:: 
 Articole - Interviuri
Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive
Actorul vorbeste despre colaborarea cu Sophia Bush si Frankie Muniz in noul film ...
Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3 Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3
La inceputul stabilirii recordului de Box Office, Knoll vorbeste despre efectele ...
Vorbind despre Omul de Otel cu eroul din Superman Returns, Brandon Routh Vorbind despre Omul de Otel cu eroul din Superman Returns, Brandon Routh
Actorul vorbeste despre rolul sau, despre filmari si despre cursa lui Super ...
Kim Basinger, târata prin tribunale de fostul ei sot
Actorul Alec Baldwin i-a intentat proces fostei sale sotii , Kim Basinger, pentr ...
Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost
Matthew Fox este un om foarte ocupat dupa ce a filmat ultimul sezon din serialul ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . SPRING BREAKDOWN
2 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
3 . THIEVES
4 . MONSTERS VS ALIENS
5 . POSTER BOY
6 . THE PRINCESS AND THE FROG
7 . TAXI FROM THE DARKSIDE (Limited)
8 . SHINE A LIGHT
9 . STARSHIP DAVE
10 . THE GENIUS CLUB

INTERVIU: Mark Ruffalo a obosit sa mai incerce sa il prinda criminal
 Categoria Interviuri 699 afisari
INTERVIU: Mark Ruffalo a obosit sa mai incerce sa il prinda criminal, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

 
Mark Rufalo interpreteaza adevarata viata de detectiv in drama lui David Fincher.

 

Criminalul zodiacal s-a aflat in centrul atentiei in anii 1960 si `70 in San Francisco. Iar acum, 35 de ani mai tarziu, se reintoarce in filmul Zodiac. Bazat pe fapte reale, Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr si Mark Ruffalo joaca in drama lui David Fincher, descrie cercetarile care au afut loc pentru a descoperi cine a fost acest om.

 

Ruffalo il interpreteaza pe inspectorul David Toschi, detectivul care conduce acest caz – si unul dintre numeroasele persoane care au devenit obsedate de acest caz.. Jake, il interpreteaza pe Robert Graysmith – un fost caricaturist, el a devenit atat de obsedat de cazul Zodiac, incat si-a distrus casnicia din aceasta cauza. Downey Jr. este reporterul, care il ia pe Graysmith sub aripa sa pentru a il adduce mai aproape de caz..

 

Ai auzit despre Zodiac inainte a primesti acest rol si ce cercetari ai facut dupa primirea rolului?

 

Mark Rufalo: Este unul din acele nume pe care le-ai auzit toata viata – “Cazul ucigasului Zodiac” . Am citit scenariul; nu am realizat cine este acest tip pana nu au inceput crimele in serie. Apoi au inceput cercetarile si este socant cat de multe materiale exista despre acest caz; Am intreaga investigatie acasa intr-o carte de crima. Probabil ca am avut mai mult informatii le dispozidite decat orice departament de politie in particular, pentru ca singurul lucru care am putut sa il facem a fost sa ii determinam pe ei sa coopereze cu mine pentru film dar nici unu departament nu a cooperat pentru prinderea ucigasului.

 

De ce crezi ca nu l-au prins?

 

Mark Rufalo: Cred ca astea erau timpurile de atunci, ei nu au fost pregatiti pentru aca ceva oricum ai privi lucrurile. Criminalul in serie al lumi inca nu a fost inventat; cu siguranta au existat criminali in serie dar nici unul a implicat atat cultura cum a facut acesta. El este primul care intr-un fel s-a jucat cu cultura si a folosit media si toate acestea pentru scapa neprins. Presupun ca ceea ce a facut el, in face important pentru toata lumea.

 

Cum a fost sa faci un film bazat pe acest caz?

 

Mark Rufalo: A fost fascinant sa cisesc despre asta si apoi captivant sa lucrez la el; Exista o intrebare morala ce sa faci sa te iei dupa lege sau sa te iei dupa banuieli? Daca dorim cu adevarat sa formulam aceasta intrebare, ca si cand am merge in lume si am incerca sa omoram teroristii de astazi, exista o presupunere si exista foarte multe sentimente in spatele acestei presupuneri iar apoi este legea si stiinta.

 

Ce ti-a spus adevaratul Dave Toschi?

