:: 
 Articole - Interviuri
Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost Matthew Fox vorbeste despre Vantage Point si despre ultimul sezon din Lost
Matthew Fox este un om foarte ocupat dupa ce a filmat ultimul sezon din serialul ...
INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate
Actrita vorbeste despre realizarea filmului, interpretarea rolului lui Vivian si ...
Samuel L. Jackson vosbeste despre Snakes On A Plane Samuel L. Jackson vosbeste despre Snakes On A Plane
La un Comic-Con International recent, ne-am asezat si am purtat o discutie exclu ...
Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3 Expertul in efecte vizuale John Knoll vorbeste despre Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest si Pirates 3
La inceputul stabilirii recordului de Box Office, Knoll vorbeste despre efectele ...
Jessica Biel vorbeste despre magie in filmul The Illusionist Jessica Biel vorbeste despre magie in filmul The Illusionist
Am vazut-o crescand in filmul "7th Heaven", Dar acum Jessica Biel este ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . MONSTERS VS ALIENS
2 . ANTHONY ZIMMER
3 . THE PRINCESS AND THE FROG
4 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
5 . DEAD COUNTRY
6 . Fast and Furious
7 . THE GRAND
8 . A LITTLE GAME
9 . PUNISHER: WAR ZONE
10 . WHITEOUT

INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate
 Categoria Interviuri 844 afisari
INTERVIU: Agnes Bruckner este dulce si infricosatoare in Blood and Chocolate, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Actrita vorbeste despre realizarea filmului, interpretarea rolului lui Vivian si viitorul sau proiect Last Resort.

La varsta de 21 de ani Agnes Bruckner a adunat deja o solida experienta in spatele sau. Interpretand roluri in show-uri de televiziune cat si in filme, aceasta tanara actrita se pare ca tinteste cat mai sus in Blood and Chocolate. In rolul lui Vivian, Bruckner aduce complexitate si profunzime acestui personaj care traieste cu un secret infricosator.

Blood and Chocolate este bazat pe roamanul lui Annete Curtis Klause despre adolescenta varcolac care a incercat toata viata sa-si ascunda partea salbatica. Ea trebuie sa aleaga inte dragoste pt un om si secretele familiei sale

Poti sa le spui cititorilor, care posibil san u fie familiarizati, care este povestea din Blood and Chocolate?

Agnes Bruckner: Este o poveste despre aceasta fata Vivian, pe care o interpretez, care este un varcolac. Ea este membra a unei haite iar liderul haitei este jucat de Oliver Martinez, care il interpreteaza pe Gabriel. Intreaga poveste se invarte in jurul sau trebuind sa ia o decizie si trebuind sa inpace partea sa de varcolac cu cea umana zi de zi. Acest tip American, apare in viata ei, iar aceasta se indragosteste de el in surt timp, lucru care nu este bine pentru ca Gabriel vrea sa se elibereze de tot ce e omenesc. Aici este o lupta intre a fii indragostit si acceptarea acestui lucru, iar Gabriel nu are nici o legatura cu acest mod de viata. Gabriel o vrea deasemenea pe Vivian… ea este urmatoarea pe care o vrea ca partenera in haita, dar ea nu vrea nimik in legatura cu acest lucru.

Este un fel de poveste de dragoste, o viata in care trebuie sa impaci partea de varcolac cu cea umana in acelasi timp si cum sa pui asta in viata de zi cu zi.

Ce te-a atras la rolul lui Vivian ?

Agnes Bruckner: Chiar nu am facut cercetari in aceasta privinta dar am avut o oportunitate buna, pentru ca au adus intr-adevar lupi acolo unde filmam. A trenuit sa pierdem putin vremea cu ei sa vedem cum interactioneaza cu fiecare si cum se comporta pe cont propriu. A trebuit sa sa mergem cate putin in fiecare zi sa ii privim sis a invatam de la ei. Sa ii vedem cum se misca si cum se comporta, a fost o buna oportunitate sa portretizam asta sis a invatam cum traiesc ei.

Aceasta a fost cea mai mare cercetare pe care am facut-o, despre lupi, cum se comporta si cum interactioneaza unul cu celalalt. A fost extraordinary, asta ne-a ajutat intr-adevar pe tot parcursul filmului.

Care a fost ce-a mai provocatoare parte pentru tine?

Agnes Bruckner: Cred ca partea de actiune. Fuga si lupta, tot ce tine de actiune pentru ca a trebuit san e punem hamuri si a trebuit sa zburam sis a fugim si sa sarim sis a plutim in aer. Cred ca asta, asta a fost un del de provocare in sensul bun al cuvantului. Asta a fost cu siguranta ce mai grea parte.

De ce crezi ca filmele ca Blood and Chocolate si Underworld continua sa fie atat de populare?

Agnes Bruckner: Pentru mine personal, cred ca iubesc filmele despre varcolaci si vampire pentru ca nu sunt lucruri de zi cu zi. Este ceva in care poti sa te refugiezi.Cred ca cel mai mult mi plac actiunea si fantezia din aceste filme. Cred ca de aceea le plac si oamenilor.

Inainte sa joci in Blood and Chocolate ai fost un fan al filmelor horror/fantezie?

Agnes Bruckner: O da, cu siguranta. Chiar de cand eram mica. Intotdeauna m-au intrigat intr-un anume fel, doar pentru ca este atat de sexy si atat de senzational si cine nu se gandeste ca vrea sa fie vampir? (rade). Cred ca este un subject si un milm sensational. Totul la el este sensational, de la costume la felul in care lumea se comporta la orice altceva. Am fost intotdeauna un fan al filmelor horror de asemenea.

La ce lucrezi pentru viitor?

Agnes Bruckner: La ce lucrez pentu viitor? Doar ce am terminat acum o saptamana si jumatate de filmat. Acum se numeste Last Resort, dar titlul e posibil sa fie schimbat. Nu sunt sigura cand va aparea dar o sa fie urmatorul mau film in care voi aparea.

Blood and Chocolate apare pe 26 Ianuarie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-15 13:29:22
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri