:: 
 Articole - Interviuri
INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia INTERVIU: Shia LaBeouf vorbeste despre Disturbia
 Shia LaBeouf este arestat la domiciliu, iar langa el in casa vecina se afl ...
INTERVIU: Sienna Miller in Factory Girl INTERVIU: Sienna Miller in Factory Girl
Sienna Miller o interpreteaza pe Edie Sedgwick. Sienna Miller s-a aflat recent ...
Film si carte dupa viata Oanei Zavoranu
Dezvaluirile incendiare facute de Oana Zavoranu in decursul catorva emisiuni tel ...
INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul INTERVIU: Mark Wahlberg este Lunetistul
 Mark Wahlberg ne ofera in acest thriller actiune non-stop! Shooter = Lunet ...
Emmy Rossum In Viata Dupa Poseidon Emmy Rossum In Viata Dupa Poseidon
Ducand la bun sfarsit intanirea noastra cu un interviu exclusiv cu actritaInapoi ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE DEVIL'S MINER
2 . RAILS & TIES
3 . SKULDUGGERY PLEASANT
4 . ANTHONY ZIMMER
5 . INKHEART
6 . A LITTLE GAME
7 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
8 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
9 . Fast and Furious
10 . THE GRAND

Echipa filmului "A Guide To Recognizing Your Saints" vorbeste
 Categoria Interviuri 466 afisari
Echipa filmului

Robert Downey Jr., Channing Tatum, si Chazz Palminteri in povestea despre viata a lui Dito Montiel


Cand cresti mare, exista momente in care iti ranesti parintii si mopmente cand ii iubesti. Exista momente cand vrei sa ii ucizi si momente cand vrei sa ii imbratisezi.

In viata lui Dito Montiel, aceste timpuri s-au intamplat toate in deodata, pe parcursul celor mai importanti ani ai lui – cand era un adolescent. Dito a crescut in New York in anii 1980; nu a fost cel mai bun mediu in care se poate trai – dar adaugati deasupra tuturor, faptul ca tatal lui era foarte rar prin preajma si cu siguranta nu a fost acea figura calauzitoare.

Dito a primit majoritatea educatiei pe strazi, de la prietenii lui, si dusmanii lui. Dupa toate aceste abuzuri el a suferit, s-a decis sa se mute in Los Angeles pentru a gasi o viata mai buna. In 2005, a scris o carte despre copilaria si experientele lui; iediat dupa asta, el a inceput sa scrie versiunea filmului numita A Guide to Recognizing Your Saints.

In film intalnim o cavalcada de actori de la Shia LaBeouf avand rolul lui cand era mic, Robert Downey Jr in rolul lui Dito ca adult. Chazz Palminteri si Dianne Wiest in rolul parintilor lui, Channing Tatum este cel mai bun prieten si fratele lui, Antonio, iar Rosario Dawson este versiunea invechita a primei lui prietene.

Dito este deasemenea si regizorul acestui film, care a fost o sarcina la fel de dificila. “Da, vreau sa spun ca a fost foarte ciudat; carte ape care am scris-o a fost despre alti oameni, nu despre mine, impresiiile mele despre ei, cu siguranta nu cine sunt ei. Facand filmul, ne-am intors si am inaintat cu 50 de moduri diferite, gandindu-ne cum sa facem acest film, am luat doar un moment important din carte si am inceput sa construim in jurul ei, combinand diferite povesti in ea”.

Robert a folosit deasemenea ca producator pentru film; indemnul lui a facut ca aceasta poveste sa se miste si sa expuna lumea pentru Dito. “Am vrut sa stabilim niste reguli fundamentale dar ceea ce sunt este o parte din rolul meu de a sta aici azi si de a pune ceva sau de a scoate ceva. Exista un nou scriitor si regizor American care a avut ceva sa spuna si de care sunt incantat. Stii, personal oscilez intre a dori sa il chem in fiecare noapte pentru a inregistra sau a ma intoarce la zilele din stupide din trecut in care pierdeam vremea si nu faceam nimic important. Sau probabil sa il strangulez si sa ii zic, “De ce, stii, eu si experienta mea afurisita. Ar fi trebuit sa asculti ceea ce ti-am spus.” Am devent un fel de bunic prefacut acum cateva saptamani in urma sau luni poate, si am fost ceva de genu, “Oh, Doamne, este atat de ridicul”. Si intr-un fel a fost aceasta re-creatie a unui sentiment familial, dar ineamna ca nu exista deconectare. Sunt sigur ca aceasta experienta m-a adus la un alt nivel si ti-a adus recunoasterea ca meriti asta.”

Aducandu-l pe Chazz ca tatal a fost mai mult decat o coincidenta; A fost sarcina lui Chazz nu doar sa aiba rolul de tata, dar si de a fi conducatorul pe platoul de filmare. Si a luat asta cat de serios a putut cu toata echipa. “Ei bine, imi place sa accept asta; Am vazut [Channing] a fost foarte receptive si a vrut sa invete; a vrut as auda lucruri pe care aveam sa le spun sic and am vazutasta, am oferit mai mult. In primul rand, am observat ca este extrem de talentat si spun asta foarte sincer pentru ca ii spuneam ceva si el o facea imediat. Si apoi uitam de asta si facea asta din nou mai tarziu. Am stiut imediat, ca el a inteles cu siguranta asta.”

Si Channing a observat ca Chazz a vrut s ail invete. “M-a luat categoric sub aripa lui; cred ca esti un idiot daca esti un actor si nu profiti de oportunitatea de a invata ceva de la cineva care a avut experienta si talentul de care a dat dovada de-a lungul anilor si de al oamenii de la care a invatat. Sunt un cretin daca nu profit de ocazie si cred ca toata lumea care lucreaza cu el este imbecile daca nu incearca sa il asculte sau sa asculte toate parerile pe acea problema. Probabil pot invata de la cineva care a avut o slujba ieri. Poate ca nu sunt asa de experimentati. Cred ca inveti ceva de la oricine, dar mai ales de la cineva care are un atat de adanc nivel de experienta.

A Guide to Recognizing Your Saints are muzica, atmosfera, si pietrisul din New York-ul anului 1986. Dito a spus ca ar dori ca audienta sa se simta la fel cum s-a simtit el, deasemenea sa se aseze in film. “Cel mai important lucru este ca lor sa le placa; cel mai important lucru in producerea acestui film si nu ma refer la faptul ca de ce am facut filmul. In munca de regizor si producator al povestii, sa faci un ticalos este foarte usor; sa faci o fiinta unama este greu. Acesta este un film plin de dragoste, atat de multa dragoste incat o sa va rup gaturile cu ea; este dragoste obsesiva, este o nebunie. Exista o scena la sfarsit in care Robert si Chazz sunt impreuna si Chazz spune, “Stii, stii ca ti-am zis ca te iubesc ultima data cand te-am vazut;” a vosbit serios, el chiar a vorbit serios. Asa ca este important sa alegi o perspectiva cand faci un film; perspectiva acestui film seamana putin cu raspunsul meu la intrebarea ta, la ce am tinut cand am facut acest film. Pentru a face filmul de success pentru mine a fost ca tu sa alegi o perspectiva; Perspectiva a fost ca Monty si Antonio sa spuna povestea – este un loc minunat, de ce ai pleca ? Nu are sens; chiar nu are. Sper sa le placa actiunea; mie asta imi place.”

Poti vedea acum incredibila echipa de distributie a filmului A Guide to Recognizing Your Saints in cateva sali de cinema. Filmul este interzis minorilor sub 14 ani.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-10-18 13:49:51
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Omul din interior
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
 Alte articole din categoria Interviuri