:: 
 Articole - Interviuri
Echipa filmului Echipa filmului "A Guide To Recognizing Your Saints" vorbeste
Robert Downey Jr., Channing Tatum, si Chazz Palminteri in povestea despre viata ...
Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers! Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers!
Intr-un interviu recent pe care ni l-a oferit Ridley Scott pentru lansarea DVD-u ...
De la Cannes, spre Oscarul european
Filmul “Boogie” intră în circuitul cinematografic la 19 septe ...
Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3 Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3
La inceputul stabilirii recordului de Box Office, Knoll vorbeste despre efectele ...
Jimmy Bennett vorbeste despre Poseidon Jimmy Bennett vorbeste despre Poseidon
La numai 10 ani Jimmy face propriile numere si lucreaza cu Richard DreyfussCand ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . RAILS & TIES
2 . SKULDUGGERY PLEASANT
3 . ANTHONY ZIMMER
4 . INKHEART
5 . A LITTLE GAME
6 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
7 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
8 . Fast and Furious
9 . THE GRAND
10 . DEAD COUNTRY

INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters
 Categoria Interviuri 566 afisari
INTERVIU: Heather Graham si Tom Cavanaugh in Gray Matters, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Heather Graham si Tom Cavanaugh au fost cuplul perfect – se cunosteau unul pe celalalt atat de bine, ei au fost cei mai buni prieteni; singura problema – ei erau frate si sora.

 

Cei doi actori joca in noul film “Gray Matters” regizat de Sue Kramer. Ceea ce face acest film si mai amuzant este ca in noaptea dinaintea nunti lui Tom cu Bridget Moynahan, Heather o rapeste pe ea de langa el; o rivalitate intre frati intr-o romantica comedie.

 

Scenariul, pe langa cele trei personaje principale include de asemenea pe Molly Shannon, Alan Cumming si Sissy Spacek. “Chiar mi-a placut sa lucrez cu Molly pentru ca Molly este o buna prietena de-a mea deci a fost super ca trebuia sa interpretam ca suntem prietene” precizeaza Heather. “Tom este chiar amuzant, el este ceva de genu, gluma, gluma, gluma. Iar Bridget este super, a venit pe pamant si este nemaipomenita, iar Alan este super fermecator si amuzant si m-am simtit onorata sa lucrez cu ei. Sissy Spacek este cu adevarat o legenda deci a fost extraordinar sa am cateva scene cu ea, am admirat-o de foarte mult timp. Cred ca este una dinte cele mai bune actrite.”

 

Gray Matters este un rol in care nu am mai vazut-o pe Heather pana acum, si asta este unul din motivele pentru care a vrut ca il joace. “Cand am citit scenariul, mi-a placut sentimentul pe care l-am avut la terminarea lui; mi-a placut despre ce era vorba, ca era vorba despre niste persoane care trebuiau sa invete sa accepte cine sunt ei si sa sarbatoreasca asta. Mi s-a parut ca este o poveste frumoasa. “

 

Sue a scris Gray Matters bazandu-se pe viata surorii sale; Tom interpreteaza acel rol. Cu un scriitor si un regizor atat de pasionat de aceasta parte, Tom nu putea decat sa ii absoarba energia. “Sora ei, Carolyn, a fost prezenta la filmari foarte mult timp; e a fost un mare supporter al filmului si cred ca este extrem se mandra si de fericita pentru Sue. Dupa cum stiti acesta este un film mic dar orice film care este facut, orice scenariu care este scris este o realizare. Orice film care ajunge sa fie realizat si sfarseste printr-o pozitie in care lumea ajunge sa vorbeasca despre el, nu este un lucru nesemnificativ.”

 

Gray Matters apare in cinematografe pe 23 Februarie 2007.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-02-22 15:39:29
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri