:: 
 Articole - Interviuri
Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D
Producatorul vorbeste despre filmele zombie, utilizand 3D, si despre noul film p ...
Logoditi de doua ori intr-o singura zi
Autor: MARTA MARINActorii Adela Popescu si Dan Bordeianu si-au spus juramintele ...
Uma Thurman si Luke Wilson vorbesc despre My Super Ex-Girlfriend Uma Thurman si Luke Wilson vorbesc despre My Super Ex-Girlfriend
Spunand “gresit” de mai multe ori decat orice actor in viataUma Thur ...
Samaire Armstrong incearca sa “Ramana in viata” in noul ei film – “Stay Alive” Samaire Armstrong incearca sa “Ramana in viata” in noul ei film – “Stay Alive”
Actrita de la O. C. joaca cel mai inspaimantator joc pe calculator, si traieste ...
Interviu in exclusivitate cu David Duchovny din Doasarele-X ( The X-Files ) Interviu in exclusivitate cu David Duchovny din Doasarele-X ( The X-Files )
In timpul unui interviu care a avut loc recent cu David Duchovny si in care era ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE GENIUS CLUB
2 . BROKEN SKY
3 . THE HAUNTING IN CONNECTICUT
4 . The Longshots (2008)
5 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI
6 . BONNEVILLE
7 . ADRIFT
8 . SKULDUGGERY PLEASANT
9 . TRAITOR
10 . WAR DANCE

INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul
 Categoria Interviuri 1560 afisari
INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

 
Mark Wahlberg
ne ofera in acest thriller actiune non-stop! Shooter = Lunetistul

 

In noul sau thriller-actiune, Shooter, Mark este acuzat pentru organizarea unui plan de asasinare a presedintelui. Un fost lunetist al armatei, Mark incearca sa isi curete numele care i-a fost patat – si incearca sa isi salveze propria viata in acelasi timp. El este ajutat de Michael Pena si Kate Mara, singurele doua personae care cred in nevinovatia lui.

 

Regizat de  Antoine Fuqua , aceast film de actiune dezvaluie si confirma ce are Mark de spus legat de munca de lunetist.

 

Inainte sa faci acest film erai foate nerabdator, ce il face sa fie atat de placut?

 

Mark Wahlberg: Acestea sunt genul de filme la care ador sa ma uit, cu care am crescut. Am creat un personaj care dirijeaza actiunea si care chiar are ceva de spus. Asta este extrem de satisfacator. Antonie, l-a citit si a fost de aceeasi parere. Am fost norocosi ca am putut sa facem aceasta schimbare de eroi. O il readucem pe acel erou probabil intr-un alt film. Acesta nu prea gandea mult dupa parerea mea.

 

Am auzit ca stiai replicile la toata lumea iar ei nu voiau sa strice totul.

 

Mark Wahlberg: Mereu ma asigur ca sunt pregatit; Niciodata nu mi-a placut sa apar si sa nu stiu exact ce o sa se intample. Asta era nelinistea mea, dar in particular in acest material, am avut foarte mult dialog; au fost cam patru sau cinci pagini de monolog, la fiecare scena. Eu am fost ceva de genu “Omule o sa mergi si o sa inveti cum sa interpretezi acest personaj”. Deci am luat scenariul si in fiecare zi l-am citit cu voce tare, replicile mele le citeam si mai tare. Nu stiu banuiesc ca ceilalti nu fac asa; foarte multi nu stiu nici replicile lor. De asemenea am stiut conditiile vor fi viguroase si programul putea fi schimbat in permanenta. Nu sti niciodata ce noutate ai sa mai primesti de la ei. Deci daca ei spun : “Hei,  o sa facem aceasta mare scena pe un ghetar, esti gata?” Tu trebuie sa spui “Da”.

 

Deci mereu joci cu multa atentie la ce se intampla in jurul tau?

 

Mark Wahlberg: Absolut. Primele zece filme am facut chiar mai mult de atat, am stat cat mai aproape de regizor pentru a putea obtine cat mai multe informatii si cunostinte. Am stiut ca din moment ce voi intra in aceasta profesie, o sa fie ceva de genu “Ok, un alt rapper in izmene vrea sa devina actor. Acesta este noutatea sa incerci sa pui rapperi in filme.” Stiam ca am sa parcurg un drum anevoios, dar nu i-am dat atentie; stiam ca o sa am suficient timp sa invat sa fiu un actor foarte bun si m-am concentrat asupra acestui fapt. Vreau sa fac o treaba buna. Vreau sa am ocazia sa lucrez cu oameni buni si singura modalitate prin care pot sa obtin asta depinde de ce am eu de oferit si cat ma implic.

 

Ai citit cartea ?

 

Mark Wahlberg:  Nu am citit cartea decat dupa ce am facut filmul; Nici nu am stiut ca exista o carte. Ei mi-au trimis scenariul, iar eu am fost placut impresionat. Am fost sa o intalnesc pe Stephen (Hunter), iar ea a venit la filmari. Dar ca multe carti dupa care sunt facute filmele, nu am vrut sa citesc cartea si sa simt ca lipseste ceva. Pentru ca atunci cand am citit scenariul am simtit ca este un scenariu foarte bun.

 

Ce sti despre partea a doua a filmului The Departed ?

 

Mark Wahlberg:  Doar ca ei pot sa il faca mai bun decat primul. Marty m-a intrebat si i-am spus “Asculta mi-a placea sa fac acest film”. Bill Monahan mi-a spus cate ceva despre poveste, mi-a spus ca eu voi investiga crima pe care chiar eu am comis-o, lucru care va fi amuzant. Exista posibilitatea sa il aduca pe Deniro sau pe cineva care sa interpreteze un congressman corupt. Am spus de la inceput daca putem sa facem aceasta continuare mai buna decat prima parte, hai sa o facem. De ce nu? Dar daca este facuta doar de dragu de am mai face o continuare, nu se merita.

 

Shooter apare in cinematografe pe 23 Martie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-03-21 16:02:58
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri