:: 
 Articole - Evenimente
Filmele «4 luni, 3 saptamani si 2 zile» si «California Dreamin’», la festivalul lui Kusturica
Peliculele „4 luni, 3 saptamâni si 2 zile“ in regia lui Cristi ...
Cavalerul negru, pe urmele Titanicului
Filmul "The Dark Knight" continuă să spulbere recordurile de box-off ...
And the GOPO goes to...
Organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) si Asociati ...
A murit Richard Widmark
Actorul american Richard Widmark, celebrul sadic ce impingea pe scari o doamna p ...
Underworld: Evolution aduce incasari uriase Underworld: Evolution aduce incasari uriase
Conform The Hollywood Reporter, noul film de groaza Underworld: Evolutin s-a ase ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . OUR BRAND IS CRISIS
2 . FLICK
3 . AFTER.LIFE
4 . MOONDANCE ALEXANDER
5 . ALICE`S HOUSE
6 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
7 . SPRING BREAKDOWN
8 . THIEVES
9 . MONSTERS VS ALIENS
10 . POSTER BOY

Decernarea premilor Globul de Aur 2007
 Categoria Evenimente 657 afisari
Decernarea premilor Globul de Aur 2007, Evenimente,Stiri VIP,Noutati Vedete

Specialistii spun ca anul 2006 a fost unul extraordinar in ceea ce priveste productile cinematografice. Ce-a de-a 64-a editie a decernarii premilor Globul de Aur 2007 a avut loc in noaptea zilei de 15 Januarie la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills.

Filmul Dreamgirls de Bill Condon, marele castigator al serii la categoria lung-metraje, a fost premiat la trei categorii: cel mai bun film-comedie/musical, cea mai buna actrita in rol secundar (Jennifer Hudson) si cel mai bun actor in rol secundar (Eddie Murphy). Filmul le prezinta pe Deena Jones (Beyonce), Effie White (Jennifer Hudson) si Lorrell Robinson (Anika Rose) trei tinere femei care vor sa devina staruri de muzica pop. Filmul contine celebrele melodii de pe Broadway, cat si melodii noi. Dreamgirls este un film de care se poate bucura toata familia.

Al doilea film favorit a fost The Queen., un film biografic despre viata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii regizat de Stephen Fears. Acesta a primit doua globuri pentru: cel mai bun scenariu (Peter Morgan) si pentru cea mai buna actrita de drama (Helen Mirren).

Surpriza serii ca fost desemnarea celui mai bun film la capitolui drama, premiul a fost catigat de filmul Babel regizat de Alejandro Gonzales Inarritu. Premiul pentru cel mai bun film intr-o limba straina a revenit peliculei Letters from Iwo Jima (in limba japoneza) regizat de celebrul Clint Eastwood.

Forest Whitaker a fost desemnat cel mai bun actor de drama pentru rolul interpretat in The Last King of Scotland. Cel mai bun actor pentu categoria film-comedie/musical i-a fost in mod surprinzator desemnat lui Sacha Baron Cohen, pentru rolul din cotroversalut Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit Glorious Nation of Kazahstan, iar premiul pentru cea mai buna actrita la castigat filmul Diavolul se Imbraca de la Prada prin rolul interpretat de Meryl Streep.

Martin Scorsese a castigat si el premii la categoria lung-metraje pentu regia filmului Cartita, pentru productia filmului de animatie Cars (Masini) si filmului Happy Feet pentru cea mai buna coloana sonora.

La Globul de Aur se mai acorda premii si pentru artistii care si-au incheiat viata in industria filmului. Anul acesta a fost castigat de actorul Warren Beatty pentru intreaga activitate in slujba cinematgrafiei.


Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-01-18 13:42:28
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
MUMBLE CEL MAI TARE DANSATOR
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
CARTITA
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Evenimente