:: 
 Articole - Interviuri
Priviti sub masca lui Jingsaw cu Tobin Bell din Saw III Priviti sub masca lui Jingsaw cu Tobin Bell din Saw III
Vorbind despre Jigsaw, intins pe pat toata ziua, si World Series! Daca nu poti ...
Interviu Exclusiv cu: Sean Astin care va juca in The Final Season Interviu Exclusiv cu: Sean Astin care va juca in The Final Season
Sean Astin il aduce pe antrenorul de baseball din Iowa Kent Stok in viata reala. ...
Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising
The Seeker: The Dark is Rising este primul film adaptat dupa aclamata carte cu a ...
Interviu in exclusivitate cu David Duchovny din Doasarele-X ( The X-Files ) Interviu in exclusivitate cu David Duchovny din Doasarele-X ( The X-Files )
In timpul unui interviu care a avut loc recent cu David Duchovny si in care era ...
Calatorind in micuta duba galbena cu Little Miss Sunshine Calatorind in micuta duba galbena cu Little Miss Sunshine
Toni Collette, Greg Kinnear, Abigail Breslin, si Alan Arkin verbesc despre cel m ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . OUR BRAND IS CRISIS
2 . FLICK
3 . AFTER.LIFE
4 . SAW V
5 . MOONDANCE ALEXANDER
6 . ALICE`S HOUSE
7 . SPRING BREAKDOWN
8 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
9 . POSTER BOY
10 . MONSTERS VS ALIENS

Hugh Grant vorbeste despre American Dreamz
 Categoria Interviuri 771 afisari
Hugh Grant vorbeste despre American Dreamz, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Amabilul Brit devine dezgustator in potlogaria lui Paul Weitz, American Idol


Hugh Grant a vorbit cu presa din New York de curand in legatura cu satira socio-politica, American Dreamz. El este Martin Tweed, un insipid si egoist personaj al lui Simon Cowell care prospera in umilirea celorlalti. Hugh a primit in sfarsit amabilitatea si modestia din Briton. Nu am putut sa il retinem prea mult, deci iata aici un interviu foarte condensat.


Se pare ca in ultimul timp ai avut un profil scazut, ca si cum ai fi gata sa te retragi din filme. Iti pasa de cariera in acest punct al vietii tale?

Hugh Grant:
Da, nu am muncit prea mult. Mi-am pierdut usor interesul, dar apoi m-am plictisit. M-am plictisit sa ma plictisesc si am revenit. De fapt, maine incep un film despre care stiu ca o sa va placa pentru ca am rolul unui pop star din anii optzeci. O sa ma vedeti cantand si dansand. Se numeste "Music and Lyrics"; pentru moment este un titlu provizoriu.


Oamenii vor crede ca vei avea rolul lui Simon Cowell din "American Idol". Il cunosti? Te-ai gandit la el cand ai facut asta?

Hugh Grant:
L-am intalnit la cateva petreceri. Nu il cunosc de loc si aceasta parte nu se bazeaza pe el din punctul de vedere ca eu sunt un judecator la un show talentat care este foarte popular si sunt foarte sever. Acolo se opreste similitudinea. Partea este o creatie a lui Paul Weitz [regizorul] care este obsedat de mine.


Ai fost fan al "American Idol"? L-ai vazut macar inainte de filmul asta?

Hugh Grant:
Nu am vazut show-ul inainte sa fac acest film. Apoi m-am uitat la cateva casete. Mi-a placut severitatea. Mi-a placut de oamenii umiliti. Mi-a placut sa ma uit la ciudati. Cu cat mai ciudat cu atat mai bine in ceea ce ma priveste. Cred ca intr-un anumit mod show-ul nu merge prea departe. Mi-ar placea sa vad invinsii torturati.


Si invingatorii?

Hugh Grant:
Da, in special invingatorii. Este foarte fascinant. Cred ca intr-un fel este intoarcerea la vechea Roma privind crestinii cu care sunt hraniti leii. Oricat l-ai minimaliza si incerca sa il negi, vrei sa fii in lumina rampei. Asta au in mod evident toate personajele tragice din "American Idol".


Ai lucrat cu Paul si fratele lui Chris la "About a Boy". Cum este sa lucrezi cu Paul singur?

Hugh Grant:
Au fost dintr-o bucata ca pereche. Teoria mea personala este ca ei au fost de fapt siamezi gemeni legati la cap dar separati cu siretenie. Singurul lucru care este usor diferit la Paul fata de Chris este ca el da sase note bune si apoi o nota chiar inspaimantatoare care este nereprezentabila. Chiar mi-a placut sa privesc cativa actori care nu au mai lucrat cu el inainte dand a saptea nota si parand foarte perplex si mizerabili.[rasete]


Ai gazdui vreodata un sow de realitate?

Hugh Grant:
Intotdeauna am avut o dorinta secreta sa fiu la televizor. Imi plac show-urile de realitate. Sunt un fan particular al unuia din Anglia, "I'm a Celebrity Get Me Out of Here". Este ceva ce simt eu acum. Daca nu ar fi fost dedesubtul demnitatii mele, as fi facut multe din acestea. De fapt, am incercat sa il urmaresc pe Colin Firth pentru a face un meci de wrestlin cu mine pentru "Comic Relief" acum cativa ani; dar imi era frica. Nu din punct de vedere fizic, dar cred ca ii era frica sa fie starnit.


American Dreamz, apare in cinema pretutindeni in aceasta vineri, 21 Aprilie.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-04-20 09:32:59
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri