:: 
 Articole - Interviuri
Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising
The Seeker: The Dark is Rising este primul film adaptat dupa aclamata carte cu a ...
Jimmy Bennett vorbeste despre Poseidon Jimmy Bennett vorbeste despre Poseidon
La numai 10 ani Jimmy face propriile numere si lucreaza cu Richard DreyfussCand ...
Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers! Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers!
Intr-un interviu recent pe care ni l-a oferit Ridley Scott pentru lansarea DVD-u ...
Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny Trust The Man cu Julianne Moore si David Duchovny
Perechea sunt buni prieteni si in viata reala si au facut din film o aventura de ...
INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters
Heather Graham si Tom Cavanaugh au fost cuplul perfect – se cunosteau unul ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . SPRING BREAKDOWN
2 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
3 . MONSTERS VS ALIENS
4 . POSTER BOY
5 . THIEVES
6 . THE PRINCESS AND THE FROG
7 . TAXI FROM THE DARKSIDE (Limited)
8 . STARSHIP DAVE
9 . SHINE A LIGHT
10 . THE GENIUS CLUB

INTERVIU: Joe Carnahan vorbeste despre Smokin` Aces
 Categoria Interviuri 470 afisari
INTERVIU: Joe Carnahan vorbeste despre Smokin` Aces, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Scrierea si regizarea filmului.

Unul dintre cel mai negun si mai bolnav film, Joe Carnahan este cel care a scris si a regizat Smokin` Aces. Filmul este despre viata moderna a Hollywood-ului, iar ca actori ii intalnim pe Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Ray Liotta, Ben Affleck, Jason Bateman, Andy Garcia, Peter Berg si artisti de  R&B Common si Alicia Keys.

Jeremy interpreteaza un magician din Las Vegas, Buddy Israel; el ajunge sa se implice cu banda, dar nu a pus pe primul plan incheierea afacerii. Acum banda vrea ca el sa intre in joc. Cu 1 milion de dolari oreriti ca recompensa pt inima lui, sapte echipe de asasini sunt pe urmele lui.

Smokin` Aces este plin de secvente dure, arme imense si o actiune rapida. In timp ce scria scenariul, Joe a vazut mult potential lucru care l-a ajutat la regizare. ”Rob Frazen taie Smokin` Aces; este un binevoitor, aste este ceea ce iubesc, pentru ca eu nu sunt. Deci stiu ca foarte multe secvente eu fost realizate – a trebuie fie pentru ca am filmate acel film in patruzeci de zile. Deci daca mresfi inauntru si mergi, `Of, nu sunt sigur, pune o camera acolo sus in colt, esti mort. Deci a trebuit sa am un puternic simt de raspundere pentru ce aveam sa fac.”

Violenta armelor din acest fim este dementiala! Joe a pus la un loc scene care te vor zapacii- fugurat vorbind. ”Personajele au influentat felul in care s-a filmat si felul in care interpretati violenta. Pot sa fiu nu prostut,  nu sunt ce-a mai inteligenta persoana care a pasit pe pamant, deci daca daca nu am un ordin clar, sau daca nu creez ceva pentru mine, care sa ma lase sa ghidez filmul, apoi devine foarte confuz si ametitor. Deci cand am pornit la drum m-am gandit ceva de genu : Pentru Alicia si Taraji(Henson), este aproximativ o situatie reala – asa cum este pentru Ryan. Cand acel tip este ranit cu un calibru 50, asta este essential de vasut ce o sa se intample – practice te implicit in actiune. Chiar am vrut sa fie fie crud si meschin  sis a aiba scene de haos total. Am avut noroc in viata reala ca nu am fost implicat in astfel de scene infricosatoare de violenta; nu pot sa numar bataile in care am ramas intr-o mana. Dar despre acele momente, au fost doua, care au fost putinc am extreme si am vrut ca descrierea lor sa fie exact cum a fost.”

Asambland asemenea distributie filmului a fost putin mai greu dect se crede; “Au venit datorita scenariulu, si deasemenea a abilitatilor; I-am spus lui Jeremy: `Asta e ca o provocare pentru tine sa faci ceva ce nu ai mai facut”. Si i-am spus lui Ryan cum se comporta personajul pe care trebuie s ail interpreteze. Cred ca este un actor fantastic actor dramatic si am o teorie despre cei care inteleg intr-un mod amuzant drama, furia si violenta in acest fel unic. Cred ca amndoi sunt asa.”

Cat despre Alicia, ea a interpretat unul din asasini, de partea lui Taraji. “Am fost sa o vad in Olanda la Teatrul Suprem. Am spus ceva printer randuri de genu: nu lasa lumea sa te tarasca in mocirla intr-o comedie romantica. Hai sa facem ceva cu adevarat interesant. Ei i-a placut cu arevarat scenariul; “

Joe il interpreteaza  pe insotitorul lui Jeremy in Smokin` Aces. Este un om deosebit, nu s-a plans niciodata de problemele care le-a intampinat pentru a ajunge la auditii, am aflat ulterior. El a vazut multe in viata, si a experimentat multe lucruri, se vede asta in ochii lui, poate sa descrie lucrurile cum sunt de fapt.”

 

Smokin` Aces apare pe 26 Ianuarie 2007. 


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-23 15:04:57
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri