:: 
 Articole - Interviuri
Kate Beckinsale vaneaza de dragul de a ucide in Underworld : Evolution Kate Beckinsale vaneaza de dragul de a ucide in Underworld : Evolution
Kate Backinsale se intoarce la meseria ei in filmul Underworld : Evolution, cont ...
Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D Laszlo Bene vorbeste despre filmul Night of the Living Dead 3D
Producatorul vorbeste despre filmele zombie, utilizand 3D, si despre noul film p ...
Intrati in lumea lui Apocalypto Intrati in lumea lui Apocalypto
Regizorul Mel Gibson vorbeste despre ultimul lui film, Apocalypto La o ecraniza ...
Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising Interviu cu Jonathan Jackson din The Dark Is Rising
The Seeker: The Dark is Rising este primul film adaptat dupa aclamata carte cu a ...
Terrence Howard vorbeste despre actiunea din Iron Man Terrence Howard vorbeste despre actiunea din Iron Man
Terrence Howard interpreteaza rolul Masinii de Razboi in acest film care urmeaza ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
2 . FORGIVING THE FRANKLINS
3 . YELLA
4 . OUR BRAND IS CRISIS
5 . FLICK
6 . AFTER.LIFE
7 . MOONDANCE ALEXANDER
8 . ALICE`S HOUSE
9 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
10 . SPRING BREAKDOWN

Hiroyuki Sanada face “The Promise”
 Categoria Interviuri 683 afisari
Hiroyuki Sanada face “The Promise”, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Starul japonez se inroleaza in filmul chinezesc mitic

De curand, am avut oportunitatea sa vad un film de scurt metraj uimitor cu numele “The Promise”. A fost in chineza, cu titrare in engleza; scenariul si cinematografia acestui film a fost mult peste ce am vazut de mult.

In aceleasi linii ca Hero si Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Promise spune o poveste de dragoste si razboi. Scriitorul si regizorul, , Kaige Chen (Temptress Moon, Killing Me Softly) a creat o poveste mitica a unui sclav, Kunlun, (Dong-Kun Jang) care si-a intors viata salvandu-si viata stapanului. Fatpa vitejeasca a fost vazuta de Generalul Armatei (Hiroyuki Sanada), care il face pe Kulum sclavul sau.

Exista multa munca de calatorie si ecran albastru in filmul “The Promise”, exact ca in multe alte filme Asiatice. Si asta chiar mareste povestea. Acea munca grea de calatorie a fost facuta de Hiroyuki Sanada; el a trebuit sa poarte un echipament de 50 de livre.

Am avut oportunitatea sa vorbim cu Hiroyuki despre film; iata ce a avut el sa ne zica:


Acest film a fost modificat putin fata de versiunea Asatica la versiunea Americana; de ce crezi ca existau doua versiuni ?  

Hiroyuki Sanada:
Am auzit de versiunea Americana; cu editatul, a devenit mai scurt, si mai usor de inteles. Audienta a trebuit sa isi foloseasca mai mult imaginatia si sunt capabili sa isi faca propriul lor film. Acest lucru este important pentru film; nu vreai sa spui prea multe sau sa explicit prea multe, si cred ca versiunea Americana este mult mai simpla. Si partea mea este putin mai mica decat cea originala; dar o pastrez pentru mine, “putin inseamna mult”. Chiar mi-a placut versiunea orginala, dar am incredere in editor si in regizor.


Care a fost cea mai grea parte in legatura cu acest rol ?

Hiroyuki Sanada:
Marea mea provocare a fost limba, vorbind Mandarin; Nu am vorbit asta pana acum. Am invatat cu amtrenorul meu, si am petrecut mult timp invatand; Am fost ca un copil mic. A fost mai usor odata cu filmarea, asa ca in final m-am bucurat de asta. Am realizat cat de frumoasa este limba Chineza.


Cat de mult au fost efectele speciale si cat de mult ai fost tu ?

Hiroyuki Sanada:
Am avut de facut multa munca de calatorie; dar am mai facut asta pana acum. Cea mai grea parte a fost sa imi pastrez personajul; in acest film, unul din personaje poate sa alerge foarte repede, dar eu nu pot, personajul meu nu poate. Imi place actiunea, dar cel mai important este personajul si drama.


Cat de greu a fost costumul ?

Hiroyuki Sanada:
Foarte cald si greu, peste 25 de kg (55 livre), casca a fost facuta din metal. Si cand am filmat scena cu bataia, nu aveam unde sa ma duc; in varful dealului, erau vreu 63 grade Celsius (145 grade fahrenheit). Apoi, prima dat, purtand armura, luptand, dupa fiecare parte, ma dezbracam in lenjerie pentru ca era foarte cald. Am baut apa, am luptat; a fost cea mai grea paret din punc de vedere fizic.


Cum a fost sa lucrezi cu Chen Kaige ?

Hiroyuki Sanada:
El stia asta, pentru ca el a scris asta deasemenea. Dar de asemenea este un foarte bun actor. Si a jucat fiecare rol foarte frumos. Cateodata imi dadea cela patru personaje ale mele, poeme.Mi-a dat cateva cuvinte, sin e-a regizat in cateva scene. Ma simt ca jumatate de actor si jumatate de echipa.


Crezi ca vei face alt fim chinezesc ?

Hiroyuki Sanada:
Da, daca am sansa pentru ca de acesta data, ne-am dat seama cum sa lucram impreuna. La inceputul filmului, am avut o discutie ca sa ne dam seama de cea mai buna varianta de filmat. Dupa ce au trecut doua luni, am gasit propriile noastre reguli; am vrea sa continui acest tip de film din nou. Sa lucrezi in alte culture este greu, dar daca gasim o cale sa spargem peretii, ar fi frumos. Sunt foarte fericit in aceasta privinta; acesta este cel mai important lucru pentru mine acum.


Care sunt stilurile diferite sa lucrezi la filme in Asia, in comparatie cu munca aici in State ?

Hiroyuki Sanada:
Diferenta este la producator si regizor; fiecare are propriul lui stil. Dar, Hollywood are mult mai multi bani; pe care ii pot cheltui pe filme, si timp. In Europa, exista un buget mai mic si indreptat catre reclama. Doar bugetul si gustul sunt diferite intre acolo si Hollywood.


Crezi in elementele supranaturale asa cum face personajul tau in film? Care a fost reactia ta cand ai vazut pram data filmul pe marele ecran ?

Hiroyuki Sanada:
Da, in special in film pentru ca exista mult GCI; am vrut sa imi fac personajul sa semene mai mult cu o fiimta umana, naturala, o persoana normala. Am fost foarte surprins cand am vazut prima data filmul; secventa de actiune si cea de CGI sut mai mari.


The Promise apare in sali de cinema limitat pe 5 Mai, o deschidere mai larga in saptamanile urmatoare.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-05-04 23:49:11
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
Cronicile din Narnia - Leul, Vrajitoarea si Dulapul
Pret 54.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri