:: 
 Articole - Interviuri
Fernando Eimbcke si Alfonso Cuaron vorbesc despre “Duck Season” Fernando Eimbcke si Alfonso Cuaron vorbesc despre “Duck Season”
Regizorul priveste in trecut la maretul sau film si la omul care a facut totul p ...
INTERVIU: Chris Rock crede ca isi iubeste sotia - I Think I Love My Wife INTERVIU: Chris Rock crede ca isi iubeste sotia - I Think I Love My Wife
Chris Rock a scris, regizat si a jucat in aceasta comedie in care este vorba de ...
Owen Wilson este Dupree in “You, Me and Dupree” Owen Wilson este Dupree in “You, Me and Dupree”
Alt an, alta vara de comedie pentru actorEste unul dintre cei mai recunoscuti ac ...
INTERVIU: Tyler Perry in Daddy`s Little Girls INTERVIU: Tyler Perry in Daddy`s Little Girls
Tyler Perry este scenaristul si regizorul dramei romantice Daddy`s Little Girls. ...
Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive Jimmi Simpson vorbeste despre Stay Alive
Actorul vorbeste despre colaborarea cu Sophia Bush si Frankie Muniz in noul film ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
2 . SPRING BREAKDOWN
3 . POSTER BOY
4 . THIEVES
5 . TAXI FROM THE DARKSIDE (Limited)
6 . MONSTERS VS ALIENS
7 . STARSHIP DAVE
8 . THE PRINCESS AND THE FROG
9 . SHINE A LIGHT
10 . BROKEN SKY

INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters
 Categoria Interviuri 540 afisari
INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Heather Graham si Tom Cavanaugh au fost cuplul perfect – se cunosteau unul pe celalalt atat de bine, ei au fost cei mai buni prieteni; singura problema – ei erau frate si sora.

 

Cei doi actori joca in noul film “Gray Matters” regizat de Sue Kramer. Ceea ce face acest film si mai amuzant este ca in noaptea dinaintea nunti lui Tom cu Bridget Moynahan, Heather o rapeste pe ea de langa el; o rivalitate intre frati intr-o romantica comedie.

 

Scenariul, pe langa cele trei personaje principale include de asemenea pe Molly Shannon, Alan Cumming si Sissy Spacek. “Chiar mi-a placut sa lucrez cu Molly pentru ca Molly este o buna prietena de-a mea deci a fost super ca trebuia sa interpretam ca suntem prietene” precizeaza Heather. “Tom este chiar amuzant, el este ceva de genu, gluma, gluma, gluma. Iar Bridget este super, a venit pe pamant si este nemaipomenita, iar Alan este super fermecator si amuzant si m-am simtit onorata sa lucrez cu ei. Sissy Spacek este cu adevarat o legenda deci a fost extraordinar sa am cateva scene cu ea, am admirat-o de foarte mult timp. Cred ca este una dinte cele mai bune actrite.”

 

Gray Matters este un rol in care nu am mai vazut-o pe Heather pana acum, si asta este unul din motivele pentru care a vrut ca il joace. “Cand am citit scenariul, mi-a placut sentimentul pe care l-am avut la terminarea lui; mi-a placut despre ce era vorba, ca era vorba despre niste persoane care trebuiau sa invete sa accepte cine sunt ei si sa sarbatoreasca asta. Mi s-a parut ca este o poveste frumoasa. “

 

Sue a scris Gray Matters bazandu-se pe viata surorii sale; Tom interpreteaza acel rol. Cu un scriitor si un regizor atat de pasionat de aceasta parte, Tom nu putea decat sa ii absoarba energia. “Sora ei, Carolyn, a fost prezenta la filmari foarte mult timp; e a fost un mare supporter al filmului si cred ca este extrem se mandra si de fericita pentru Sue. Dupa cum stiti acesta este un film mic dar orice film care este facut, orice scenariu care este scris este o realizare. Orice film care ajunge sa fie realizat si sfarseste printr-o pozitie in care lumea ajunge sa vorbeasca despre el, nu este un lucru nesemnificativ.”

 

Gray Matters apare in cinematografe pe 23 Februarie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-02-22 15:39:29
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
SPARGATORII DE NUNTI
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri