:: 
 Articole - Evenimente
Dan Puric: Decizia autoritatilor in cazul Teatrului “Tony Bulandra” este o “crima culturala”
Regizorii Dan Puric, Mihai Maniutiu si actrita Laura Vasiliu se numara printre a ...
Mihaela Radulescu, scandal cu Antena 2
Mihaela Radulescu a fost victima unei glume proaste, la care au participat, fara ...
Franco Nero, la Cluj
Franco Nero, renumitul actor, producator si, mai nou, regizor italian, este invi ...
Un Urs cu ochi oblici
Cea de-a 57-a editie a Berlinalei a avut loc, sâmbata seara, în Berl ...
Astazi incepe Festivalul de Animatie Anim’est
A doua editie a Festivalului de Animatie Anim’est incepe astazi la Bucures ...
 Top & Box Office
Noutati DVD
Top 100 Filme
Box Office
 Cinema & TV
Cinema
Program TV
Top filme votate
1 . RAILS & TIES
2 . ANTHONY ZIMMER
3 . SNITCH
4 . CSA: THE CONFEDERATE STATES OF AMERICA
5 . SAW V
6 . THE GRAND
7 . DEAD COUNTRY
8 . Fast and Furious
9 . WITCH MOUNTAIN
10 . PUNISHER: WAR ZONE

«No country for old men» din nou câstigator la avanpremiera Oscarurilor
 Categoria Evenimente 292 afisari
«No country for old men» din nou câstigator la avanpremiera Oscarurilor, Evenimente,Stiri VIP,Noutati Vedete
Protagonistii filmului fratilor Joel si Ethan Coen „No country for old men“ s-au numarat printre cåstigatorii premiilor Sindicatului Actorilor Americani (SAG), care au fost decernate in cadrul unei gale ce a avut loc duminica seara la Los Angeles. Alaturi de acestia, au mai urcat pe scena pentru a primi trofee Daniel Day-Lewis, Julie Christie, Ruby Dee sau Alec Baldwin.

Premiile Screen Actors Guild ofera, la fel ca si cele oferite de Sindicatul Regizorilor, o avanpremiera a castigatorilor la Oscar. La categoria Cel mai bun actor in rol principal, trofeul i-a revenit lui Daniel Day-Lewis pentru „There will be blood“, care a dedicat premiul regretatului Heath Ledger. In cadrul evenimentului a avut loc si un moment dedicat tanarului actor disparut inainte de vreme. Cea mai buna actrita in rol principal a fost desemnata Julie Christie, pentru rolul unei bolnave de Alzheimer din „Away from her“. Actorul spaniol Javier Bardem a primit premiul pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar, pentru rolul ucigasului psihopat Anton Chigurh din „No country for old men“. „Am parcurs un drum lung pana sa
ajungem aici, iar pentru asta trebuie sa ne multumim noua insine“, a spus Bardem. De asemenea, intreg colectivul de actori ai filmului „No country“ a fost premiat, echipa dedicand reusita fratilor Coen, regizorii acestei productii. Actrita Cate Blanchett a ratat si premiul pentru Cea mai buna actrita rol secundar, acesta revenindu-i lui Ruby Dee, pentru rolul din „American Gangster“. Pentru televiziune, premiile SAG au revenit dramei „Clanul Soprano“, lui James Gandolfini, pentru cel mai bun actor, iar premiul pentru cel mai bun rol feminin i-a revenit lui Edie Falco. Printre castigatori s-au mai numarat Alec Baldwin („30 Rock“ - cel mai bun actor într-un serial de comedie), Tina Fey („30 Rock“ - cea mai buna actrita într-un serial de comedie), „The Office“ (cel mai bun colectiv de actori al unui serial de comedie), Kevin Kline („As You Like It“ - cel mai bun actor într-un film sau o miniserie TV) sau Queen Latifah („Life Support“ - cea mai buna actrita într-un film sau o miniserie TV). Ceremonia a fost lipsita de greva scenaristilor, astfel, a fost desfacut covorul rosu pentru ca admiratorii si vedetele sa simta cu adevarat stralucirea evenimentului.
Patricia Marinescu
Sursa:www.gardianul.ro

Scrisa de Echipa MovieHouse
2008-01-29 09:57:37
  DVD-uri Recomandate - Cumpara OnLine
Memoriile unei Geishe
Pret 49.90 RON
Casa de langa lac
Pret 49.90 RON
Codul lui Da Vinci
Pret 49.90 RON
SALVATI BUFNITELE
Pret 49.90 RON
 Alte articole din categoria Evenimente