:: 
 Articole - Interviuri
Lili Taylor vorbeste despre Lili Taylor vorbeste despre
Actrita vorbeste despre rolul ei principal alaturi de Gretchen Mol in "The ...
INTERVIU: Maestri de machiaj din Grindhouse - Greg Nicotero si Howard Berger INTERVIU: Maestri de machiaj din Grindhouse - Greg Nicotero si Howard Berger
 Robert Rodriguez, Quentin Tarantino si echipa distributie a filmului horr ...
Crina Matei si Marius Mihalache au ramas doar parteneri de scena
Chiar daca nu mai formeaza un cuplu si s-au despartit dupa un an de iubire, Crin ...
James Marsden vorbeste despre Cyclopi si despre adaptarea X-Men James Marsden vorbeste despre Cyclopi si despre adaptarea X-Men
In timpul unui eveniment de presa recent pentru noul lui film, 10th & Wolf, ...
Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers! Ridley Scott vorbeste despre American Gangster, The Assassination of Jesse James si Shadow Divers!
Intr-un interviu recent pe care ni l-a oferit Ridley Scott pentru lansarea DVD-u ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . ANTHONY ZIMMER
2 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
3 . DEAD COUNTRY
4 . Fast and Furious
5 . THE GRAND
6 . PUNISHER: WAR ZONE
7 . WHITEOUT
8 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
9 . FORGIVING THE FRANKLINS
10 . YELLA

Extraordinarul star de muzica pop Justin Timberlake vorbeste despre Alpha Dog
 Categoria Interviuri 928 afisari
Extraordinarul star de muzica pop Justin Timberlake vorbeste despre Alpha Dog, Interviuri,Stiri VIP,Noutati Vedete

Alpha Dog este adevarata poveste a lui Jesse James Hollywood, un mic dealer de droguri a carui banda il rapesc si il ucid pe Nicolas Markowitz in varsta de cincispersece ani. Aceasta crima s-a comis departe de ochii lumii pentru ca tinerii l-au pandit pe Markowitz si au astept sa nu ii vada nimeni. Acest film era pe cale sa fie amanat. Avocatii unora dintre inculpati au incercat sa obtina o hotatare hudecatoreasca de suspendare, dare au fost impiedicati de un judecator din Los Angeles. Directorul/scriitorul Nick Cassavetes a schimbat numele personajelor ca sa evite problemele legate sa inceapa cu ele.

La intalnirea cu presa Justin Timkerlake a fost evident principalul vizat de catre cei mai buni jurnalisti. Lumea era concentrata la el ca un laser. A fost ca si cum presedintele era in oras si nimeni nu voia doar o privire rapida. Tipul este cu siguranta fimos. Sincer nu stiu prea mult despre muzica sa, dar datii serioase atribute pentru ca joaca in Alpha Dog . Este un film greu de vizionat, dar vorbeste foarte mult de tinerii din ziua de astazi.

Ai fost ingrijorat sa interpretezi un personaj atat de imoral? De asemenea esti ingrijorat de succesul filmului? ”Edison” a mers direct la DVD...

Justin Timkerlake: In primul rand, vreau sa iti multumesc ca ai punctat asta. Ideea era sa dezvaluim adevarul despre ce s-a intramplat in poveste. Am muncit foarte mult. A fost foarte multa informatie despre personaje. Cred ca fiecare din noi s-a simtit resposabil sa le caracterize. Nu cred ca este delok drept sa spunem ca acesta este un film dificil de urmarit. Acesta este o varianta apropiata a ceea ce s-a intamplat asa cum am simtit ca o putem face.

Ai zazut acest rol ca si cand ti-ai asuma un risc?

Justin Timkerlake: Cred ca trebuie sa asteptam si sa vedem. Nu am mers atat de departe.

Sunt sigur ca ai avut multe oferte pentru filme. De ce ai ales Alpha Dog?

Justin Timkerlake: Pentru mine,a fost nemaipomenit sa colaborez cu catori renumiti, un minunat director si un material senzational. Astea m-au atras sa fac acest film.

Cum consideri acest rol? Cunosti pe cineva asa?

Justin Timkerlake: Nu stiu asta am cunoscut pe cate cineva asa. Ca si actor, e de datoria ta sa gasesti o modalitate sa interperetezi personajul. Cred ca poti sa „inchizi” unele lucruri care e posibil sa se fi intamplat. De fapt am mers cu Nick [Cassavetes, directorul] in California, pentru a merge in inchisoare si a-l vizita pe tipul care se bazeaza personajul meu. Literalmente, cand ne-am implicat in proiect, toti aveam un morman de documentatie. Era ceva de mijloc. Literalmente vorbind, ca un dosar de rapoarte ale politiei si toate stirile despre tot ce s-a intamplat. Nick a fost capabil sa obtina foarte mute informatii. Chiar am avut incredere in Nick ca va descrie adevarul despre ce s-a inyamplat. L-am urmat pe Nick.

Ai luat in considerare faptul ca ai un rol in realizarea acestui mit?

Justin Timkerlake: am aflat ca orice conversatie pe care o aveam ulterior cu oricine a vazut filmul este ceva de genul unei terapii de grup. Este amuzant, este amuzant, este amuzant si atunci tot ce este neasteptat nu este amuzant. Acesta este felil in care se termina si asa este felul in care se termina povestea. Filmul nu te trateaza ca pe un mut. Te lasa sa simti ce sa intampmlat intr-adevar. Ce am invatat din acest film este felul in care o mica perspectiva asupra lucrusilor poate sa schimbe enorm viata cuiva.

Au fost foarte multi oameni care au marturisit ca aceasta tragedie ocupa un loc important. Una din pattile stralucitoare ale acestui film este cand vezi ca apar pe ecrane „Suspectul 1” , „Suspectul 2”. S-a intamplat in plandeschis...

Justin Timkerlake: Cand am pus pe ecrane filmul la Sundance, lumea literalmente ar fi chicotit pe durata primei jumatati a filmului, pana cand creditele scriitorilor ar fi iesit la iveala. Cred ca asta ar fi sustinut ideea. Il privesti ca si cand acele lucruri si acele personaje sunt reale. Observi asta in totalitate in ochii lor.

Cat de diferit e sa fi actor si nu cantaret?

Justin Timkerlake: sunt foarte multe diferente. In creatia muzicii tu esti scriitorul, directorul, producatorul, o creezi din improvizatii. Evident in interpretarea unui rol intr-un fim, preiei conducerea si iti pui increderea in director. Te implici si ai incredere in oameni. Nu pot sa vorbesc decpre cat de uimitori sunt aici ceilanti patru actori. Am fost ca un burete tot acest film acumuland de la toti. Evident in crearea muzicii esti singurul responsabil.

Alpha Dog apare in cinematografe martea aceasta (12 ianuarie) si este interzis copiilor sub 14 ani datorita limbajului vulgar, violentei, drogurilor, sexualitatii si nuditatii care apar in film.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-12 16:12:14
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
In ritm de Hip Hop
Pret 54.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri