu am crezut.”

Pentru partea lui Idris, Tyler a spus ca au fost cateva mici discutii. “Ce incerc sa fac cu actorii, angajez un om care sa se ocupe de distrubutie, el stie in mod instinctiv ce sa faca si unde sa mearga. Notitele care le aveam pentru ei erau foarte putine; au fost careva lucruri minore cand el a luat decizi. Le ofer actorilor toata libertatea, dar in noua ani pe acest drum, am incercat diverse pe scena. Daca trebuia sa incerc ceva, ei mi-ar fi spus; as fi stiut destul de repede.”

Doar pentru ca Madea nu si-a facut aparitia in acest film, asta nu inseamna ca nu o sa o mai vedem. “ Oh, bineinteles; Madea merge oriunde, am luat doar o pauza.”

Tyler o sa fie destul de ocupat urmatorii ani; el are un numar de proiecte la care lucreaza. “Cred ca este vorba de cinci; unul este ‘Whay Did I Get Married?, la care incepem filmarile in Martie. Jazz Man's Blues il vom filma in vara. House of Payne, trebuie sa facem 100 de episoade pana la sfarsitul anului, Meet the Browns. Scriu doua filme si o carte. Scrisul obisnuia sa fie lucrul care ma relaxa, dar s-a transformat in munca.

Daddy`s Little Girls apare pe 14 Februarie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-02-15 12:30:22
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri