:: 
Hollywood Multiplex Bucuresti, Program Cinema, Informatii Cinematograf
 
Program Cinema
Hollywood Multiplex :: Bucuresti
Voteaza si tu acest cinematografNOTA : Selectati ziua din meniul de mai sus pentru a vizualiza orele la care ruleaza filmele din aceasta saptamana la acest cinematograf.

Localitatea
Adresa
Telefon
Numar sali
Capacitate totala
Sunet
Acest cinematograf are
Nota
Hollywood Multiplex

Hollywood Multiplex Bucuresti, Program Cinema, Informatii Cinematograf
Marca Hollywood Multiplex reprezinta: calitate si confort la cel mai înalt nivel, cel mai avansat sistem de sonorizare, cea mai buna imagine, cele mai noi si mai bune filme direct de la Hollywood, dar ofera spectatorilor de cinema si cea mai prompta si mai amabila servire, precum si un decor stralucitor, colorat si modern.

Deschis la sfîrsitul lunii iunie 2000, cinematograful Hollywood Multiplex Bucuresti Mall va fi administrat în Romania de reprezentanta companiei INTERCOM din Ungaria. Compania a fost înfiintata de catre Andrew G. Vajna, unul dintre cei mai influenti producatori independenti de la Hollywood. Pîna acum el a produs peste 50 de filme, inclusiv succese mondiale de box office cum ar fi seria Rambo, Angelheart, Terminator 2- Judgement Day, DieHard With A Vengeance, Judge Dredd, The Scarlet Letter si Evita.

Pe piata ungureasca de film si video, InterCom este distribuitor exclusiv al studiourilor americane de film produse de cele mai importante studiouri de film precum Warner Bros, Columbia TriStar (Sony Pictures), Twentieth Century Fox, Buena Vista (inclusiv Walt Disney Pictures, Hollywood Pictures si Touchstone Pictures). În plus, InterCom împreuna cu partenerul sau în regim Joint Venture Village Roadshow au creat Hollywood Multiplex - cel mai mare si mai de succes lant de cinematografe multiplex din Ungaria. În Romania, prin preluarea firmei de distributie Guild Film, cu trei luni în urma s-a înfiintat InterCom Film Romania.

Cea mai mare ambitie a companiei InterCom este ridicarea standaredelor de calitate si confort a cinematografelor, lucru realizat prin construirea lantului Hollywood Multiplex, care este cel mai mare si mai frumos din Europa Centrala, ceea ce a dus la cresterea fara precedent a numarului de spectatori. Numai in Ungaria, acest faimos lant de multiplexuri va cuprinde in curind, mai precis din 6 august, nu mai putin de 5 multiplexuri avind in total 42 de sali.

Succesul coplesitor si imediat al Hollywood Multiplex a impus extinderea lantului de cinematografe Hollywood Multiplex si în afara Ungariei, ambitie materializata prin inaugurarea în aprilie 2000 a doua multiplexuri în Croatia, iunie 2000 în Romania, august 2000 in Cehia.

Program Cinema  »  Hollywood Multiplex
Hollywood Multiplex Bucuresti, Program Cinema, Informatii Cinematograf