 

Mark Rufalo: Din secunda in care l-a vazut intrand in camera pe Arthur Leigh Allen el si-a spun in sufletul lui “Asta e omul tau”. Asta a spus , dar politistul din el a spus , “ Nu este doar o singura combinatie evidenta.” Tot ce aveam la sfarsit, era legea; daca nu urmezi legea si mergi si il ucizi pe tip, de unde vei sti ca este persoana care trebuie? Chiar daca cineva crede pana in strafundul sufletului sau ca acela este persoana in cauza, daca nu urmeaza legea atunci traim intr-o lume a haosului. Aceasta este structura filmului, misterul din finalul filmului – acesta este cel din cauza caruia lumea pleaca de la film intrebanduse daca acesa se va intoarce dupa ei. Aici este momentul in care imaginatia lor infloreste, misterul de la finamul filmului, de aceea ei raspund la asta.

 

El a fost cooperativ?

 

Mark Rufalo: In totalitate, primult lucru care mi la spus a fost “Uh, Mark, de ce esti tu aici? De ce vrei sa vorbesti cu mine?” A trebuit sa petrec un timp cu el si brusc orice alte lucruri palesc cand te afli in compania adevaratului McCoy. El mi-a spus ca el a fost sursa de inspiratie pentru filmul Bullit, rol interpretat de Steve McQueen.

 

Este cumva mandru el de asta?

 

Mark Rufalo: Da. A adus o poza in are era el impreuna cu Steve McQueen.

 

A existat ceva partcular in cercetarile tale in care chiar ai vrut sa te implici?

 

Mark Rufalo: Relatia lui Dave Toschi cu familia sa – el isi adora familia, cele trei fiice ale sale. In scenariu nu este chiar asa a fost ceva dar am crezut ca este mult mai important sa vedem cealalta parte a acestuia; cred ca ii ofera o alta dimensiune si am incercat mereu sa pun asta in evidenta. Ciar am adaugat o replica “Shhhh, fetele mele sunt sus.” Asta nu a aexistat; el era un barbat de familie. Ei s-au descurcat incredibil de elegant.

 

Te-a surprins ceva la David Ficher?

 

Mark Rufalo: am fost speriat sa lucrez cu Fincher, intre-un fel, auzisea ca este o persoana viguroasa si uneori tipa la lume. Nu am stiut la ce sa ma astept dar am fost surprins cat de gentil si cat de uror de poti intelege cu el. Este un mare optimist si p persoana pozitiva. Este obserat, filmul intr-un fel parca in macina pentru ca devenise obsedat de caz , a fost la casa unde murise Arthur Leigh Allen. Acolo era o caseta intr-un reportofon, era o caseta cu cum copil care vorbea cu Arthur Leigh Allen este ceva de groaza cand o asculti iti vine sa o ucizi pe acea persoana. Fincher a fost atat de obsedat incat stia despre aceasta caseta, a auzit-o; obsesia lui pentru film a devenit intre-un fel filmul insusi – este foarte, foarte meticulos.

 

L-ai intalnit pe Robert Graysmith?

 

Mark Rufalo: Da, am petrecut mult timp cu Robert; apoi l-am intalnit pe Narlow (Det. Ken Narlow). Lumea venea pe acolo in timp ce filmam; l-am intalnit pe tipun care era intarziat la Lake Berryessa, l-am intalnit pe el si copii lui. A fost multa lume care a participat. Fincher si (producatorul) Brad Fischer au facut tot ce le-a stat in putinta sa faca rost de toate povestile lor si le-au dat posibilitatea sa sa vina la filmari.

 

Crezi ca a fost Arthur Leigh Allen criminalul?

 

Mark Rufalo: Nu stiu ce sa zic; stiu ca au facut acea cercetare genetica, dar noi nu stim daca a fost saliva lui cea care a fost cercetata. Lam vazut pe tipul asta, era o persoana foarte , foarte rea – era sociopat. El dorea de asemenea ca lumea sa creada ca el est Zodiac. In spate este o umbra de indoiala? Aici m-am blocat pentru ca sunt aceste doua lucruri care nu corespund.

 

Zodiac apare pe 2 Martie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-03-01 13:45:27
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
CARTITA
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri