:: 
 Articole - Life style
Agentia matrimoniala a Emiliei Popescu
„Agentia matrimoniala“ a Antenei 1 aduce studiouri pentru televiziunea din Banea ...
Segal, rivalul lui Tiriac Jr.
Ion Ion Tiriac vrea sa o recucereasca pe Ileana Lazariuc , fosta lui iubita, rel ...
Striptease pentru Banderas
Autor: (O.M.B.) Melanie Griffith (48 de ani) a declarat ca de dragul sotului ei ...
Barrymore, ambasadoare a NaĊ£iunilor Unite
Drew Barrymore a devenit ambasadoare a NaĊ£iunilor Unite pentru lupta împo ...
Kate Moss ia lectii de actorie
Top-modelul Kate Moss ia lectii de actorie de la prietena ei, Gwyneth Paltrow, d ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . INKHEART
2 . A LITTLE GAME
3 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
4 . HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS
5 . DEAD COUNTRY
6 . Fast and Furious
7 . THE GRAND
8 . PUNISHER: WAR ZONE
9 . WHITEOUT
10 . FORGIVING THE FRANKLINS

Cotimanis ucis de Papadopol
 Categoria Life style 257 afisari
Cotimanis ucis de Papadopol, Life style,Stiri VIP,Noutati Vedete

Personajul Grigore Varlam, interpretat de actorul Bebe Cotimanis in telenovela "Lacrimi de iubire" pret de 200 de episoade, isi gaseste sfarsitul in lungmetrajul cu acelasi nume. Ca o ironie, cel care ii pune capat zilelor este Alexandru Papadopol, care nici macar nu a jucat in productia difuzata la Acasa TV, dar care apare pe marele ecran in rolul maleficului Gabriel Duma.
La un an dupa ce telenovela "Lacrimi de iubire" a cucerit publicul romanesc au aparut pe piata lungmetrajul si romanul care continua si incheie in mod fericit povestea de dragoste dintre Adela Popescu (Alexandra) si Dan Bordeianu (Andrei) . Filmul a fost realizat in graba, in doar 18 zile, in luna mai a acestui an, dupa cum s-a anuntat la conferinta de presa, sustinuta miercuri la Cinema Pro. Poate si din aceasta cauza fanii castigati de telenovela ar putea sa fie pe alocuri dezamagiti de modul expeditiv, chiar dezlanat, in care este tratata povestea. In plus, lungmetrajul da senzatia ca telenovela a fost luata peste picior si ca, de fapt, urmaresti o parodiere a ceea ce ti s-a oferit la televizor.
Lucru care se observa cel mai bine in cazul personajelor interpretate de Bebe Cotimanis si Elvira Deatcu, transformate intr-un fel de copii nereusite ale lui Stan si Bran.


INTRUSUL PAPI
Papadopol revine cu un rol negativ, al lui Gabriel Duma, chiar daca in distrubutia telenovelei "Lacrimi de iubire" nu s-a regasit. La conferinta de presa, scenaristul Geo Saizescu a stabilit printr-o declaratie menirea lui Papi in lungmetrajul "Lacrimi de iubire": "Varlam a scapat 200 de episoade ca sa-i vina de hac Papadopol". Oricum, Alexandru Papadopol se simte foarte bine in ipostaza de actor de telenovele. Iar intrarea lui in marea familie de Acasa nu-i mai lasa timp si pentru proiecte ceva mai consistente din punct de vedere actoricesc, dupa cum singur ne-a marturisit.


ADELA SI DAN IN DIVORT?
Vedetele lungmetrajului "Lacrimi de iubire", logodnicii Adela Popescu si Dan Bordeianu, se regasesc pentru a patra oara in ipostaza de a interpreta un cuplu de indragostiti, dupa telenovelele "Lacrimi de iubire", "Numai iubirea" si "Iubire ca in filme". Nu este insa exclus ca producatorii sa lucreze deja la "divortul" lor, de pe urma caruia s-ar castiga cel putin jumatate din publicitatea si succesul pe care l-au inregistrat promovand pana in panzele albe ideea indragostitilor. Primul pas a si fost facut, destul de timid insa, prin telefilmele prezentate in emisiunea "Decizii" difuzata la Acasa tv. Intr-unul dintre ele, "Razbunarea", Dan Bordeianu face pereche cu actrita Andreea Bibiri, cu care se si saruta. La randul ei, Adela Popescu a jucat in telefilmul "Prea tarziu", surpriza, fara iubitul ei din viata reala. Totusi, la conferinta de presa, Adela a tinut sa precizeze ca ea si Dan sunt inca impreuna dincolo de micul sau marele ecran.


CUMPARATI DE MEXICANI
Ruxandra Ion
, directorul Acasa tv, a anuntat la conferinta de presa ca formatele pentru "Lacrimi de iubire" si "Daria, iubirea mea" au fost cumparate de Azteca Tv, unul dintre cele mai puternice posturi de televiziune din Mexic, patria mama a telenovelelor.
Sursa:www.ziarulcn.com


Scrisa de Echipa MovieHouse
2006-10-19 10:22:47
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Life style