:: 
 Articole - Life style
Uda contra raului
Autor: (C.R.I.) Actrita Kate Hudson arunca cu apa pe ea, pentru ca, zice ea, as ...
Clooney si Sandra Bullock, cei mai sexy "maturi"
Actorii George Clooney si Sandra Bullock au fost votati cei mai sexy oameni tre ...
Teapa hollywoodiana de la Monica Barladeanu
Autor: OANA-MARIA BALTOCLansarea oficiala a serialului "Lombarzilor 8" ...
De ras - Iri a ajuns subiect de bancuri
de Catalina IancuIata unde duce celebritatea: Irinel Columbeanu a intrat in gale ...
Sofia Loren, stripteuza pentru fotbalisti
Autor: (D.I.)Actrita Sofia Loren a promis ca se va dezbraca, daca echipa din Nap ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . DEAD COUNTRY
2 . Fast and Furious
3 . THE GRAND
4 . PUNISHER: WAR ZONE
5 . WHITEOUT
6 . FORGIVING THE FRANKLINS
7 . THE LOST ADVENTURES OF STONE PERLMUTTER JR.
8 . YELLA
9 . OUR BRAND IS CRISIS
10 . FLICK

Dana Rogoz i-a cucerit pe romanii din Chicago
 Categoria Life style 194 afisari
Dana Rogoz i-a cucerit pe romanii din Chicago, Life style,Stiri VIP,Noutati Vedete
Din categoria “vedetele se lauda cu vacante de fite”, va redam mai jos un text despre Dana Rogoz. Ce a facut protevista la Chicago, cum i-a cucerit pe toti si ce si-a cumparat ne-a povestit tot PR-ul de la MediaPro, care e clar, ieri a avut treaba multa...sa ne bombardeze pe noi cu mailuri!

Dana Rogoz, pe care românii din toată lumea o vor vedea de la jumătatea lunii octombrie pe ProTv Internaţional în dublă ipostază, atît ca actriţă în comedia romantică „Îngeraşii” cît şi ca prezentatoare a emisiunii „De suflet” s-a întors din America, unde a prezentat Festivalul Chicago’s Taste of Romania. Experienţa pe care a trăit-o alături de echipa ProTv Internaţional şi alături de toţi românii pe care i-a cunoscut acolo a fost una cu totul specială, după cum spune chiar ea. „Am întîlnit atît de mulţi români şi au fost atît de drăguţi şi de emoţionaţi că sîntem acolo, că nu îmi venea să cred ce se întîmplă şi încă de la primul interviu pe care l-am luat m-au copleşit şi pe mine emoţiile. Am primit foarte multe CD-uri cu muzică, filme, jucării şi cărţi de la cei cu care ne întîlneam şi care veneau la standul ProTv Internaţional ca să stăm de vorbă. Practic, în fiecare pauză de prezentare a festivalului, cînd nu eram pe scenă, eram sigur înconjurată de oameni care se bucurau să ne vadă. Am aflat atîtea poveşti interesante de viaţă şi m-am bucurat foarte mult să stau de vorbă cu atiţia români pentru care, a se uita la ProTv Internaţional nu este doar un mijloc de a se relaxa, ci este un mod de a păstra legătura cu ţara, cu cei dragi şi de a auzi vorbindu-se româneşte”, povesteşte Dana, care va prezenta în noul sezon „De suflet” multe reportaje interesante realizate în „oraşul vînturilor”.
Însă prezentarea evenimentului nu a fost lipsită de peripeţii pentru că în ambele zile a plouat torenţial. „În prima zi a festivalului a plouat atât de tare, încît s-a pus problema ca evenimentul să fie întrerupt. Însă, chiar şi pe ploaie au venit atît de mulţi oameni, că pînă la urmă totul a continuat şi a fost foarte frumos. Mai mult, tot în prima zi, în momentul în care Loredana a început să cînte s-a oprit ploaia, dar nu pentru mult timp. Cu această ocazie am aflat că nu a mai plouat în cantităţi atît de mari, timp de două zile consecutiv, de prin anii ’50”, spune interpreta personajului Ingrid din „Îngeraşii”. Acesta a fost singurul inconvenient, iar în rest surprizele s-au ţinut lanţ pentru Dana. Ea şi-a cunoscut în Chicago un fan din Mexic, care a văzut-o acolo la ediţia internaţională „Dansez pentru tine” şi care este căsătorit cu o româncă. El a călătorit, special pentru a o vedea pe Dana, nu mai puţin de 30 de ore venind din Florida unde lucrează şi trecînd prin Michigan de unde a luat-o şi pe soţia sa. În aceeaşi zi în care au ajuns, după ce au petrecut cîteva ore cu Dana, cei doi s-au întors înapoi acasă. Şi în ultima seară ea a fost plăcut surprinsă de un gest foarte frumos, făcut de  Cezar Rachieru, un român care locuieşte în Chicago şi care este DJ în cluburile din downtown. El a petrecut mai mult timp cu echipa ProTv Internaţional, şi pentru că ştia că pe 26 septembrie este ziua Danei, i-a adus în holul hotelului un tort ’improvizat’ din mai multe felii de cheese cake, cu o lumînare aprinsă. În ceea ce priveşte cumpărăturile, una dintre atracţiile principale a fost magazinul Disney, de unde Dana a plecat cu multe tricouri şi jucării pentru prietenele ei, iar cât a stat în Chicago a apucat să mergă cu echipa de filmare la Sears Tour, Lacul Michigan „care arată ca o mare, nu ca un lac, cu tot cu plajă amenajată”, statuia lui Michael Jordan, a trecut pe lîngă studiourile lui Oprah şi a văzut inclusiv fîntîna care apare pe genericul serialului „Familia Bundy”. „Tocmai de aceea când am ajuns în acest oraş am avut senzaţia încă de la început că îl ştiu foarte bine. Şi pentru că este un oraş pe care l-am văzut în atîtea producţii de televiziune, aveam sentimentul că este un mare platou de televiziune, un decor. Că zgârie norii nu sînt reali. Însă au devenit reali mai ales cînd am filmat de la etajul 49 din 52 al blocului în care am locuit acolo. Senzaţia a fost incredibilă, iar priveliştea era superbă atît ziua cît şi noaptea”.
Sursa:www.gardianul.ro

Scrisa de Echipa MovieHouse
2008-09-25 09:26:41
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Doar tu si eu. Al treilea e in plus!
Pret 49.90 RON
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Omul din interior
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Life style