:: 
 Articole - Evenimente
Muzical la TNB
Muzicalul Chicago revine pe scena Teatrului National din Bucuresti din 21 octomb ...
Mihaela Radulescu, scandal cu Antena 2
Mihaela Radulescu a fost victima unei glume proaste, la care au participat, fara ...
„Indiana Jones 4” vine la Cannes
Avanpremiera mondiala a filmului ”Indiana Jones and the The Kingdom of the ...
And the GOPO goes to...
Organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) si Asociati ...
Zmeura de Aur
Lindsay Lohan si Eddie Murphy au „castigat” premiile Zmeura de Aur p ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . THE GENIUS CLUB
2 . BROKEN SKY
3 . THE HAUNTING IN CONNECTICUT
4 . The Longshots (2008)
5 . MOUNTAIN PATROL: KEKEXILI
6 . BONNEVILLE
7 . ADRIFT
8 . SKULDUGGERY PLEASANT
9 . TRAITOR
10 . WAR DANCE

Andreea Marin a donat bani
 Categoria Evenimente 1296 afisari
Andreea Marin a donat bani, Evenimente,Stiri VIP,Noutati Vedete
Campania naţională de donaţie de carte, Profesorul tău de cultură generală, iniţiată anul trecut de Reader’s Digest, a luat amploare anul acesta. Dacă, în 2006, editura a oferit peste 22.000 de cărţi unui număr de 250 de şcoli din 13 judeţe, în 2007 valoarea donaţiei va depăşi 3.000.000 RON, aceasta însemnând peste 25.000 de produse de cultură generală: cărţi, cursuri interactive de limba engleză şi CD-uri.
 
CARITABIL. Campania de anul acesta a fost lansată la Scoala nr. 197 din Bucureşti, aleasă la sugestia Ministerului Educaţiei şi Învăţământului, ca urmare a rezultatelor excepţionale obţinute de elevi la olimpiade şi concursuri şcolare, dar şi pentru dinamismul activităţilor extracurriculare. Şcoala are un cenaclu de poezie, un grup de muzică cu participări la concursuri internaţionale şi mai multe reviste, pentru diferite vârste şi preocupări. Pe lângă donaţia de carte, Editura Reader’s Digest le va oferi copiilor posibilitatea de a învăţa jurnalism pe viu, în cadrul unui workshop organizat la redacţia revistei Reader’s Digest şi va realiza tehnoredactarea şi tipărirea unui număr din revista şcolii, Semnal 197.
 
Prezentă la evenimentul lansării în calitate de co-iniţiator al campaniei şi colaborator apropiat al Reader’s Digest, Andreea Marin-Bănică a aflat că şcoala nu are o sală de sport şi a hotărât să contribuie personal la binele copiilor care învaţă aici. Astfel, vedeta a lansat în cadrul emisiunii Surprize, Surprize o campanie de strângere de fonduri în urma căreia şcoala va putea să-şi construiască o sală de sport. Reader’s Digest a contribuit deja cu suma de 3.000 de euro, pentru ca cei peste 800 de elevi ai Şcolii 197 din Bucureşti să aibă în curând posibilitatea de a face sport într-o sală special amenajată în acest sens. Colaborarea dintre Andreea Marin-Bănică şi Editura Reader’s Digest a început în urmă cu aproape trei ani, când vedeta a fost invitată să înmâneze Marele Premiu câştigătorului primului concurs iniţiat de editură.
Sursa:www.jurnalul.ro

Scrisa de Echipa MovieHouse
2007-06-22 12:06:46
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
Epoca de Gheata 2: Dezghetul
Pret 49.90 RON
Masini
Pret 49.90 RON
Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Evenimente