:: 
 Articole - Life style
Brad, un om fara suflet
Actrita Jennifer Aniston sustine ca fostul ei sot, actorul Brad Pitt , nu a anun ...
Zavoranu ramane fata babei
Autor: (O.M.B.) Oana Zavoranu si Alexandru Papadopol se vor giugiuli cu foc int ...
Julia Roberts, voce de paianjen
Autor: (C.R.I.) Chiar daca a spus ca nu va mai juca in nici un film pana cand c ...
Laura Cosoi s-a facut satena
Laura Cosoi si-a schimbat look-ul pentru rolul pe care-l va interpreta in al doi ...
Orlando Bloom, idila cu Kirsten
Actorul Orlando Bloom si colega lui de breasla, Kirsten Dunst au socat "audienta ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . OUR BRAND IS CRISIS
2 . FLICK
3 . AFTER.LIFE
4 . MOONDANCE ALEXANDER
5 . ALICE`S HOUSE
6 . SPRING BREAKDOWN
7 . HERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES
8 . MONSTERS VS ALIENS
9 . POSTER BOY
10 . THIEVES

Andreea Marin: Imi permit luxul sa fac ce vreau cu banii mei
 Categoria Life style 232 afisari
Andreea Marin: Imi permit luxul sa fac ce vreau cu banii mei, Life style,Stiri VIP,Noutati Vedete
Criticata pentru campaniile umanitare indreptate catre alte colturi de lume, in detrimentul nevoiasilor autohtoni, Andreea Marin clarifica pentru toata lumea ca a ajuns la un anumit nivel de bunastare in care isi permite sa aleaga ce face cu banii sai. „Zâna” spune ca este cu sufletul alaturi de copiii din România, insa drama sufletelor din Africa de Sud a impresionat-o profund.

Dupa o perioada lunga de timp in care nu a mai postat nici un mesaj pe blogul sau, Andreea Marin si-a facut timp si a raspuns tuturor fanilor sai prin mesaje kilometrice. Aflam ca trece printr-o perioada foarte aglomerata din punct de vedere profesional si umanitar, cu multe proiecte in desfasurare, insa familia ramâne intotdeauna prioritara. „Zâna” vorbeste despre fetita ei care este mândra posesoare a patru dintisori, dar si despre trubadurul sau sot, ocupat pâna peste cap cu „babele care danseaza” prin toate colturile tarii. Impresionata de ardoarea fanilor care alearga pe la toate casele de bilete pentru a prinde un loc la concertele lui Banica jr, Andreea nu ezita sa ofere câteva invitatii ghinionistilor care nu au mai prins un tichet de intrare. Totodata, diva tine sa lamureasca pe toata lumea ca este extrem de fericita cu Stefan, ca a gasit in el barbatul visurilor sale, iar ceea ce apare prin ziare nu este decât rodul unor bârfe mincinoase raspândite de rauvoitori. Cât despre luxul pe care il afiseaza din ce in ce mai des, dar si despre sumele de bani pe care le doneaza strainilor si nu foarte des fundatiilor din România, Andreea le replica cititorilor sai: «Prefer sa gândesc deschis si sa ma folosesc de ceea ce am adunat in timp in materie de credibilitate, imagine, finante, asa cum cred eu de cuviinta ca e mai bine si in masura in care eu consider ca e posibil, echilibrat, prioritar. Pe munca mea imi permit un singur „lux”: sa decid eu insami ce e mai bine sa fac cu propriile resurse».
Ascunde pretul hainelor de ochii zgârcitului «Stifan». Desi a strâns o avere deloc de neglijat din reclame, emisiuni tv, dar si din afacerile proprii, am aflat ca Andreea este nevoita sa-i ascunda uneori lui Stefan pretul hainelor si al accesoriilor cumparate, cântaretul fiind cunoscut pentru zgârcenia de care da dovada, chiar si cu propria persoana. Primeste sume enorme pentru o reclama, este imaginea unor branduri de lux in România, are doua firme care merg pe profit, insa, cu toate acestea, nu-si poate cumpara in voie tot ceea ce-i face cu ochiul din magazine, pentru ca Banica se opune. Atunci când da iama la shopping, „Zâna” are grija sa rupa eticheta cu pretul de pe cumparaturi, evitând astfel discutii interminabile in care „Stifan” ii reproseaza ca este „prea scump”.
Andreea a avut intotdeauna tinute de bun-simt, nici criticate, dar nici ridicate in slavi de stilisti, insa nu a epatat niciodata prin lux. Isi permite vacante scumpe cu toata familia, masini luxoase si haine ale unor firme celebre, insa acest „lux” trebuie intotdeauna justificat sotului. Desi spune ca a atins un nivel in care poate lua singura decizii in privinta propriilor resurse, realitatea este un pic alta. Dar, la urma urmei, ce mai conteaza daca este vorba despre jumatatea ta?

Pune la cale un interviu cu Salma Hayek

In urma primei sale campanii pentru nevoiasii din afara granitelor tarii, si anume „Zâmbet pentru Asia”, Andreea Marin a deprins „gustul” pentru zonele defavorizate din lumea a treia. Astfel, ambasadorul UNICEF a ramas deosebit de impresionata la contactul cu copiii sarmani din Africa si nu a ezitat chiar sa adopte unul, fie doar la distanta. „Pentru mine, coltul de lume numit Africa si tragedia copiilor de acolo inseamna ceva cu adevarat, e un sentiment pe care nu-l pot descrie cu fidelitate in cuvinte. Pe de alta parte, nu-mi pot reprosa nici o clipa ca nu as fi prezenta aici, acasa, de atâtia ani, cu tot sufletul alaturi de copiii nostri. E timpul sa depasim nivelul de natiune care doar asteapta ajutor la nevoie dinafara, dar care se face ca ploua când e cazul sa si ofere, la rându-i, o mâna la nevoie”, scrie Andreea pe blogul sau. Seria demersurilor sale de intrajutorare continua, diva având pe agenda o intâlnire cu ambasadorii UNICEF din toata lumea si un documentar dedicat copiilor dintr-o zona afectata de pe un alt continent. Andreea Marin se va intâlni si cu actrita Salma Hayek, actrita de la Hollywood fiind imaginea unui proiect pus la cale de UNICEF si Pampers.
G.D.
Sursa:www.gardianul.ro

Scrisa de Echipa MovieHouse
2008-09-17 11:23:14
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
CARTITA
Pret 49.90 RON
MIAMI VICE
Pret 39.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Life style